Türkiye Şampiyonası Haberleri
SON DAKİKA

Türkiye Şampiyonası Haberleri

HARB-İŞ SPOR, “SANDA-TUİ ŞHOU” İL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

8 Ekim 2023 Pazar günü Şehit Turgut Solak Spor Salonunda Balıkesir WUSHU Cumhuriyet Kupası Şampiyonası gerçekleştirilecek. Kadın-erkek SANDA-TUİ ŞHOU müsabakaları Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yapılacak. Balıkesir Harb-İş Sopor da Türkiye Şampiyonası ön hazırlık aşaması olan il seçmesi müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Balıkesir Haber TV olarak bu çalışmaları takip ettik. Antrenör Hüseyin Hançer ve öğrenciler , BHT’den Hidayet Hayat’ın sorularını cevapladı…

Karesi Taekwondo Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

24 Eylül 2023 tarihinde İlimiz Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleşen Taekwondo Poomse İl birinciliği yarışmalarında Karesi Taekwondo Spor kulübü sporcuları, poomse yarışmalarının her kategorisinde sahne aldı.

Voleybolda Şampiyon Balıkesir Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Burhaniye Ören Plajı’nda düzenlenen “Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası”nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oyuncuları Merve Çelebi ve Esra Betül kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

Karesili taekwandocu minikler yine kürsüde...

22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde Balıkesir Edremit ilçemizde gerçekleşen Taekwondo Ümitler ve Minikler İl birinciliği yarışmalarında Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları yine kürsüye çıkmayı başardılar. Balıkesir 'i ve kulüplerini ulusal alanda temsil etmek için kıyasıya zorlu maçlar çıkartan sporcular Türkiye şampiyonası için bu hakkı elde etmeyi başardılar .

Minikler Judo Türkiye Şampiyonası Açılış Töreni İle Başladı 

70 ilden bin 800 sporcunun katıldığı ve üç gün sürecek Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda başladı.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Boksörlerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında üniversiteyi başarıyla temsil eden sporcu öğrencilerle bir araya geldi.

Robotik Türkiye Şampiyonası'ndan Dünya Şampiyonası'na Giden Başarı Yolculuğu

Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu Robotik Kulubü öğrencileri algoritmik düşünme ve teknolojik okuryazarlık becerilerini geliştirmek üzere tasarladıkları robotik alanındaki projelerinin sunumunu gerçekleştirmek üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Eşref Uslu: “Boks Şampiyonamıza Tüm Balıkesirlileri Bekliyoruz”

Ak Parti Gömeç ilçe Başkanı ve Boks Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Eşref Uslu Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

Dursunbey’de Atlı Okçuluk Şampiyonası Heyecanı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası çeyrek final müsabakaları Dursunbey Saz bölgesinde gerçekleştirildi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye Şampiyonu BAÜN E-Spor Takımından, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye E-Spor Federasyonu ve Üniversite E-Spor Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, Üniversiteler E-Spor Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) E-Spor Takımı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi E- Spor Takımı, Türkiye Şampiyonu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) E-Spor Takımı; Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye E-Spor Federasyonu ve Üniversite E-Spor Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, Üniversiteler E-Spor Türkiye Şampiyonasında, şampiyon oldu.

Türkiye Üniversitelerarası E-Spor Türkiye Şampiyonası Final Karşılaşmalarında Büyük Heyecan

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası E-Spor Türkiye Şampiyonası final karşılaşmaları Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

İlter Kuş: “Ulusal Spor Organizasyonlarına Ev Sahipliği Yapmaktan Gurur Duyuyoruz”

Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Muaythai Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonası için, BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda resmi açılış seremonisi düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi, Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

Balıkesir Üniversitesi, (BAÜN) Türkiye’de sayılı üniversitede bulunan sportif altyapısı ve spor tesisleri ile ulusal spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

U16 Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası Devam Ediyor

Türkiye Basketbol Federasyonunca düzenlenen 16 Yaş Altı Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası, Balıkesir'de sürüyor.

Potanın Yıldızları Sahada…

Türkiye Basketbol Federasyonu’nca düzenlenen 8-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen U16 Basketbol Türkiye Şampiyonası Kurtdereli Spor Salonu ve Alparslan Türkeş Spor Kompleksinde tüm heyecanıyla sürüyor.

BAÜN’de Boks Şampiyonası Ali Eren’le Final Yaptı

Üniversiteler Boks Unilig Türkiye Şampiyonası, Balıkesir Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi'nde Boks Şöleni

Üniversiteler Boks Unilig Türkiye Şampiyonası, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Balıkesir Üniversitesi, Karate Ünilig Türkiye Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapıyor

Karate Unilig Türkiye Şampiyonası, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Balıkesir’de Yasemin Adar Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Heyecanı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına, Yasemin Adar kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası düzenlenecek.

Elifnaz Akat, Türkiye Satranç Şampiyonası'nda

Küçük yaşlarından itibaren satrançta yakaladığı başarılarla adından söz ettiren Balıkesirli Elifnaz, Antalya Belek’te bir hafta devam edecek olan Türkiye Şampiyonasına katılıyor.