SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce Balıkesirlilerle Buluştu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün Balıkesir’e geldi.

Ahmet Akın: "Soruşturmanın selameti, sorumsuzluğun selameti oldu"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Amasra faciasında başlatılan adli süreçte soruşturmanın selameti kavramının AK Parti iktidarı tarafından sorumsuzluğun selametine dönüştürüldüğünü belirterek, “18 saatte cansız bedenleri çıkarmakla gururlanan iktidar 120 saattir tek bir sorumlu bulmadı” diye tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “AK Parti Olarak Balıkesir’imize Teşekkür Ediyoruz”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir’deki mitinginin ardından AK Parti İlçe Teşkilatları ziyaretlerine Havran ve Edremit ile başladı.

Ahmet Akın Gündemi Değerlendirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İl Binasında düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Balıkesirliler İle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuva-yı Milliye Meydanı'nda düzenlenen, "Balıkesir OSB, Çamlık Millet Bahçesi, Ardıçtepe Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"ne katılarak bir konuşma yaptı.

İl Başkanı Başaran, Balıkesirlileri Cumhurbaşkanının Mitingine Davet Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de vereceği mitingle ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Chp’li Sarı: Üye Sayımızı Her Geçen Gün Artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Kepsut İlçe Danışma Kurulu toplantısında İl Başkanı Serkan Sarı partiye yeni katılan üyelere rozetleri takdim etti. Üye sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Sarı, katılımlardan oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Fikret Şahin Balıkesir’in Gündemini Değerlendirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Her şey Balıkesir için, Türkiye için…”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarıyla yoğun gündemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Ahmet Akın: Ayçiçeği Üreticisinin Durumu Vahim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, AK Parti iktidarının ayçiçeği üreticisini ortada bıraktığını söyledi. “Üreticinin durumu vahim” diyen Ahmet Akın, “Balıkesir ayçiçeği üreticisinin fiyatın 8 liraya kadar gerilemesi ile zarar ediyor. Ayçiçek üreten çiftçi resmen cezalandırılıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Ahmet Akın: "Yenilenebilir enerjide dünyanın gerisinde kaldık”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin enerji politikalarını anlattı. “Yüksek potansiyelimize rağmen şu ana kadar yenilenebilir enerjide dünyanın gerisinde kaldık” diyen Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında enerjide atılım yapacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: “Kış Kara Değil, Kapkara Geçecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektrik ve doğalgaza yapılan son zamların faturalarını ödeyemeyen milyonlarca vatandaşa yenilerini ekleyeceğini, tarım, sanayi ve ticarethane elektrik ve doğalgazına gelen fahiş zamların da hayat pahalılığını daha da artıracağını söyledi.

Ankara'da Milyonluk Yatırımlar Getiren Ziyaretler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Ankara’da Balıkesir'e yatırım ve destek için çalmadık kapı bırakmadı.

İyi Parti İl Başkanı Ural’dan ‘Milletvekili Adaylığı’ Açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Balıkesir Haber TV’yi ziyaretinde, Haber Koordinatörümüz Fatih Rüzgâr’ın “seçimlerde milletvekili adaylığınız söz konusu olacak mı? Sorusunu yanıtladı.

Vekil Uygur, İlçe İlçe Balıkesir'i Geziyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesine fırsat bilen AK Parti MKYK üyesi Balıkesir milletvekili Belgin Uygur seçim bölgesindeki çalışmalarına hız verdi. Milletvekili Uygur her gün farklı bir ilçede yoğun geçen programlarla hemşehrileriyle bir araya geliyor.

CHP’li Sarı'dan Miting Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz Pazar günü gerçekleşen Milletin Sesi Balıkesir Mitngine coşkulu ve özverili bir şekilde katılım gösteren Balıkesirlilere, Genel Başkan Yardımcılarına, Milletvekillerine, İl yöneticilerine, İlçe Başkanlarına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve partinin değişik kademelerinde emek veren parti emekçilerine teşekkür etti.

CHP’li Akın: Elektrik Üretimindeki Doğalgaz Fiyatı Son 1 Yılda Yüzde 567 Zamlandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğalgaza yapılan zamma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu Balıkesirliler’e Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletin Sesi mitingi için Balıkesir’e geldi.

CHP Mitingle İlgili Basın Açıklaması Yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de gerçekleştireceği “milletin sesi” mitingine vatandaşları davet etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

Toplam 136 haber.