SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi’nin Kurs Sonu Sergisi Açıldı

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği ürünlerin tanıtım ve satışının gerçekleştirileceği serginin açılışına katıldı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vali Hasan Şıldak, Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap fuarı ile ilgili memnuniyet, öneri ve istekleri konularında görüşler alan Vali Şıldak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya yapılan bu organizasyondan dolayı ve Yayınevlerinin kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BASKİ Genel Müdürlüğü Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı 2. Birleşimi

BASKİ Genel Müdürlüğü Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı 2. Birleşimi

Türkiye Yüzyılına Mühür Vuracağız

Altıeylül Belediyesinin, 3. Kitap Fuarı’nda sahne alan Müzisyen Yücel Arzen ve Orkestrası konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hasan Can Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyiciler Yücel Arzen'in bestelediği eserler ile unutulmaz bir müzik gecesi yaşadılar.

İvrindi’de Çiçekler Açtı

Baharın gelmesi, havaların ısınması ile İvrindi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede peyzaj çalışmalarının startını verdi.

Engelsiz Düşlerden Muhteşem Konser

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Balıkesir Kent Konseyi desteğiyle “Engelsiz Düşler Türk Sanat Müziği Topluluğu” tarafından birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Balıkesir İkinci Turda Kılıçdaroğlu’na Desteğini Artırdı

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘İKİNCİ TURDA DESTEĞİNİ ARTIRAN AİLEM BALIKESİR’E TEŞEKKÜRLER’ ‘OY KULLANAN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’ ‘MÜCADELEMİZ HEM BALIKESİRİMİZ İÇİN HEM DE TÜRKİYE İÇİN SÜRECEK’

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den AK PARTİ Milletvekili seçilen İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ,Ali Taylan Öztaylan. Bugün mazbatalarını aldılar. Öğretmenevinde gerçekleştirilen mazbata tesliminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ,Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Aday Adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı

CHP'nin 2 Kalesi Yıkıldı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından istatistiklerde ortaya çıkıyor. Balya ve Gönen ilçeleri seçimlerde CHP'nin büyük zarar gördüğü 2 nokta oldu. 2 ilçenin yapısı seçim sonuçlariyla incelendiginde ise önümüzdeki yerel seçime CHP'nin eksiyle başladığını gösteriyor.

Türkiye Kazandı. Balıkesir Kaybetti. Bu Gerçeği Görün!

SAĞIN KALESİ BALIKESİR'DE TEDBİR ALINMAZSA YEREL SEÇİMLERDE 100 YILLIK İKTİDAR DÖNEMİ SONA ERER (Sıtkı ŞEREMETLİ)

Büyükşehir’in Ambulansları Hızır Gibi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik adına kurulan Büyükşehir Ambulans Merkezi dört ambulansı ile bir yılda binlerce hastanın naklini gerçekleştirdi. Afet bölgesinde de görevalan ambulanslar, vatandaşa şifa olsun diye gece gündüz çalışıyor.

BAŞKAN AHMET YARAŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Dün yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden MHP’nin önceki dönem İl Başkanlarından Ahmet Yaraş bugün Kesirven (Akçakaya) Mahallesinde toprağa verildi.

Balıkesir Tayyip Erdoğan'ın Zaferini Kutladı

Balıkesir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı hınca hınç dolduran Balıkesir’lilerin coşkusu hiç eksilmedi. Muhteşem bir kutlamaya imza atan Balıkesirliler Cumhurbaşkanına desteklerini sevinç gözyaşlarıyla gösterdi.

OVACIK HAYRI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Karesi Ovacık Mahalleresi Hıdırellez hayrı hem siyasiler hem de vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Bayrakçı 2. Tur Anket Sonuçlarını Altıeylül’de Açıkladı

3. Altıeylül Kitap Fuarı geçtiğimiz gün kapılarını açtı. İlk gün Güvenlik Politikaları Uzmanı ve Yazar Mete Yarar kitap fuarında okurlarıyla bulup kitaplarını imzaladı. Akşam saat 21:00’de de SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Hakan Bayrakçı ve Mete Yarar sevenleri ile Avlu ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Başkan Yılmaz’dan özel gereksinimli bireylere müjde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ilçesine özel gereksinimli bireylerin ailelerinin bir işi olduğunda çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Engelsiz Yaşam Merkezi kurdu. Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz, bunun bir başlangıç olduğunu söyleyerek Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’ne (Çamlık), tam donanımlı bir Engelsiz Yaşam Merkezi kuracaklarının müjdesini verdi.

Gelecek Partisi Eski İl Başkanı Ak Partiye Geçti

Balıkesir Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanlığı yapan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Genel Merkezin izlediği siyasetten duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa etmişti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın taktığı rozetle AK Parti saflarına geçti.

3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI AÇILDI

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı, il protokolünün de katılımlarıyla 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bu yıl 3’üncü düzenlenen Altıeylül Kitap Fuar’ı 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başlayarak kitapseverler ile buluştu ve 26 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında da hafta içi saat 09.00 ile 20.00’de, hafta sonu da saat 10:00 ile 20:00’de Altıeylüllülerin ve Balıkesirlilerin hizmetinde olacak. 26 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arası kitapseverleri ağırlayacak olan 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı bir birinden değerli yazarların, seçkin yayın evlerinin ve on binlerce kitabın yer alacağı 75’inci Yıl Parkı’nda yedisinden yetmişine herkese hitap ederek 10 gün boyunca vatandaşlara hizmet verecek.

Savaştepe’nin çöpü enerjiye dönüşecek

Çöpleri düzenli depolayarak doğaya verdiği zararın önüne geçmek amacıyla Katı Atık Aktarma İstasyonu kurulumlarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Savaştepe ilçesine kazandırdığı istasyon sayesinde yılda 600 ton evsel atığı yönetmeliğe uygun olarak bertaraf edip, elektrik enerjisine dönüştürecek

Toplam 2166 haber.