SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

"KUTADGU BİLİG" BALIKESİR İL PANELİ DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Oku- Yorum, Yazı-Yorum" projesi kapsamında; Kutadgu Bilig Balıkesir İl Paneli İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi koordinesinde gerçekleştirildi.

"ALTIEYLÜL'DE DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı; gece gündüz sahada olurken, bir yandan da devam eden projelerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DİNÇER ORKAN’A YAKIN İLGİ

Karesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dinçer Orkan seçim çalışmalarına bugün Sıtkı Yırcalı Caddesi’nde devam etti

SINDIRGI’DA DAMIZLIK,KOYUN VE ARI KOVANI DAĞITILDI

SINDIRGI’DA DAMIZLIK,KOYUN VE ARI KOVANI DAĞITILDI

ERAY, “GENÇLER İÇİN ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Dijital Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Aranan 13 Kişi Yakalandı; 6’sı Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Altıeylül ve Karesi ilçelerinde 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde şüpheli şahıslar ve araçlarla ilgili uygulama yapıldı.

DİKKATLİ DALGIÇ, MARTININ HAYATINI KURTARDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gömeç Dalış Köyü açıklarında balıkçıların kullandığı kancalı sahte maket yeme takılarak boğulmak üzere olan bir martı, Dalış Köyü görevlisi Burak Gürcan sayesinde kurtarılarak yeniden doğal ortamına salındı.

Has Romanlar Has Başkanların yanında

Balıkesirli Romanlar, Gümüşçeşme ve 1. Gündoğan mahallelerinde Başkan Yücel Yılmaz’ı ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray’ı bayram havasında karşıladı. Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Yücel Yılmaz ve Mesut Eray’ın yanında olduğunu açıkladı.

Sokak hayvanlarına mama ve su tedarik edildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; 21 Şubat 2024 ile 28 Şubat .2024 tarihleri arasında kış mevsimi koşullarının günlük hayata olumsuz etkileri göz önünde bulundurularak yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının beslenmesi ve sokak hayvanları için farkındalık faaliyetleri gerçekleştirildi.

Önce Yayalar İçin Sıkı Denetim

 Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya Uygulaması” talimatı gereğince toplumsal duyarlılığın artırılması ve yayaların karıştığı trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak 28 Şubat 2024 tarihinde “Yaya Önceliği Özel Denetimi” gerçekleştirildi.         Yapılan denetimler sonucunda (169) araç kontrol edildi.

Arıcan'dan Hergün Bir Proje...

Adaylığı büyük yankı uyandıran ve kendisine gösterilen desteğin hergün arttığı gözlenen İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN’ın projeleri merakla bekleniyordu. 

Mesut Eray: '' Altıeylül'de Güzel Projelere İmza Atacağız''

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

Başkan Dinçer Orkan'dan Sorunlara Anında Çözüm

KARESİ’DE BAŞKAN ORKAN RÜZGARI Ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Dinçer Orkan, vatandaşların talep ve önerilerine anında müdahalede bulunarak sorunların çözümünü sağlıyor.

“Hemşehrilerimizle Birlikte Yürüyecek Daha Çok Yolumuz Var”

2017 yılından buyana Altıeylül Belediye Başkanlığı görevini yürüten mevcut Belediye Başkanı Hasan Avcı, geçtiğimiz hafta Altıeylül'den bağımsız belediye başkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kuruluna başvurusunu gerçekleştirmişti.

Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

HAKAN AFŞİN ARICAN PROJELERİNİ BALIKESİR HABER TV’YE ANLATTI

Altıeylül’den İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Hakan Afşin Arıcan, yayın kuruluşumuz Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

Balıkesir Sağlığının Emektarlarına Başhekim Ünal'dan Vefa Örneği.

BALIKESİR Devlet Hastanesi'nin sevilen ve saygı duyulan başhekimi Erdal Ünal yine gönüllere dokundu. Ünal, şehrimizde bugüne değin onbinlerce insanımıza şifa kaynağı olan sağlığın emektar isimlerini unutmadı ve teşekkür beratı takdim ederek onurlandırdı.

HASAN AVCI BASIN TOPLANTISIYLA ADAYLIK SÜRECİNİ BAŞLATTI

Alıtıeylül Belediye Başkanı iken Ak Partiden aday gösterilmeyen Hasan Avcı bağımsız olarak Belediye Başkan adayı olacağını duyurmuştu.

Toplam 2166 haber.