SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

VATANDAŞA ASGARİ ÜCRETİ SORDUK...

VATANDAŞA ASGARİ ÜCRETİ SORDUK...

Canbey; “Gerçek engel; engellileri eksik gören kalplerdedir

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Canbey; “Çağdaş ve sosyal devlet olma anlayışımızın gereği olarak, engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için çalışmak her zaman önceliğimiz olmuştur.” dedi.

KARESİ’DE İLAÇLAMA 7/24 SÜRÜYOR

Karesi Belediyesi, haşere ile hızlı ve etkin bir şekilde mücadele hedefiyle başlattığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Planlanan çalışmalar dışında 444 99 10 numaralı İletişim Merkezi’ne ilaçlama konusunda gelen talepler de 7/24 esasıyla çalışan ekiplere iletilerek hızla çözümü sağlanıyor.

SARI:”DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ MAĞDUR VATANDAŞLARIMIZA DEĞMELİ”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Körfez Bölgesini etkileyen yoğun yağışlar nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara Balıkesir Valiliği’nin ve yetkili bakanlıkların maddi yardım yapması konusunda çağrıda bulundu.

KAR YAĞIYOR OĞUL, MİLLET MALIDIR ZİYAN OLMASIN

Yolsuzlukların, hırsızlıkların, ahlaksızlıkların arttığı bir dönemde ecdadın kahramanlığı, vatan-millet sevgisi nasılmış anlaşılsın istedim.

BİK Genel Müdürü Erkılınç: “Yanlış yollara tevessül edenler kendilerini kandırıyor”

Basın İlan Kurumu (BİK) 32. Dönem 4. Genel Kurul Toplantısı, Genel Müdür Cavit Erkılınç’ın konuşması ile başladı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, BİK Analitik dijital ölçümleme sisteminin sorunsuz çalıştığını, kimin gerçek, kimin sahte trafik ürettiğini bildiklerini söyledi.

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

VATANDAŞLARA PAZAR FİYATLARINI SORDUK...

????Balıkesir HaberTv Ekibi olarak vatandaşlara pazar fiyatlarını sorduk.. ‼️FİYATLAR YÜKSEK Mİ? ‼️PAZARCI ŞİKAYETÇİ.. ‼️VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ… ????Vatandaş fiyatları yüksek bulduğunu belirtirken, pazarcı bir şey kazanamadığını söyledi.

Büyükşehir Meclisi’nde tüm bütçeler oy birliğiyle belirlendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin 2024 yılı bütçeleri belli oldu. Tüm bütçeler meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Büyükşehir’in bütçesi 12 milyar olarak belirlenirken, ilçe belediyeleri de dâhil, Balıkesir 23 milyar 452 milyon 583 bin 431 liralık bir bütçeyle yönetilecek.

KARESİ’DE AÇILIŞLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Karesi Belediyesi’nin yatırımları bir bir açılıyor. Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası düzenlenen tören ile hizmete alındı. Akrobatik basketbol gösterisinin de sunulduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

KARESİ SEMT SPOR SAHASI AÇILIŞI

KARESİ SEMT SPOR SAHASI AÇILIŞI

Balıkesir Ak  Parti'de Temayül  Heyecanı !

Ak Parti Balıkesir Teşkilatları 2024 yılında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olacak aday adaylarının belirlenme süreci kapsamında  Ak Parti genel merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, MKYK Üyeleri Hatitice Kübra Öztürk Gökkaya, Mehmet Karabay, Kudret Karaçelik ve Oğuz Kaan Yazıcı 'nın katılımlarıyla  temayül yoklaması yapıldı. 3 bin delege 20 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı belirlemek üzere sandığa gitti.

“İkinci Yüzyıla Girerken Ufuktaki Yeni Türkiye”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen “İkinci Yüzyıla Girerken Ufuktaki Yeni Türkiye” başlıklı konferansta siyaset, bilim, eğitim ve sağlık konuşuldu.

BİROL ŞAHİN: ”AK PARTİ’DE HİÇ GÖREV TALEP ETMEDİM”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Şahin, gündemle ilgili olarak da kısa bir açıklamada bulundu. Şahin, Ramazan Karaca’nın yerel seçim ve adaylıklar konusundaki sorusuna: ”Ben yıllardır Ak Partideyim hiçbir zaman görev istemedim” dedi.

81 İlde Kadına Şiddete Karşı Mücadele Anlatıldı 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında 81 ilde Ak Parti Kadın Kolları tarafından açıklama yapıldı. Eş zamanlı olarak Balıkesir’de de düzenlenen basın açıklamasını İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Başkanı Mehmet Aydemir'in de katılımıyla yaptı.

Altıeylül Gönüllere Dokunuyor

Altıeylül Belediyesi ev sahipliğinde Sabri Uğur Millet Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen organizasyonda Altıeylül Sosyal Hizmet Merkezi yönetimiyle birlikte 'Eskiye Dair Her Şey' konulu etkinlik düzenlendi. ESKİLER HEP ANILARDA ESKİLER HEP KİTAPLARDA KALACAK

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’E COŞKULU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanı tarafından İl Başkanlığına getirilen Mehmet Aydemir Ak Parti İl binası önünde büyük bir kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılandı. Ardından yeni başkan Aydemir bir açıklama yaptı

Edremit’te Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü Edremit İlçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, öğretmenlerin gününü kutladı, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Toplam 2141 haber.