SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gökay Yüksel: “Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur.”

Mlliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, parti teşkilatıyla birlikte gittiği Susurluk’ta Mahalle muhtarları ve Mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Yüksel:”  Milliyetçi Hareket Partisi muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir” dedi.

İyi Parti Balıkesir’de Hasan Fehmi Yörük Adaylığını Açıkladı

İyi Parti İl Başkanlığı için adaylık süresi devam ederken ikinci aday belli oldu.

CHP’den Emekli ve Memur Zammına İlişkin Eş Zamanlı Basın Açıklaması

CHP emekli ve memur maaşlarıyla ilgili 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi.

Sezai Duman İyi Parti İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Sezai Duman İyi Parti İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

CHP İl Başkanı Serkan Sarı Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı...

CHP İl Başkanı Serkan Sarı Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı...

Edremit'te MHP'ye 300 Yeni Üye Katıldı

MHP Edremit İlçe Başkanlığı düzenlediği ‘Çağrım Sana’ sloganıyla yola çıkarak kısa sürede 300 yeni üyeye ulaştı ve partiye katılımları spor salonunda rozet takılmasıyla gerçekleşti. 

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt Ekrem Başaran, Susurluk, Dursunbey ve Bandırma İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Dt. Ekrem Başaran Bandırma’da partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

MHP Altıeylül İlçe’de Yeni Başkan, Alper Okçelik 

28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden MHP Altıeylül İlçe Başkanı Tayfun Tursun'un yerine İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, Parti tüzüğünün 94. Maddesinin gereği yerine getirilerek Alper Okçelik seçildi.

Edremit Belediye Meclisi 2022'nin Son Toplantısını Yaptı

Edremit Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: ‘Asgari Ücretle Artık Daha Az Elektrik Ve Doğalgaz Alınıyor’

CHP’li Akın, “İktidarın sözde destek verdiklerini iddia ettikleri enerji faturalarında asgari ücretin alım gücü bir yılda olağanüstü geriledi. Asgari ücretle geçen yıla göre bugün 938 kilovatsaat daha az elektrik ve 516 metreküp daha az doğalgaz alınıyor” açıklamasında bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran:“150 Bin Üyemizle Yüz Yüze Görüşüyoruz”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Altıeylül ve Karesi İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

Canbey CHP’yi Vizyonsuzlukla Suçladı 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, "Vizyon diye yabancı insanları milletin önüne sunmak, siyaseten tükenmişliğin, CHP'deki acziyetin ve kadrosuzluğun fotoğrafıdır." dedi.

Balıkesir KAÇEP'den büyük katılım

Balıkesir KAÇEP Başkanı Bedriye Kurtay, İlçe KAÇEP Başkanları ve Balıkesir'in ilçelerinden gelen MHP'ye gönül veren kadınlar Ankara'ya çıkartma yaptı.

MHP Balıkesir İl Meclis Üyeleri ile İstişare Toplantısı Yaptı    

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Niyazı Tunç ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Mustafa Bilsem’in Başkanlığında Parti İl Binasında ‘’İl Geneli Belediye Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı’’ gerçekleştirildi.

MHP Balıkesir’e Yeni Katılımlar Devam Ediyor

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, KAÇEP Başkanı, yönetimi ve 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Taha TUNUS ile birlikte İl Başkanlığı’nın tertip ettiği ‘’Sen Yoksan Bir Eksiğiz’’ temalı üye kabul töreni gerçekleştirildi.

Başkan Sarı: Etkinlikler Bizi Bütünleştiriyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Gönen Belediyesi'nin düzenlediği Gönen Kültür ve Kitap Günlerine katıldı.

Milletvekili Canbey'den Gençlere Sürpriz

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, ilk defa oy kullanacak olan gençleri ziyaret ederek, doğum günlerini kutladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: “Teknoloji ve Bilimle Maden Kazalarını Engellemek Mümkün”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Amasra’da 41 maden emekçisinin hayatını kaybettiği facianın ardından Almanya’da madencilik alanında iş güvenliği teknolojilerini ve uygulamalarını inceledi.

Bakan Adil Karaismailoğlu’nun Balıkesir Temasları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bandırma’daki Farklı Seviyeli Kavşak açılış törenine katıldıktan sonra Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Toplam 136 haber.