SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Altıeylül Belediyesi Gençlerin De Yanında

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün öğrenciler için düzenlemiş olduğu sınav öncesi motivasyon, sınav stresi, kaygılarını giderme konusunda eğitim verdi.

Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Ulaşım Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince rutin denetim ve kontrol faaliyetleri içerisinde servis araçlarına yönelik olarak denetimler gerçekleştiriliyor.

Balıkesir Ticaret Odasında Bilişimin Yıldızları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir ticaret odası bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Destek Programına Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli ile birlikte çok sayıda davetli katıldı

Başkan Arslan Çalışmaları Yerinde Takip Etti

Edremit Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınkum Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Yeni Dünya Vakfı Edremit Temsilciliği Açıldı

Gençlerin milli, manevi, kültürel ve tarihi değerlere bağlı yetişmesi için eğitim, gezi, seminerler düzenlerken, burs faaliyetleri ile öğrencileri destekleyen Yeni Dünya Vakfı yurt genelinde şube ve temsilcilikler açarak kurumsallaşma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yaklaşık 1 yıl önce Balıkesir’de, 2 ay önce Gönen’de temsilcilik açan Yeni Dünya Vakfı geçtiğimiz günde Edremit Temsilciğini açtı.

Büyükşehir Ve Baro’dan İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Hukuk Desteği

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ile dezavantajlı vatandaşların adalete erişiminin kolaylaştırılmasını amaçlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Barosu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Edremit’e Yeni Park Alanları Yapılıyor

Edremit Belediyesi ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına hız verdi. Altınoluk Mahallesi’ne 3 yeni park kazandırılırken bir parkın daha düzenlenmesi devam ediyor.

Sayıştay Raporu Açıklandı

Sayıştay Denetim raporları Sayıştay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde ve Altıeylül Belediyesi'nin resmi internet sayfasında kamuoyu ile paylaşıldı.

Karesi’de Öğrenciler Geri Dönüşümü Merkezinde Öğreniyor

Karesi Belediyesi tarafından kurulan Atık Getirme Merkezi’nde hem atıklar ekonomiye kazandırılıyor hem de öğrencilere sıfır atık bilinci kazandırmak için eğitimler veriliyor.

Büyükşehir’den BALOSB’ye TIR otoparkı ve sosyal tesis

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen BALOSB’nin; 55 araçlık TIR otoparkının kapasitesini 120’ye çıkaran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 43 dönüm arazi üzerinde kurulan alana sosyal tesisler de kazandırdı. Bu sayede Balıkesir’de üretilen ürünleri taşıyan TIR şoförleri için A’dan Z’ye tüm ayrıntılar düşünülerek sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

Yatalak İki Kişi Yanan Binada Mahsur Kaldı

Edremit Camivasat Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde Simgem Apt. no:113’te bulunan beş katlı binanın 1. katındaki 2. nolu dairede yangın meydana geldi. 

Yük Ve Yolcu Taşıyan Araç Ve Şoförlerin Özel Denetim

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, sorumluluk alanında bulunan

Karesi Atatürk Evi’nde Anlamlı Anma

Karesi Atatürk Evi, 10 Kasım’da 7’den 77’ye ziyaretçi akınına uğradı. Atatürk Evi’nde NEF öğrencileri anma programı düzenlerken, Balıkesir protokolü de Atatürk Evi’nin ziyaretçileri arasında yeraldı

Başkan Orkan: “Karesi’de Gelişim Ve Değişim Sürüyor”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı yöneticilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Başkan Orkan, yapılan çalışmaların yanı sıra planlanan yatırımlar hakkında da bilgiler sundu.

KARAMANKÖY GENÇ GÜREŞÇİLERİ AĞIRLADI

Köy sahasında antrenman yapan güreşçilere daha sonra yemek ikram edildi

Sağol Atam İlçelerde Gösterime Gİriyor

“Sağol Atam” ilçelerde gösterime giriyor

BBB’den Ulaşım Ücretlerine İndirim

565 milyonluk yatırımla Bandırma’da ulaşımın kalite ve konforunu artıran Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatıyla ücretlerde indirim yaptı. Tam ücret 13 liradan 11 liraya, öğrenci ücretleri ise 9 liradan 6,5 liraya indirildi.

Balıkesir Büyükşehir’den Bandırma’ya 55 Yeni Otobüs

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ‘Bandırma’yı Bandırmalıları önemsiyoruz’ diyerek ulaşıma 565 milyon liralık yatırım yaptı. Bandırma’ya yeni kazandırılan 2023 model 55 yeni otobüs Bandırma yollarında sefere başladı. Bandırma’da otobüsler bir hafta vatandaşlara ücretsiz.

BAŞKAN YILMAZ’IN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ARMAĞANI; SAĞOL ATAM

Cumhuriyet’in 100. yılı onuruna, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın tarihe armağan ettiği “Sağol Atam” belgesel filminin galası büyük bir izdihamla muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi. Havranlı Seyit Onbaşı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile arasında geçen anıların anlatıldığı film, Atatürk’ün 85’inci ölüm yıldönümünde 10 Kasım Cuma günü TV8’de yayınlanacak.

Toplam 2157 haber.