Yeni Dünya Vakfı Haberleri
SON DAKİKA

Yeni Dünya Vakfı Haberleri

Yeni Dünya Vakfı Edremit Temsilciliği Açıldı

Gençlerin milli, manevi, kültürel ve tarihi değerlere bağlı yetişmesi için eğitim, gezi, seminerler düzenlerken, burs faaliyetleri ile öğrencileri destekleyen Yeni Dünya Vakfı yurt genelinde şube ve temsilcilikler açarak kurumsallaşma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yaklaşık 1 yıl önce Balıkesir’de, 2 ay önce Gönen’de temsilcilik açan Yeni Dünya Vakfı geçtiğimiz günde Edremit Temsilciğini açtı.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yaptı

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI: ”İnsanlığa hizmet etmenin en güzel yollarından bir tanesinin vakıf olduğunu ecdadımız keşfetmiş ve asırlar boyu milletimize eserler kazandırmıştır. Bu düsturla hareket eden Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katımlılarından dolayı Milletvekilimiz Mustafa Canbey, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı 21. ve 22. dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, YDV Balıkesir Şube Başkanı İsmail Özgün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yapacakları değerli çalışmalarda kolaylıklar diliyoruz.”

Balıkesir'in Meydanı

YENİ DÜNYA VAKFI BALIKESİR’DE HİZMETE BAŞLADI

Yeni Dünya Vakfı Balıkesir Şubesi Açıldı

Yeni Dünya Vakfı Balıkesir Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yeni Dünya Vakfı Balıkesir’de de Kuruldu

Genel Başkanlığını Mahmut Göksu’nun yürüttüğü ve 1996 yılında kurulan, Yeni Dünya Vakfı Balıkesir Şubesi’nin, İsmail Özgün başkanlığında 15 Eylül 2022 tarihi itibariyle kurulduğu açıklandı.