SON DAKİKA

Eğitim

Eğitim Haberleri

Ayvalık MYO'da Mezuniyet Mutluluğu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Ayvalık Meslek Yüksekokulunda, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Balıkesir’de 13 Bin 84 Öğrenci Yarın LGS’de Terleyecek

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 5 Haziran Pazar günü (Yarın) yapılıyor.  İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Karesi'de Çocuklar Unutulan Oyunları Öğreniyor

Karesi’de “Çık Dışarıya Oynayalım” sloganıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği final yaptı. Yaklaşık 10 bin çocuğa ulaşılan şenliklerde çocuklar hem geleneksel oyunları öğrendi hem de birlikte oynama kültürünü öğrendi.

Vali Şıldak’tan, BAÜN Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezine Ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde kurulan Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bu Gençler Balıkesir'in Akıl ve Zeka Küpleri

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) iş birliği ve Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi çerçevesinde düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Balıkesir İl Finallerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği tören, Vali Hasan Şıldak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Balıkesir’in Meydanı – Balıkesir Üniversitesi’ndeki Son Gelişmeler

Balıkesir Üniversitesi’ndeki Son Gelişmeler

Ayvalık’ta Eğitimi Güçlendiren Hamleler

Vali Hasan Şıldak, Ayvalık Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi’nde hayırseverler Sebahat Şişman ve Cihan Şişman tarafından yaptırılan Endüstriyel Tasarım Atölyesi ile Ayvalık Anadolu Lisesi’nde Defne-Muhtar Kent Eğitim Vakfı tarafından yapılan STEM Laboratuvarının açılışına katıldı.

Öğrencilere İlk günaydın Vali Şıldak'tan Geldi

Vali Şıldak Haftaya Okul Ziyaretiyle Başladı  Vali Şıldak, haftanın ilk gününe öğrencilerin pozitif enerjileri ile başladı. Eşi Fatma Nur Şıldak ile Umut Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti, öğrencilerle basketbol oynadı.

Vali Hasan Şıldak: "Gençlerimize güveniyoruz, geleceğe umutla bakıyoruz."

Vali Hasan Şıldak, 19 mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı. Vali Şıldak, Türk milletinin gençlerine güvendiğini vurguladı

Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi, Balıkesir’de Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi, “Eğitimde Kilit Rol Öğretmen” ana teması ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi’nde Öğrenciler Rektöre Görüş ve Taleplerini İlettiler

Balıkesir Üniversitesi’nde (BAÜN), öğrencilerle Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetiminin bir araya geldiği Öğrenci-Rektör buluşmaları etkinlikleri devam ediyor.

Balıkesir’de 'Lider Çocuk Tarım Kampı' Başladı…

2014 yılından itibaren her yıl belirlenen tema ile gerçekleştirilen “Lider Çocuk Tarım Kampı” etkinliğinin bu seneki konusu “Uluslararası Geleneksel Balıkçılık ve Su Ürünleri Yetiştiriciliği”.

Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinden İş Birliği Protokolü

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) arasında; araştırma-geliştirme, deneysel, teknik çalışmaların, analizlerin gerçekleştirilmesinde hizmet alımı ile ortak girişimler ve projelerde karşılıklı iş birliği sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

Büyükşehir’den, Muhtarlara ‘Medya Okuryazarlığı’ Eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; medyayı kullanma, medya iletilerini doğru anlama, mesajlara karşı kontrollü olma ve zararlı içeriklerden kendisini koruyabilme yeteneği kazanmaları amacıyla, Balıkesir genelinde görev yapan muhtarlara “Medya Okuryazarlığı” eğitimi veriyor.

Ayvalık İlçesinde BİGEP Değerlendirildi

Balıkesir’in eğitimine, oluşturduğu sinerji ve motivasyonla güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesinin aylık değerlendirme toplantısı Ayvalık İlçesinde Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Minikler 23 Nisan'da Eğlenceye Doydu

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Karesi Belediyesi Spor Toto Tesislerinde çocuklarla bir araya geldi. 23 Nisan için düzenlenen çeşitli aktivitelere katılan Başkan Orkan, miniklerle eğlenceli anlar yaşadı.

BAÜN'de İlahiyat Fakültesi Hızla Tamamlanıyor

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, kampüs alanında inşaatı devam eden İlahiyat Fakültesi binasında incelemelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, binayı yeni eğitim-öğretim yılında kullanıma açmayı planladıklarını belirtti.

Büyükşehir’den miniklere ara tatil hediyesi

Ara tatile giren miniklerin; tatillerinde gönlünce eğlenebilmesi ve içinde bulunduğumuz Ramazan ayı geleneklerini doyasıya yaşamaları amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tatil boyunca sürecek Çocuk Etkinlikleri Haftası programı düzenliyor. Program kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirilecek.

Yolcu Taşıyan Sürücülere Trafik Eğitimi Verildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Timleri tarafından, “Yolcu Taşıyan Sürücülere Yönelik Trafik Eğitimi” gerçekleştirildi.

Toplam 177 haber.