SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

“BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPARIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte nikahtan basketbol maçına, futbol maçından BalBucks’a, pazar yerinden kahveye kadar birçok noktada yüzlerce insanın yüreğine dokundu.

Şehit Hamdibey Şehadetinin 104. Yılında Anıldı

Kurtuluş Savaşı ve Kuva-yi Milliye’nin önemli isimlerinden Edremit Kaymakamı Köprülü Şehit Hamdibey şehit edilişinin 104. yıldönümünde Edremit ilçesinde adının verildiği meydanda anıldı.

KARESİ’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ BAŞLIYOR

Karesi Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğiyle geleneksel hale gelen Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başlıyor. Son başvuru süresinin 16 Şubat’ta sona ereceği kursların ilk dersi 18 Şubat Pazar günü yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN HARCADIKÇA KAZANDIRAN UYGULAMASI ‘SOSYO BALIKESİR’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

BÜYÜKŞEHİR, SAVAŞTEPE’DE 550 KÜÇÜKBAŞ DAĞITTI

Kırsalda büyük bir kalkınma hamlesine öncülük eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, mevcut Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve AK Parti Savaştepe Belediye Başkan Adayı Ümmet Şamil Zengin ile birlikte Savaştepeli üreticilere 550 damızlık küçükbaş hayvan dağıttı.

EMITT’İN GÖZDESİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda damgasını vurdu. Başkan Yücel Yılmaz’ın da katıldığı fuarda Balıkesir standı, büyük ilgi gördü.

KARESİ ÇİÇEK AÇACAK

Kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanmak için birçok alanda kendi çalışmalarını yürüten Karesi Belediyesi bahar ve yaz aylarında yeşil alanlara ektiği çiçekleri de kendisi üretiyor. ‘Çelik’ ve ‘tohum’ yöntemiyle üretilen çiçekler Karesi’de peyzaj alanlarında kullanılıyor.

BALIKESİR 101 KEZ ATAYI KARŞILIYOR

BALIKESİR 101 KEZ ATAYI KARŞILIYOR

6 ŞUBAT'I UNUTMADIK.

6 ŞUBAT'I UNUTMADIK.

Burhaniye’de, 6 Şubat Depremi 04:17’de Anıldı

Geçtiğimiz yıl asrın felaketini yaşadığımız 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde olmak üzere 11 ilimizi birden etkileyen iki ayrı, yıkıcı depremler olmuştu. 6 Şubat Depreminin yıl dönümü için depremin olduğu saatte, 04.17’de Burhaniye Cumhuriyet Meydanında anma töreni gerçekleştirildi.

Edremit CHP de bugün ön seçim yapıldı! 

Edremit CHP de bugün ön seçim yapıldı! 

Selman Hasan Arslan'dan İşçiye Veda Zammı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Müjdeli haberi işçiye kendisi veren Başkan Arslan, emekçilerin maaşlarına rekor zam yaptı.

Karesi Petrol Ofisi yıkılıyor, Çay Deresi bitiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çay Deresi 3. Etap ile yeni bir sosyal yaşam alanı şehre kazandırırken, Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nin karşısındaki, Karesi Petrol Ofisi’ni de yıkıp, yeni yol güzergâhları açarak şehrin trafiğini rahatlatacak.

Minik Yazardan Tatlı’ya Ziyaret

"Ezgi'nin Merhameti" isimli ilk hikâye kitabıyla okuyucuyla buluşan Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Cansu Okay, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Balıkesir’de Trafik Kazası, Ölü Ve Yaralılar Var

alıkesir’de yapımı yılın hikayesine dönüşen Balıkesir-Dursunbey yolundan üzücü bir haber daha geldi. Kepsut Cezaevi gardiyanlarını taşıyan servis ile bir otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Bandırmaspor Kupada Galatasaray’a Rakip Oldu

Bandırmaspor kupada Galatasaray’a rakip oldu

BBB, OĞUL PAŞA TÜRBESİ’Nİ RESTORE EDİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bigadiç İlçesi İskele Mahallesi’nde bulunan Oğul Paşa Türbesi’ni özgün yapısını koruyarak yeniliyor.

KARESİ BELEDİYESİ YENİ BİNASINDA

Kullanım ömrünü tamamlayan eski hizmet binasından haftasonu taşınan Karesi Belediyesi, daha önceden Mirzabey Mahallesi’nde Askerlik Şubesi olan yerde hizmet vermeye başladı. Beyaz Masa, beyan ve tahsilat hizmetleri bir süre daha eski binada verilmeye devam edecek.

GÜREŞ DÜNYASI BÜYÜK BİR USTAYI KAYBETTİ

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kırkpınar Başpehlivanlarından büyük usta, birçok gence ilham veren Hacı Sabri Acar’ı son yolcuğunda yalnız bırakmadı.

Toplam 2161 haber.