Yılbaşı Haberleri
SON DAKİKA

Yılbaşı Haberleri

BAŞKAN ORKAN’DAN YILBAŞI MESAİSİ

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma, 112 Acil Çağrı Merkezi ve belediye personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, işlerinde kolaylıklar diledi.

“DİNİMİZDE VE KÜLTÜRÜMÜZDE YILBAŞI EĞLENCELERİ YER ALMIYOR”

Cuma hutbesinde Yılbaşı konusu da yer aldı

BURHANİYE 2024’E IŞIL IŞIL GİRECEK

2023 yılının bitimine sayılı günler kala Cumhuriyet Meydanı, Ali Çetinkaya Caddesi ve Burhaniye Belediyesi yılbaşı süslemeleriyle ışıldadı.

Yılbaşı hediyeleri ‘El Emeği Ürünler Fuarı’ndan

Girişimci kadınlar, Büyükşehir’in ‘El Emeği Ürünler Fuarı’nda buluştu

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince ilçe genelinde yaklaşan yılbaşı öncesi uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, depolayan veya kullanan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar yapıldı.

Yılbaşı Öncesi Cumartesi Pazarından İzlenimler

Yılbaşı Öncesi Cumartesi Pazarından İzlenimler

Başkan Arslan’dan Yeni Yıl Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yeni yıla girerken mesaj yayımladı. Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yapan Başkan Arslan, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Videokonferansla Yılbaşında Huzur ve Güven Toplantısı Yapıldı

2023 yılına sayılı günler kala Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda yılbaşında alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri, ilçelerde yürütülen çalışmaların son değerlendirmeleri gerçekleştirildi. 

Yılbaşı İçin Şok Asayiş ve Trafik Uygulamaları Yapılacak

         Vatandaşların 2023 yılına huzur ve güven ortamı içerisinde girebilmelerini sağlamak amacıyla Valiliğin talimatıyla İl genelinde kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler, hazırlık ve planlamalarını yaparak gerekli önlemleri alıyor.