Zabıta Haberleri
SON DAKİKA

Zabıta Haberleri

 Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini temin etmek amacıyla Çarşamba Pazarı'nda denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, Edremit Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içinde, perakende gıda ürünleri satan tezgâhları inceledi.

Altıeylül’den Kapalı Pazar Yerlerine Kış Bakımı

Altıeylül’de bulunan kapalı pazarların temizliği Zabıta Müdürlüğü ekipleri koordinesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor. Altıeylül Belediyesi ekipleri, kış aylarının gelmesiyle Gümüşçeşme mahallesinde Salı ve Pazar günleri kurulan, Çarşamba günleri Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa mahallesinde kurulan, Perşembe günü Dinkçiler mahallesinde kurulan ve Cuma günleri 2. Gündoğan mahallesinde kurulan kapalı pazarların temizliğini ve gerekli bakım işlemlerini gerçekleştiriyor.

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDEN OKUL KANTİNLERİNE DENETİM

Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 2023-2024 eğitim-öğretim yılıyla birlikte okul kantini denetimlerine başladı.

En Güzel Anons: Zabıta Haftanız Kutlu Olsun

Zabıta Teşkilatı’nın kuruşunun 197’nci yıl dönümü nedeniyle minik çocuklar üstlerinde; zabıta kıyafeti, ellerinde telsizlerle Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti. Minikler, Başkan Yılmaz ile birlikte telsizden anons geçerek tüm zabıtaların haftasını kutladı.

Edremit Zabıta’dan Pazar Yeri Denetimleri

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda denetim yaptı.

Sahillerde işgale izin yok..!

  Edremit Zabıtadan gece operasyonu...Edremit Belediyesi ekipleri sahillerde uyarı ve ikazlara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri topladı.

Fahiş Fiyat Artışı Ve Etiket Farkına Geçit Yok

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, il genelinde market ve fırınlarda etiket ve gramaj denetimlerini sürdürüyor. Marketlerde fahiş fiyat artışı ve etiket ile kasa arasındaki fiyat farklarını da kontrol eden Zabıta ekipleri ayrıca hijyen ve evrak denetimlerini de gerçekleştiriyor.

Burhaniye Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Burhaniye Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi, güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerindeki ve fırınlardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Edremit'te Market Denetimleri Devam Ediyor

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekipleri zincir marketlerdeki ürünlerde fiyat farkı ve son kullanma tarihi denetimlerini sürdürüyor.

Edremit’te Pazar Yerlerine Ölçü Denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar yerlerindeki ölçü-ayar denetimlerini sürdürüyor.

Büyükşehir’den, Zabıtalara Yönetmelik Eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hem kendi personeline hem de 20 ilçe belediyesinde görev yapan zabıta müdürleri ve amirlerine yönelik “Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği”nde yapılan değişikliklerin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Pazar Yerlerine Ölçü-Ayar Denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnafın huzuru için Pazar yerlerindeki denetimlerine devam ediyor.

Çay Kenarındaki Kaçak Yapılara İzin Yok

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denize bağlanan dere yataklarındaki baraka ve iskele benzeri yapıların kaldırılması için çalışma başlattı.

Çocukların Sağlığı Altıeylül’e Emanet

Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü 2022-2023 eğitim-öğretim yılıyla birlikte okul kantini denetimlerine başladı.

Edremit Zabıtadan Gece Operasyonu

Kuzey Ege’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Edremit ilçesinde zabıta ekipleri gece yarısı operasyonu düzenledi. Sahillerde kalıcı olarak bırakılan şezlong, şemsiye, masa ve sandalyeler iş makinelerinin yardımı ile toplandı.

Altıkum’da Şezlong ve Şemsiye İşgaline Son!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Edremit İlçesi Altınkum Plajı’nda usulsüz işgallere son verdi. Usulsüz işgallerin kaldırılması tatilciler tarafından takdirle karşılandı.

BBB’den Kurban Bayramı Öncesi Gıda Denetimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Kurban Bayramı öncesinde tatlı, şekerli ve unlu mamul üretim - satış yerleri ile toplu tüketim yerleri gibi gıda işletmelerinin denetimlerini daha da sıklaştırdı.

Edremit Sahillerinde İzinsiz Şezlonglar Toplandı

Edremit Belediyesi zabıta ekipleri emniyet güçleri ile birlikte sorumluluk alanında ki plajlarda uyarı ve ikazlara uyarılara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri topladı. Altınoluk ve Narlı sahillerinde güvenlik güçleri ile belediye ekipleri, uyarı ve ikazlara uymayan kişilerin şezlong ve şemsiyelerini toplamaya başladı.

Trafikte Yılın "En İyileri" Ödüllendirildi...

Trafik ve İlk Yardım Haftası Edremit ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Yılın sürücüsü, yılın polis, jandarma ve zabıta trafik görevlilerine ödülleri verildi. Yılın zabıta trafik görevlisi seçilen Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Burak Serdaroğlu’na ödülü Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından verildi.

Edremit zabıtadan stok yağ denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından son günlerde vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek ilçede ki zincir marketlerde yağ denetimi yaptı.

Altıeylül Belediyesi KDV Denetimine Çıktı

Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Balıkesir Ticaret İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zincir marketler başta olmak üzere Altıeylül genelinde KDV indirimi denetimi gerçekleştirdi.