Vatandaş Haberleri
SON DAKİKA

Vatandaş Haberleri

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

Başkan Ahmet Akın 7/24 mesaide

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar da daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir’i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

Edremit Belediyesi, Vatandaşlara Ücretsiz Fide Dağıttı

Edremit Belediyesi, tarımsal hizmetler kapsamında yerel tarımın teşvik edilmesi ve geleneksel ata tohumlarının korunması amacıyla ata tohumlarından elde edilen domates, biber ve patlıcan fidelerini ücretsiz olarak dağıttı.

Balıkesir’de Haşereye Geçit Yok

Vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamak amacıyla haşereyle mücadele işlemlerini bayram tatilinde de sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; hem karadan hem de ZİHA’larla havadan müdahaleyle haşereye geçit vermiyor.

BAŞKAN AKIN’DAN KÖRFEZ ÇIKARMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

Başkan Akın, Bayram Tatilini Hemşehrileriyle Geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 9 günlük tatil boyunca 11 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Başkan Akın Koca Çınarları Yalnız Bırakmadı

Bayramın ikinci gününde de hemşehrileriyle kucaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Sındırgılı vatandaşlarla bir araya geldi. Karesi’deki Huzurevini de ziyaret eden Başkan Akın, koca çınarların ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Başkan Ahmet Akın’a Susurluk ve Karesi'de coşkulu karşılama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı hemşehrileri bağrına basarak coşkuyla karşıladı.

BAYRAMDA BAŞKAN ERTAŞ’A ZİYARETÇİ AKINI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bayramın ikinci günü belediyede vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmaya ilgi büyük oldu, belediye binası girişine kadar uzun kuyruklar oluştu.

 Başkan Akın, bayram ziyaretlerinde...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, protokol üyeleri ve partilileriyle bayramlaştı. Aile büyüklerinin de kabirlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın’a; eşi ve oğlu da eşlik etti.

Bayram Öncesi Berber ve Kuaförlerde Yoğunluk

Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı'na yaklaşılmasıyla birlikte berber ve kuaför salonlarında yoğunluk yaşanmaya başlandı. Bayram arifesinde temiz ve bakımlı görünmek isteyen vatandaşlar, randevu alarak bu yoğunluğun daha kolay yönetilebileceğine dikkat çekti.

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

BALIKESİR’İN GÖNLÜNDE GERÇEK BELEDİYECİLİK YATIYOR

Büyük Sevgi Yürüyüşünde on binler, gerçek belediyecilik için Karesi’de Dinçer Orkan, Altıeylül’de Mesut Eray ve Büyükşehir’de Yücel Yılmaz için yürüdü. Festival havasında gerçekleşen kortej yürüyüşünde vatandaşlar “Balıkesir sensiz olmaz, Başkanımız Yücel Yılmaz” naralarıyla başkanına tam destek hep destek dedi.

Sağlık Merkezleri vatandaşların konforunu artıracak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü Sağlık Merkezleri açacak. Sağlık Merkezleri, vatandaşların genel sağlık hizmetlerinden kendi ilçelerinde faydalanmalarını sağlayarak konforunu artıracak.

Başkan Yücel Yılmaz: ''Her ilçeye Sağlık Merkezi açılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü Sağlık Merkezleri açılacağını ve Sağlık Merkezleri, vatandaşların genel sağlık hizmetlerinden kendi ilçelerinde faydalanmalarını sağlayarak konforunu artıracağını söyledi 

Eray, ‘Dinkçiler gençleri isteyecek, Mesut abiniz yapacak.’

Selimiye mahallesinde iftar programına katılan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Selimiyeli vatandaşlara yeni bir sosyal tesis sözü verdi. Eray, Teravih namazı sonrası coşkuyla karşılandığı Dinkçiler Mahallesi’nde ise gençleri kırmadı, müzik okulu ve halı saha sözü verdi.

Koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

Burhaniye’de ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

ALTIEYLÜL’Ü BALIKESİR’İN 1 NUMARALI İLÇESİ YAPACAĞIZ

Göreve geldiği 6,5 yıl süre zarfı içerisinde Altıeylül’e kazandırılan eserler vatandaşların beğenisini topluyor. Eser ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “6,5 yıl içerisinde Altıeylül’e kazandırdıklarımız vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Altıeylül’ü Balıkesir’in 1 numaralı ilçesi yapmak konusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Eray, ‘Pamukçu eski ihtişamlı günlerine kavuşacak’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’ dedi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

ALTIEYLÜLLÜ VATANDAŞLAR: “BU SEVDA BİTMEZ”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına 1. Gündoğan Mahallesi’nde devam etti. Gündoğan Mahalle sakinleri açmış oldukları pankartlarla destek verirken hep bir ağızdan “HASAN AVCI BAŞIMIZIN TACI, BU SEVDA BİTMEZ” diyerek desteklerini ifade ettiler.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

Karesi Belediyesi Yürekleri Isıtıyor

Karesi Belediyesi, insan odaklı yaklaşımıyla sosyal belediyecilik alanında öncü çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl binlerce vatandaşa ulaşan Karesi Belediyesi, 2024 yılında da 'insan odaklı' sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek insana dokunan hizmetler yapmaya devam ediyor.

KARESİ BELEDİYESİ YÜREKLERİ ISITIYOR

Karesi Belediyesi, insan odaklı yaklaşımıyla sosyal belediyecilik alanında öncü çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl binlerce vatandaşa ulaşan Karesi Belediyesi, 2024 yılında da 'insan odaklı' sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek insana dokunan hizmetler yapmaya devam ediyor.

Mesut Eray; “Altıeylül tarımda marka ilçe olacak”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’ü tarım ve hayvancılıkta marka ilçe haline getireceğini söyledi. Eray, vatandaşların takdiriyle başkan seçildiğinde Altıeylül’de tarım ve hayvancılık üzerine dev bir projeyi hayata geçireceğini ifade etti.

KARESİ’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ATAĞI BAŞLAYACAK

Yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi bölgemizde 90 bin konutumuz var ve bunun 60 bininde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Hükümetimizin de katkılarıyla Karesi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kira öder gibi evlerini yenilemelerini sağlayacağız” dedi.

Karesi’de Kentsel Dönüşüm Atağı Başlayacak

Yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi bölgemizde 90 bin konutumuz var ve bunun 60 bininde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Hükümetimizinde katkılarıyla Karesi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kira öder gibi evlerini yenilemelerini sağlayacağız” dedi.

BALIKESİR’İN SUYU; SAĞLIKLI, TEMİZ, GÜVENLİ VE KALİTELİ

Halk sağlığını her daim ön planda tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonu doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren BASKİ ekipleri, 7/24 çalışarak şehrin dört bir yanına; sağlıklı, temiz, güvenli ve kaliteli içme suyu ulaştırıyor. Vatandaşlar da gönül rahatlarıyla musluktan akan suyu hem içiyor, hem de yemeklerinde kullanıyor.

KARESİ BELEDİYESİ RAMAZAN’DA SOFRALARA KONUK OLACAK

Karesi Belediyesi Ramazan ayında yaşlı, engelli, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşların evine özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştıracak. Belediye Başkanı Dinçer Orkan günde 920, ay boyunca ise toplam 28 bin iftar öğününün dağıtılacağını söyledi.