SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Ramazan Bayguş Meclis Aday Adaylığını Açıkladı

Balıkesir Karesi İlçesi MHP Belediye Meclis Üyeliği için Ramazan Bayguş da önceki gün aday adaylığını açıkladı.

Sertaç Gündoğan Aday Adaylığını Açıkladı

Karesi Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için MHP’den bir açıklama da Sertaç Gündoğan’dan geldi.

Edremit Belediye Başkanlığına Kadın Aday Adayı!

Edremit Belediye başkanı olmak için CHP’ye başvurular bugün tamamlandı. Edremitlilerin de yakından tanıdığı; 28. Dönem Balıkesir milletvekili adayı Eczacı Seval Bozkurt da aday adayları arasına katıldı.

Başkan Arslan da Aday Adayı

Edremit Belediye Başkanı CHP’li Selman Hasan Arslan, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Aday adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanlığı’na teslim eden Başkan Arlan, “Edremitlilere hizmete devam etmek istiyorum” dedi.

Canbey:”Şehrimize Kalıcı Eserler Bırakmaya Çalışıyoruz”

Dr. Mustafa Canbey: “Eser siyaseti anlayışıyla yüzyılda yapılabilecek sayısız yatırımları milleti için 22 yıla sığdıran AK Parti’miz her zaman umudun ve başarının adı olmuştur.” dedi.

Muhtarlardan Aydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

   Balıkesir Altıeylül Mahalle Muhtarları (Yenice, Taşpınar, Köylüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cinge, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı) Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarları sıcak ve sevecen karşılaması ile dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Celal Uzunkaya Samsundan Başkan Aday Adayı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü de yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü sonrası bu yılın nisan ayında emekli olan Celal Uzunkaya, bir açıklama yaparak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağını duyurdu. 

"BALIKESİR BENİM AİLEM"

CHP’li Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı ile Karesi ve Altıeylül ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Parti örgütleriyle bir araya gelen Akın, “Balıkesir benim ailem” dedi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir Oldu

Uzun süredir vekâleten yürütülen Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığına Mehmet Aydemir getirildi. Son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan Mehmet Aydemir Ak Partide İl Yönetimlerinde görev yapmıştı.

MHP Milletvekili Yüksel:” Dalgın Dikkat Et, İtibarını 40 Dakikada Kaybedersin”

MHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaparak, Twetterda Devlet Bahçeli’yle ilgili paylaşım yapan DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’a çok sert bir şekilde cevap verdi: “40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.” 

Serkan Sarı: ”AKP Varsa Yoksulluk Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmelerinde konuştu. “Yoksulluğu, 21 yıldır Türkiye’nin kaderi haline getirdiniz” diyen CHP’li Serkan Sarı, “AKP iktidarı, mal bulmuş mağribi gibi yoksulluk olgusuna sarıldı. Yoksulluğu çözmek, bitirmek yerine, yoksulluğu yöneterek ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiniz. İktidarınızın, düzenlemeleri yoksulluğun yönetilmesine dönüşmüştür.” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Arslan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le Görüştü

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

DP Sözcüsü Altıntaş: Anayasayı paspas yaptınız

Demokrat Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde anayasa tartışmalarına değinerek, “Anayasayı paspas yaptınız” ifadelerini kullandı.

Hilal Özdemir DEVA Partisi’nden Ayrıldı

Yıllarca Ak Parti’de siyaset yapan daha sonra Edip Uğur’la birlikte DEVA Partisinde siyasete devam eden Hilal Demirözer Yarbaoğlu hem Karesi İlçe Başkanlığı’ndan hem de parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hilal Demirözer, “Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum” diyerek DEVA Partisiyle yollarını ayırdığını duyurdu. Şimdi Balıkesir siyasi çevreleri Demirözer’in Ak Partiye dönüp dönmeyeceğini merak ediyor…

AK Parti Bigadiç Belediye Başkanlığı için ilk aday; Gazeteci Özcan

Ankara’nın duayen gazeteci ve yazarlarından Bigadiç Yolbaşı Mahallesinden Sadullah Özcan AK Parti Bigadiç Belediye Başkanlığına ilk müracaat eden kişi oldu. 

Başkan Deveciler, Özgür Özel İle Ankara’da Buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler bu hafta sonu CHP Genel Merkezi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e yeni görevinde başarılar dilemek için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Balıkesir’den Yoğun Gündemli Toplantı…

AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yoğun gündemli olarak Balıkesir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yazar Hayati İnanç Güldürürken Düşündürecek

Karesi Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yazar Hayati İnanç’ı Karesililerle buluşturuyor. Hukukçu yazar İnanç, mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren sohbetleriyle hayranlarıyla bir araya gelecek.

Toplam 136 haber.