Voleybol Haberleri
SON DAKİKA

Voleybol Haberleri

2023 Cev Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Sona Erdi

05-08 Ekim 2023 Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) bu yıl ilk kez düzenleyeceği Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonuna 05-08 Ekim 2023 tarihleri arasında İlimiz Burhaniye ilçesinde Gönüllü Gençlerimizle birlikte ev sahipliği yaptığımız, oynanan üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

FİLENİN SULTANLARI YURDA DÖNDÜ

Olimpiyatlara katılmaya hak kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Türkiye'ye döndü

Voleybolun Balıkesirli Guruları

 Bigadiç voleybol takımını Efeler Ligine çıkaran Balıkesirli üç genç arkadaş büyük bir başarıya imza atarak Balıkesir sporseverlerin takdirini kazandı. 

Sultanlara Metin Mengüç Salonda Destek Verdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek Cumhuriyetimizin 100. yılında Avrupa şampiyon olup, Türk spor tarihinde takım sporlarında Avrupa şampiyonu olan ilk takım olarak tarihe geçerken, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Balıkesirli üyesi Metin Mengüç de bu başarıya hem tanık hem de ortak oldu.

Voleybolda Şampiyon Balıkesir Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Burhaniye Ören Plajı’nda düzenlenen “Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası”nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oyuncuları Merve Çelebi ve Esra Betül kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

 Gürespor 7’de 7 yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, lider Tarsus Belediyesi’ni deplasmanda 69-66 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Lider Tarsus’a evinde ilk yenilgisini tattıran Körfezin Melekleri üst üste 7. Galibiyetini elde ederek rakiplerine gözdağı verdi.

Başkan İsmail Avcu Şampiyon Voleybolcuları Makamında Kabul Etti

Bigadiç Kuvayi Milliye Anadolu Lisesi İl Birinciliğini elde ederek, Bölge Finallerinde Balıkesir’i temsil etmeye hak kazandı. Başkan İsmail Avcu Şampiyon Voleybolcuları Makamında Kabul Etti

Türkiye’nin En Büyük Mahalle Ligi Turnuvası Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı.

Mahalle Ligi Turnuvası Başladı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı. 

Edremit Sahilleri Plaj Voleybolu ile Renklendi

Edremit Belediyesi’nin destekleri ile her yıl düzenlenen “Zeytinli Altınkum Plaj Voleybol Turnuvası” 14-17 Temmuz tarihleri arasında Altınkum sahilinde gerçekleştirildi.

Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Millilerimizden Büyük Başarı

Türkiye Voleybol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen 2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda, kadınlar ve erkekler kategorilerindeki yarı final ve final müsabakalarıyla sona erdi.

Balıkesir’in Sultanları 2.Lig’de

2021-2022 Voleybol Sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig’inde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, tüm rakiplerini yenilgisiz ve set vermeden 1.’likle tamamlayarak Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’ine çıktı.

Sokağın Ruhu Avlu’da Attı

Sokağın Ruhu 3 gün boyunca Avlu’da attı. Mini Voleybol ve Ayak Tenisi Şenliği düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, etkinliğin son gününde “Balıkesir Breaking Şampiyonası” gerçekleştirdi. Türkiye’nin en iyi 16 break dansçısının kıyasıya kapıştığı şampiyona nefes kesti.

Altıeylül Turnuvalara Hazırlanıyor

Altıeylül Belediyesi, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte gençler için basketbol ve voleybol turnuvaları düzenlemeye hazırlanıyor.

Havran Belediyesi Fatih Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 1. Lige Yükseldi

Havran Belediyesi Fatih Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Ünsped Spor takımını yenerek TVF Kadınlar 1.Ligine yükseldi.

Bigadiç Adım Adım Play-Off’lara

Türkiye Voleybol Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi A Grubu'nda Bigadiç Belediyespor, Milas Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Sona Erdi

2022 CEV U17 Kızlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri Balkan Şampiyonası’nda finalde kıyasıya mücadelenin ardından Türkiye’yi 3-1 yenen Sırbistan Şampiyon oldu ve Avrupa Şampiyonasına direkt katılma hakkı elde etti.

Balıkesir'de Voleybol Şöleni

2022 CEV U17 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası 1. Raunt elemeleri Balkan Şampiyonası heyecanı Balıkesir’de tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin ev sahipliğinde Balıkesir’de Kurtdereli Spor Salonu’ndaki karşılaşmalar yüksek mücadeleye sahne oluyor.