Toplantı Haberleri
SON DAKİKA

Toplantı Haberleri

Başkan Ahmet Akın 7/24 mesaide

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar da daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir’i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Şehirli başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis ihtisas komisyonları ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Kaymakamlar, güvenlik birimleri ve ilgili kurumlar ile Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Balıkesir’in emniyet ve asayişle ilgili ilk üç ayın detaylı değerlendirmesi yapıldı ve önümüzdeki döneme yönelik planlanacak ve gerçekleştirilecek çalışmaları ele alındı. 

BAŞKAN AHMET AKIN, YÖNETİCİLERLE İLK TOPLANTISINI YAPTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, görevi devraldıktan hemen sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (BASKİ) görev yapan yöneticilerle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Vali Ustaoğlu Balıkesir'in suç dosyasını açıkladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrasında asayiş suçları ile mücadele, terörle ve teröristle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütleri, çete ve mafya türü suç grupları ile mücadele, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele, düzensiz...

"Gönen'in Kalbi Burada Atacak..."

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BALMEK, Dijital Gençlik Merkezi, BalBucks, Aile Danışma Merkezi, idari ofisler ve toplantı salonlarıyla bölgenin en fonksiyonel hizmet noktası olarak kompleks şeklinde düzenlenen Gönen Çok Amaçlı Hizmet Binası’nı yüzlerce vatandaşla birlikte açılışını gerçekleştirdi.  

HASAN AVCI BASIN TOPLANTISIYLA ADAYLIK SÜRECİNİ BAŞLATTI

Alıtıeylül Belediye Başkanı iken Ak Partiden aday gösterilmeyen Hasan Avcı bağımsız olarak Belediye Başkan adayı olacağını duyurmuştu.

Asayiş Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

BAŞKAN ORKAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Karesi Belediye Meclisi’nin 2019-2024 döneminin son aylık olağan toplantısı Belediye Başkanı Dinçer Orkan başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Orkan, üyelere teşekkür plaketi takdim etti.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ustaoğlu Başkanlığında Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Balıkesir’de esnaflar için üst düzey toplantı

Balıkesir, Manisa ve Çanakkale ESOB Başkanlarının esnafın beklentileri, sorunlarını hazırladıkları dosyalar Ankara’ya çözüm için yola çıktı. Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aksoy esnaf odalarının sorunlarını tek tek dinledi. BESOB Başkanı Fehmi Erdem “6’ncı Esnaf Şurası’nda da sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz görüşülecek” dedi.

Balıkesir 'i Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolar açıklandı.

  AK Parti İl Başkanlığında, yeni belirlenen yönetim kurulu üyeleriyle ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İl Başkanı Aydemir, yapılan istişareler sonucunda AK Parti Balıkesir İl Yönetiminde yer alan isimlerin belirlendiğini söyledi…

Balıkesir Kent Konseyi ortak akılla yoluna devam ediyor 

Şehri ortak akılla yönetmek bilinciyle 4 yıl önce kurulmasına öncülük ettiği Balıkesir Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na ailesiyle birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hiçbir beklentisi olmadan gönüllü olarak Balıkesir için çalışan Kent Konseyi üyelerine teşekkür etti ve 20 ilçenin birbirinden güç alarak güçlendikçe güçlendiğini vurguladı. 

12. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

12. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı, Balıkesir Üniversitesi Teknokent ev sahipliğinde Balıkesir’de gerçekleştirildi.

Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi konferansta Anlatıldı

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı ve Türkiye'de Coğrafi İşaretli Ürünler "İhracat ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi" başlıklı Yeni Yüzyılda Gastronomi Konferansı Balıkesir’de yapıldı

Fahri Trafik Müfettişleri Bilgilendirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Personelleri tarafından Balıkesir’de faaliyet gösteren Fahri Trafik Müfettişleri bilgilendirme toplantıları düzenlendi. 

Yağlı Güreş Türk Kültürünün Taşıyıcı Kültür Şölenidir” 

Yağlı Güreş Birliği Meclis Toplantısı Balıkesir’de Yapıldı. Başkanlığını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yaptığı Yağlı Güreş Birliği Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı üye Belediyelerin Belediye Başkanları ve Meclis üyelerinin katılımı ile OnHan Termal Otel’de yapıldı.

BAŞKAN YILDIZ’DAN FİYAT TARİFELERİ KONUSUNDA UYARILAR

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek, özellikle üyelerini yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

BİGADİÇ TARIMA DAYALI İHTİSAS TOPLANTISI

Bigadiç Tarıma Dayalı İhtisas Toplantısı gerçekleştirildi

Edremit’e Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi

Edremit Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Edremit’te üniversite kazandırmak adına önemli kararlar alındı.  Edremit’te Balıkesir Üniversitesi’ne bağlı olarak açılması planlanan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi için Ülkü Tepe olarak bilinen alanın tahsisine kararı verildi.

BALIBEK: 'ALTIEYLÜL'E ADAYIM'

Esin Balıbek CHP Altıeylül Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunun ardından düzenlediği basın toplantısında teşkilat üyeleri ve basınla bir araya geldi

CHP Kadın Kolları 5 Aralık Kadın Hakları Günü'nde basın açıklaması düzenledi

CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği basın toplantısına İlçe Kadın Kolları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Asgari ücret görüşmeleri ertelendi…

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 1 Aralık'ta yapılacağı açıklanan ilk toplantısı ertelendi. Toplantının neden ertelendiğiyse henüz açıklanmadı.

Balıkesir Manda Kaymağı da Markalaşma yolunda

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şehit Ramazan Konuş toplantı salonunda, Balıkesir’den Sofralara Kaymak Projesi kapsamında; Manda Kaymağını, Manda Yoğurdunu, Manda Ayranını markalaştırmak adına çalışmalar kapsamında, bir eğitim toplantısı düzenlendi.

EMNİYET BİRİMLERİ TOPLANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü birimleri Polisevinde toplantı gerçekleştirdi

BİK Genel Müdürü Erkılınç: “Yanlış yollara tevessül edenler kendilerini kandırıyor”

Basın İlan Kurumu (BİK) 32. Dönem 4. Genel Kurul Toplantısı, Genel Müdür Cavit Erkılınç’ın konuşması ile başladı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, BİK Analitik dijital ölçümleme sisteminin sorunsuz çalıştığını, kimin gerçek, kimin sahte trafik ürettiğini bildiklerini söyledi.

Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirler Değerlendirildi

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında yaklaşan kış mevsiminde hayatı olumsuz etkileyecek durumların engellenmesi, İl genelindeki karayollarında alınacak tedbirlerin görüşülmesi ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla kış tedbirlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Oyunla Harekete Geç Yeteneğini Keşfet Açılış Toplantısı Yapıldı

Erasmus+ Spor çağrısı kapsamında Balıkesir ilinde kabul edilen ilk spor projesi olma özelliğine sahip olan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğülü koordinatörlüğünde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yerel ortaklığıyla Merkezi Brüksel’de bulunan Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı tarafından finanse edilen “Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet” adlı Projenin teknik toplantısı Romanya ve Portekiz işbirliğiyle 12-15 Kasım 2023 tarihleri arasında Romanya’da gerçekleştirildi.