SON DAKİKA

Asayiş

Asayiş Haberleri

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül İlçesinde örgütlü olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen (19) şüphelinin ikamet adreslerinde arama yapıldı.

Balıkesir’de Huzur Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca ilde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; (19) aranan şahıs yakalandı.

Balıkesir’de Aranan 27 Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nce İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir’de Aranan 17 Şahıs Yakalandı

Balıkesir’de 6 ilçede yapılan çalışmalarda 17 aranan şahıs yakalandı ve 3 şahıs tutuklandı.

Balıkesir'de Bir Haftada Aranan 167 Kişi Yakalandı

14-20 Mart 2022 tarihi arasında yapılan çalışmalarda 167 aranan şahıs yakalandı, 55 kişi tutuklandı.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri İl genelinde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Tütün Kaçakçılarına Yönelik Operasyon

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Edremit KOM Grup Amirliği görevlilerince Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığını önlemeye yönelik olarak çalışmalar sürüyor.

30 Aranan Şahıs Yakalandı, 8 Şahıs Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Havran, Savaştepe ve Susurluk İlçelerinde yapılan çalışmalarda 30 aranan şahıs yakalandı ve 8 şahıs tutuklandı.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde şüpheli şahısların araçlarında aramalar yapıldı. “Uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçundan (10) şahıs gözaltına alındı.

Ayvalık’ta Kaçak İçki Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nca, sahte/kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ayvalık İlçesinde sahte/kaçak içki ile tütün mamulü imal ve ticaretini yaptığı tespit edilen (1) şüpheli şahsın ikamet adresinde arama yapıldı.

Balıkesir’de 171 Aranan Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Trafik denetiminde 14 araç bağlandı

Denetim sonucunda, 925 araç kontrol edildi, 25 araca 16 bin 388 TL, idari para ceza uygulandı, 14 araç trafikten men edildi.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik engelleme çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarmadan ‘Servis Denetimi’

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, sorumluluk alanında bulunan köy yolları ile cadde ve sokaklarda sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, 28 Şubat-06 Mart 2022 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar operasyonlar gerçekleştirildi.

Jandarma tarafından 17 araç trafikten men edildi

1 Mart 2022 tarihinde “Seyir Halinde Cep Telefonu Denetimi” yapıldı. 

Sındırgı ve Burhaniye’de Tütün Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir’in Sındırgı ve Burhaniye ilçelerinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün mamulleri kaçakçılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

Ayvalık’ta Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Aranan 20 Kişi Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Bandırma, Edremit, Erdek ve Gönen İlçelerinde yapılan çalışmalarda 20 aranan şahıs yakalandı ve 4 şahıs tutuklandı.

Toplam 146 haber.