SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Kırkpınar Başpehlivanı Sabri Acar Toprağa Verildi  

Türk yağlı güreşinin duayen ismi 1979-1985 Yılı Kırkpınar Baş Pehlivanı Bandırmalı Sabri Acar dün akşam vefat etti.  

ÇOCUKLARA EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ YÜCEL YILMAZ’ DAN

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dönem boyunca ders çalışan minikler için harika karne hediyeleri hazırladı. Karne gününden tatilin son gününe kadar Çocuk Köyü’nü ücretsiz kullanacak minikler; birbirinden güzel tiyatrolar ve atölyelerinde yer aldığı “Karne Etkinlik Haftası” programında eğlenceye doyacak.

Başkan Hasan Arslan, gazetecilerle bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede ki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP’DEN BALIKESİR HABER TV’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetiminden İrfan Bilgen ve Erhan Yırcalı ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye, 10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle bir ziyarette bulundular.

SITKI ŞEREMETLİ’YE 50. YIL PLAKETİ

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende mesleğe katkıda bulunanlar plaketler verildi.

GAZETECİLER VE PROTOKOL ÖĞRETMENEVİNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Öğretmenevinde bir kahvaltı düzenledi.

Şarlatanlara Karşı İlkeli ve Dik Duruş Bekliyoruz

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma Günü mesajında, sosyal medyadaki bilgi kirliliğine karşı tek güç kaynağının gazeteciler olduğuna dikkat çekerek 10 Ocakların bayrama dönüşmesi için sorumlu ve ilkeli gazeteciliğin desteklenmesini, iyiyle kötünün, güzelle çirkinin ayırt edilmesini beklediklerini hatırlattı.

BALIKESİR’İN GASTRONOMİ ZENGİNLİĞİ SINIRLARI AŞIYOR

“50 Peynirli Şehir Balıkesir”, “Zeytin Ülkesi Balıkesir” ve “Ekmek Şehri Balıkesir” üçleme eserleri ile dört uluslararası ödül alarak bir ilke imza atan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da gurme yazarlar ve basın mensuplarının katılımıyla görkemli bir lansman düzenleyerek kitapların tanıtımını gerçekleştirdi.

22 Adet Phising (Oltalama) Zararlı Bağlantı Adresinin Erişimi Engellendi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 03 Ocak 2024 – 09 Ocak 2024 tarihleri arasında internet ortamında icra edilen sanal devriye faaliyetlerinde vatandaşların kimlik, adres, mail ve bankacılık gibi şahsi bilgilerini ele geçirmeyi hedeflediği tespit edilen;

Vali Ustaoğlu: “Gazetecilik Milletimizin sesi, vicdanıdır”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali İsmail Ustaoğlu; “Basın, demokrasinin ve toplum hayatının önemli ve etkili bir denetim organı olması sebebiyle, kamu düzeninin vazgeçilmez temel unsurlarından biridir” dedi. 

ANNELER SPORA, ÇOCUKLAR OYUNA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla “Anneler Spora, Çocuklar Oyuna” projesini hayta geçiriyor. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

TRAKTÖRLE SİMAV ÇAYINA DÜŞEN GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Balıkesir’in Susurluk ilçesi, Kocapınar Mahallesinde ikamet eden 24 yaşındaki Nail Ceylan isimli şahıs 29 Aralık 2023 günü saat: 10:30 sıralarında kayıp olduğu Jandarmaya bildirilmişti.

MUTLU YILLAR EDREMİT

YENİ YILIN HERKESE BARIŞ,SAĞLIK, HUZUR VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Hoşgeldin 2024

HOŞGELDİN 2024

EMNİYET’TEN YENİ YIL TEMİZLİĞİ

Balıkesir'de Narkogüç-41 Operasyonu: 20 Bin 490 Sentetik hap ele geçirildi, 49 şüpheli gözaltına alındı…

MEHTAP YILMAZ BBBTV’NİN KONUĞU OLDU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Eşi Mehtap Yılmaz, BBBTV’nin konuğu oldu.

Doç. Dr. Eyüp Avcı Balıkesir Haber TV’de

27 Aralık 2023 Çarşamba Günü Saat 21.00’de Balıkesir Haber TV’de Canlı Yayında Soruları Cevaplayacak…

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 62. Yaşında

Balıkesir'de dönemin ildeki tüm gazetecilerinin bir araya gelerek kurduğu Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kuruluşunun 62 yılına ulaştı. 

AHMET AKIN'I VATANDAŞA SORDUK

BALIKESİR HABERTV ekibi olarak, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı Balıkesir'li vatandaşlara sorduk. Balıkesirl'i vatandaşlar AHMET AKIN ile ilgili neler söyledi. Video haberimizde...

Toplam 2161 haber.