SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Mahalle Ligi Turnuvası son başvuru tarihi 1 Aralık'a Uzatıldı

Sezon öncesinde Mahalle Ligi Turnuvası tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. İlçe temsilcilerinin ve organizasyon komitesinin ortak kararı ile yoğun talep üzerine turnuvaya son başvuru 1 Aralık’a dek uzatıldı.

Gönen’de Motokros Heyecanı

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 2023 sezonunun 4. Ayak ANLAS yarışı Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlendi. Hız, denge ve adrenalinin ön plana çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası ANLAS Yarışı Gönen’de 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

Motokros Heyecanı Balıkesir’de Yaşanacak

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

 Türkiye Şampiyonu Edremit Belediyesi’nden!

Edremit Belediyesi Taekwondo’da Türkiye Şampiyonluğu getirdi. Edremit Belediyesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı madalyalarıyla ziyaret etti.

 Edremitspor gol yağdırdı

Sezona şampiyonluk hedefleyerek başlayan 1966 Edremitspor Balıkesir Süper Amatör Lig Körfez Grubu’nda sezonun açılışında 2008 Yeni Mahallespor’u 7-1 mağlup etti.

Gürespor kayıpsız yoluna devam ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, ligin 4. Hafta mücadelesinde konuk ettiği Emlak Konut Gelişim’i 77-41 mağlup ederek 4. haftada 4. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

Motosiklet Tutkunlarından Anlamlı Farkındalık

BALMOT Balıkesir Motosiklet Tutkunları Derneği Balıkesir Kurtdereli Mehmet Pehlivan heykeli önünde motosiklet farkındalığı için bir etkinlik düzenledi.

Karesi Taekwondo Spor Kulübü Erzurum’dan 6 madalya İle Döndü

01-05 Ekim tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen şampiyonaya 11 sporcu ile katılan, Karesi Taekwondo Spor Kulübü; Türkiye Taekwondo Poomse şampiyonasında toplamda 6 Türkiye madalyası kazanarak Balıkesir’i başarılı bir şekilde temsil etti. 

Üçüncü Açık Su Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Bu yıl 3.sü düzenlenen Balıkesir Açık su Yüzme Şampiyonası nefes kesen mücadelelerle sona erdi. Ayvalık İlçesinin Paşalimanı Koyu Plajı’nda gerçekleştirilen Şampiyonada yüzlerce sporcu dereceye girebilmek için denizde kıyasıya mücadele etti.

Sultanlara Metin Mengüç Salonda Destek Verdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek Cumhuriyetimizin 100. yılında Avrupa şampiyon olup, Türk spor tarihinde takım sporlarında Avrupa şampiyonu olan ilk takım olarak tarihe geçerken, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Balıkesirli üyesi Metin Mengüç de bu başarıya hem tanık hem de ortak oldu.

 Çocuklar, Büyükşehir’in havuzlarında yüzme öğreniyor

Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde ilçelerde faaliyete alınan havuzlarda çocuklar; hem en iyi şekilde yüzme öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor.

Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç istifa etti

Uzun süredir Balıkesir Futbol İl Temsilcisi olarak görev yapan Erol Kılıç, görevini bıraktığını açıkladı. Bu kararı genç isimlerin yolunu açabilmek için aldığını belirten Kılıç, tüm spor kulüplerine bundan sonraki süreçte başarı diledi.

Karesili Taekwondocular İzmir’den 16 Madalya İle Döndü

İzmir Taekwondo il temsilciliği 2023 yılı faaliyet programında yer alan iller arası Taekwondo Poomse şampiyonasında Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları Balıkesir’i başarılı bir şekilde temsil etti. Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları 3 altın 3 gümüş ve 10 bronz olmak üzere toplamda 16 madalya aldı. 

Taekwondocu Anadolu Yıldızları Balıkesir’e 2 Madalya kazandırdı

Spor Bakanlığı, Spor eğitim dairesi başkanlığınca düzenlenen 2023 yılı Anadolu yıldızlar ligi gurup müsabakaları 23-27 Temmuz’da Edirne’de yapıldı. 

Yağlı Güreş Ligi Finalleri Kurtdere’de

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin son karşılaşmaları, bu yıl 63.sü gerçekleştirilecek olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nde yapılacak.

Edremit’te 500 pehlivan kol bağlayacak

Edremit Belediyesi tarafından bu sene 17.’si gerçekleşecek olan geleneksel 17. Şehit Hamdibey Yağlı Güreşleri 26. Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kepsut’ta Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak

Kepsut’ta fark farkediliyor. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Ogün Yıldız göreve geldiği günden itibaren Kepsut’ta sportif faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Gürespor’da hedef: Süper Lig

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da yapılan olağan genel kurulda Kulüp Başkanı M. Agah Ferhatoğlu ve yönetim kurulu yeniden seçilerek güven tazeledi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın tam destek sözü verdiği Gürespor’da hedef, Süper Lig olarak belirlendi.

Minikler Judo Türkiye Şampiyonası Açılış Töreni İle Başladı 

70 ilden bin 800 sporcunun katıldığı ve üç gün sürecek Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda başladı.

Toplam 228 haber.