Ülkü Yolu Haberleri
SON DAKİKA

Ülkü Yolu Haberleri

Büyükşehir, Edremit’in değerine değer katıyor

Geçtiğimiz hafta Edremit Ülkü Yolu’nun açılışını gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yolun devamı için kolları sıvadı. Edremit Çayı’nın her iki yakasında da alternatif bir yol oluşturan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamladığında hem trafik rahatlayacak hem de bölge değerine değer katacak.

ÜLKÜ YOLU AÇILIŞINDA MÜJDELER SIRALANDI

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmetlerle Edremit’in sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez trafiğini rahatlatacak Ülkü Yolu’nun açılışını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdi. Edremit’e Tarım OSB ve arıtma müjdesi veren Başkan Yılmaz’a, Bakan Özhaseki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerinde tam destek vereceklerini söyledi.

ÜLKÜ YOLU, KÖRFEZ TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez’in trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak Ülkü Yolu’nun Ocak ayında resmi açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Akçay kavşağına Transit geçit

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Edremit Orta Harmanlar Yolu, Zeytinli Kavşağı, Ülkü Yolu ve Akçay Kavşağı’nda yaptığı düzenleme çalışmaları ile2 milyon yaz nüfuslu Körfez Bölgesi’nde,trafik yoğunluğunu minimuma indiriyor.

Ülkü Yolu Trafik Sıkışıklığını Rahatlatacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit İlçesi’nin Zeytinli, Altınkum ve Akçay Mahallelerini birbirine bağlayan Ülkü Yolu’nda sıcak asfalt serimine başladıklarının ve yolun yaz sezonuna yetişeceğinin müjdesini verdi.

Büyükşehir, Edremit Ülkü Yolu’nu Yeniliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit İlçesi’nin Zeytinli, Altınkum ve Akçay mahallerini birbirine bağlayan Ülkü Yolu’nda yeni yol yapım çalışmalarını başlattı. İçerisinde bisiklet yolu, kaldırım ve aydınlatma direklerinin bulunacağı 4 kilometre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki Ülkü Yolu’nun Haziran ayına kadar bitirilmesi hedefleniyor.