SON DAKİKA

Asayiş

Asayiş Haberleri

Zeytin Hırsızlığına Tutuklama

Körfez Bölgesi ve Erdek’te zeytin hırsızlığı olaylarına karşı yürütülen etkili mücadele devam ediyor. Balıkesir Valiliği tarafından yakından takip edilen zeytin bahçelerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarının önlenmesi için bütün güvenlik birimleri teyakkuza geçirilmiş durumda.

9 İlçede 25 Aranan Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Karesi, Bandırma, Burhaniye, Kepsut, Edremit, Gönen, Havran, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde yapılan çalışmalarda 25 aranan şahıs yakalandı, 13 şahıs tutuklandı.

3 İlçede Tarihi Eser Kaçakçılarına Operasyon

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı ile uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül, Susurluk ve Edremit İlçelerinde aramalar gerçekleştirdi.

Erdek’te Kaçak İçki Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince “Kaçak/Sahte Alkollü içki Kaçakçılığının” önlenmesine yönelik Erdek ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde; 4 Kasım tarihinde Erdek İlçesinde şüpheli şahısların ikamet ve eklentilerine yönelik operasyon yapıldı.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ayvalık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri il genelinde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarmadan Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, kültür ve tabiat kaçakçılığı ile uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçti.

Balıkesir’de Kaçak İçki Operasyonu

Balıkesir’de Kaçak İçki Operasyonu

Balıkesir’de Nefes – 2 Operasyonu

KOM Daire Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde Tütün ve Makaron Kaçakçılığını önlemeye yönelik 26.10.2022 günü NEFES- 2 operasyonu gerçekleştirildi.

Balıkesir’de Huzur Operasyonları

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Gömeç Manyas ve Susurluk İlçelerinde 21 Ekim tarihinde yapılan çalışmalarda (24) aranan şahıs yakalandı, (12) şahıs tutuklandı.

Emniyet Aranan 152 Kişiyi Yakaladı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genelinde güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, İvrindi, Havran, Sındırgı,ve Susurluk ilçelerinde 10.10.2022-16.10.2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda (152) aranan şahıs yakalandı, (79) şahıs tutuklandı.

Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Okulların Çevresine Sıkı Denetim

Balıkesir İl genelinde eğitim öğretimin güvenli ortamlarda huzur içinde sürdürülmesi konusunun Valilik tarafından çok yakından takip edildiği bildirildi.

İvrindi’de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, İvrindi ilçesinde 1 şüphelinin elinde bulunan tarihi eserleri satmak istediğinin tespiti üzerine şüphelinin ev ve eklentilerinde aramalar yapılarak şüpheli yakalandı.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık, Karesi, Edremit, Gömeç ve Sındırgı İlçelerinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticareti yaptığı tespit edilen 7 şüpheliyi yakaladı.

Aranan 9 Kişi Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Gönen İlçelerinde 20.08.2022 tarihinde yapılan çalışmalarda 9 aranan şahıs yakalandı ve 2 şahıs tutuklandı.

Huzurlu Bir Bayram İçin Polis ve Jandarma Teyakkuza Geçti

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Balıkesir Valiliği tarafından bayram tatilinin huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesini sağlamak için bir dizi tedbir alındı. 

25 Aranan Şahıs Yakalandı

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarda 25 aranan şahsı yakaladı ve 7'sini tutukladı.

Kaçak Tütün Operasyonu

Balıkesir Edremit KOM Grup Amirliği görevlileri Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahısların işyerinde ve ikametinde aramalar yaptı.

Balıkesir’de Huzur Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca ilde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 21-22 Haziran 2022 tarihlerinde bazı çalışmalar ve yol aramaları gerçekleştirdi.

Toplam 146 haber.