Ziyaret Haberleri
SON DAKİKA

Ziyaret Haberleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Gezici Kütüphane Öğrencilerle Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kütüphane kullanımına ilişkin farkındalığın arttırılması ve kitaplara ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla başlattığı proje kapsamında Balıkesir’e gönderilen ‘Gezici Kütüphane’ yi ziyaret etti. 

BAŞKAN ORKAN: “YENİ HİZMETLER VE YENİ ESERLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor. Başkan Orkan, yeni dönemde de Karesi’ye yeni hizmet ve eserler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

KARESİ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

Seçim ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Başkan Orkan, “Karesili hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı diyor” dedi.

Yenişehirlioğlu ‘Türkiye Yüzyılı Söyleşisi’nde gençlerle buluştu

“Türkiye Yüzyılı Söyleşileri Balıkesir Gençlik Buluşması” için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Türkiye’nin markası haline gelen BALBUCKS’ı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu çok beğendiğini belirtti.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

BAŞKAN ORKAN KARESİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

KARESİ’DE YÜZLER BAŞKAN ORKAN’LA GÜLÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla rutin olarak bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ziyaret ettiği yerlerde samimiyeti ile gönülleri alırken, güler yüzle karşılanıp uğurlanıyor.

ERAY, “GENÇLER İÇİN ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Dijital Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Hakan Afşin ARICAN Projeleriyle nokta atışı yapıyor. 

Kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren ARICAN, önceki gün Aslıhan, Aslıhantepecik ve Atköy kırsal mahallelerini ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN KIRSAL MAHALLELERE SAĞLIK ELİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sistemli bir şekilde sağlık taraması hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, uzman ekipler 20 ilçenin kırsal bölgelerini ziyaret ederek, vatandaşların sağlık durumlarını değerlendiriyor ve gerekli önlemleri alıyor.

Mesut Eray: '' Altıeylül'de Güzel Projelere İmza Atacağız''

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

Başkan Dinçer Orkan'dan Sorunlara Anında Çözüm

KARESİ’DE BAŞKAN ORKAN RÜZGARI Ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Dinçer Orkan, vatandaşların talep ve önerilerine anında müdahalede bulunarak sorunların çözümünü sağlıyor.

Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

HAKAN AFŞİN ARICAN PROJELERİNİ BALIKESİR HABER TV’YE ANLATTI

Altıeylül’den İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Hakan Afşin Arıcan, yayın kuruluşumuz Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

MESUT ERAY BALIKESİR HABER TV’Yİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Mesut Eray Haber Müdürü Şükran Burunsuz’un sorularını cevaplayarak çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Gündoğan yine ‘Yücel Yılmaz’ diyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek istedi. Gündoğan sakinleri ‘Desteğimiz Yücel Yılmaz’a dedi.

Vatandaşlardan Eray'a Sıcak Karşılama

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkanı Mesut Eray, haftasonu mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Eray, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Hemşehrimizin bu gönülden ilgisi ve sevgisi bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi.

BAŞKAN ORKAN, AHP VE TOKİ’DE

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, haftasonu da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi hizmetlerini vatandaşlara anlatarak, “Biz yaptık, yine biz yaparız” dedi.

Canbey; Bizim Balıkesir İçin Hedeflerimiz Var!

31 Mart Mahalle İdareler Seçimi için saha çalışmalarına hız veren Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, geçtiğimiz haftasonu Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

BAŞKAN ORKAN’A ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DESTEK

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Esnaf Odaları, Hasanbaba Çarşısı esnafı ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Güleryüzle karşılanan Orkan, “Yeni dönemimizde de hep el ele, gönül gönüle, hizmetlerimize yenilerini eklemek için durmak yok, yola devam!” mesajı verdi.

 Mesut Eray saha çalışmalarına hızlı başladı.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday olarak açıklandığı 2 Şubat tarihinden itibaren, baba ocağı Ayvatlar’dan başladığı mahalle ziyaretlerinde, merkez ve kırsal olmak üzere 13 mahallede vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

BAŞKAN ORKAN PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karizma pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi olarak her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Başkan Orkan STK ve Odaları Ziyaret Etti

Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve odaları ziyaret etti. Başkan Orkan oda ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Balıkesir, depremin yıldönümünde Adıyaman’ı yalnız bırakmadı

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Balıkesir Basını ve eşi Mehtap Yılmaz ile beraber Adıyaman’daki Balıkesir Çarşısı’nı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve çarşı esnafı tarafından sevgi seliyle karşılandı. Çarşı esnafı böyle güzel işler yapan çalışkan bir başkan seçtikleri için Balıkesirlilere teşekkür etti.