SON DAKİKA

Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Balıkesir’de Tiyatro Şöleni

Bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen Balıkesir Tiyatro Festivali başladı.

Balıkesir Tiyatro Festivali Başladı

Bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen Balıkesir Tiyatro Festivali başladı.

Tiyatro'nun En’leri Balıkesir'de Buluşuyor…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Balıkesir Tiyatro Festivali, siz değerli basın mensuplarının katılımıyla 18 Haziran'da başlıyor. 22 Haziran'a kadar Türk tiyatrosunun değerli isimleriyle tiyatro severleri bir araya getirecek olan etkinlik Balıkesir’in merkez ilçesinde gerçekleştirilecek.

Şehir ve İnsan

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MİLLİ KUVVETLER CADDESİ

Olgunlaştırma Enstitüsü Balıkesir'de Hayat Buluyor

Balıkesir’in tarihi emanetlerini bugünden ötesine taşımaktan gurur duyan AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, olgunlaştırma enstitüsü için kolları sıvayarak sahaya indi.

2. Sakaryalı Çocuklara Ünlü Keman Virtüözünden Sürpriz

Karesi Sakarya İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu "Meşe Palamutları" adlı keman grubu mezuniyet gününde konser verdi. Dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Leslie Anderson da büyük bir sürpriz yaptı. Anderson konsere katılıp, öğrencilerle birlikte öğretmen ve velilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Temiz Hava ve Suyu Resmettiler

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bilinçli su tüketimi ve temiz hava konusunu en iyi resmeden ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerini bisiklet, scooter ve eşofman takımı ile ödüllendirdi.

Balıkesir'in Kültürel Mirası Gelecek Nesillere Aktarılıyor

Balıkesir Valiliği himayesinde Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ‘Somut Olmayan Kültürel Miras Araştırmaları Projesi’nin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şehir ve İnsan

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE BELEDİYE BİNALARIMIZ…

Avlu’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi

“Hayat Boyu Öğrenme” kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl 2’ncisi yapılan Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla Avlu Balıkesir’de sergi düzenleniyor.

Kahvaltı Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Türkiye’yi doyuran ürünlerin öznesi olduğu 'Balıkesir Kahvaltısı'nın beğeniye sunulduğu festival; tadımlar, yarışmalar, etkinlikler, panel ve şöyleșilerle ilk günden itibaren geniş kitlelere ulaştı.

 Altıeylül Kent Sahnesi İlk Mezunlarını Verdi

Altıeylül Kent Sahnesi Tiyatro Akademi’de eğitimlerini tamamlayan oyuncu adayları, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde düzenlenen törenle birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın elinden sertifikalarını aldılar. 

Şehir ve İnsan

Geçmişten Günümüze Hükümet Binalarımız…

'İman Ayetleri' Sergisi Balıkesir’de

Albayrak Grubu’nun bu yıl 8’incisini düzenlediği “İman Ayetleri Hat Sergisi”, İstanbul’un dışında ilk kez Balıkesir’de sanatseverlerle buluştu.

Ali ve Dilek Çakar, Fetih ve Türkçüler Günü İçin Söyledi

Balıkesir Türk Ocakları tarafından organize edilen Fetih ve Türkçüler Günü konserinde Ali ve Dilek Çakar şarkı ve türküleriyle katılımcılara coşkulu bir gece yaşattı.

15. Balıkesir Yörük Türkmen Şöleni Coşkuyla Yapıldı

Balıkesir Yörük Türkmen Federasyonu koordinatörlüğünde Oğuz Boyları Karasi Turizm Kültür Derneği ve Ayvatlar Muhtarlığı tarafından hazırlanan 15. Balıkesir Yörük Türkmen Şöleni Pazar günü yapıldı.

Şehir ve İnsan…

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE BALIKESİR’DE KONAKLAMA VE CAMLI BEDESTEN…

“Sessiz Çığlıklar” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Balıkesirli fotoğraf sanatçısı Emel Günvaran’ın “Sessiz Çığlıklar” ismini verdiği kişisel fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu.

Edremit Belediyesi El Sanatları Sergisi Açıldı

Edremit Belediyesi El Sanatları Kursları 2 yıllık pandemi arasından sonra başlayan yeni dönem dersleri meyvesini verdi. "Ev Kadınları El Sanatları Eğitim Merkezi"nde açılan sergi ilgi gördü.

Toplam 225 haber.