SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Balıkesir Harb-İş Dünya Şampiyonası’na Damga Vurdu

Harb-İşsporlu sporcular Bursa’da düzenlenen 3. Dünya Alpagut Şampiyonası’nda Genel Klasman Şampiyonu olan Türk Milli Takımın başarısında önemli pay sahibi olarak sergiledikleri performans ve elde ettikleri derecelerle şampiyonaya damga vurdu.

Mahalle Ligi Turnuvası Başladı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı. 

Geleneksel 2. Karesi Kırsal Mahalleler Futbol Turnuvası Başladı

İlk olarak geçen yıl yapılan ve oldukça büyük bir ilgiyle takip edilen Geleneksel Karizma 2. Karesi Kırsal Mahalleler Turnuvası geçtiğimiz hafta sonu başladı.

Tayfun Canlı’dan İda Ultra Teşekkürü

Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kazdağları’nda iki gün boyunca süren İda Ultra Maraton heyecanı ödül töreni ile sona erdi.

Kazdağları’nda 6. İda Ultra Maratonu Gerçekleştirildi

Edremit Belediyesi’nin öncülüğünde Kazdağları’nda düzenlenen 6. İda Ultra Maraton 25 ülkeden 1700'e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli sporcuların da yer aldığı maratonda sporcular ilk kez Uluslararası Aeneas Kültür Rotası'nda ter döktü.

Balıkesirspor’da Adıyaman Maçı Hazırlıkları Sürüyor

4 Aralık Pazar günü saat 14:00’te Adıyaman Futbol Kulübü’nü ağırlayacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında yapılan antrenmanla sürdürdü.

Șehr-i Kuva-yi Milliye, Adıyaman Maçına Hazır mısın? 

10KOLİKLER Taraftar Grubu 4 Aralık Pazar Günü Atatürk Stadında oynanacak olan Adıyaman FK maçının, Balıkesirspor’un Lig'deki konumu itibariyle büyük önem taşıdığını belirterek, şehre bir çağrıda bulundu.

Körfezin Sultanları fırtına gibi esiyor

TVF Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Edremit Belediyesi Altınolukspor, İzmir’de karşılaştığı Bornova A.V.R. Atletik’i 3-2 mağlup ederek 8’de 8 yaparak yoluna yenilgisiz lider olarak devam etti.

1461 Trabzon Fk 2- Balıkesirspor 1

2. Lig 16. Hafta karşılaşmasında Balıkesirspor bugün deplasmanda Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon FK ile karşılaştı. 18. dakikada Kerem Baykuş'un attığı gol ile 1461 Trabzon FK, skoru 1-0 öne geçirse de 51. dakikada Halil Çolak'ın golü maçı 1-1'e getirdi. 56. dakikada Kerem Baykuş takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Blıkesirspor

Balıkesirspor en sıkıntılı anında deplasmanda Pazarspor'u 1-0 yenerek elde ettiği 3 puanla nefes aldı. Balıkesirspor'un golünü 62. dakikada Ayberk Kaygısız kaydetti. Maçın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde Son Gelindi

Altıeylül Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla 31 Ağustos 2020’de temeli atılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi çok yakında vatandaşların hizmetine girecek.

Mahalle Ligi’ne Başvurular Başladı

“Mahalle Ligi” heyecanı, yeni sezonda da devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarının ortaklığında organize edilen “Mahalle Ligi Turnuvaları” için başvurular başladı.

İvrindi’de 22. Halı Saha İnşaatı Tamamlanıyor

İvrindi Belediyesi genç ve çocuklara yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu yılsonunda İvrindi Belediyesi katkıları ile ilçe geneline kazandırılan 40*20=800 m2 halı saha sosyal tesislerin sayısı 18’e yükselecek, toplamda ise 22 halı saha vatandaşların kullanımına kazandırılmış olacak.

Balıkesirspor Yönetiminden Durum Değerlendirmesi

Balıkesirspor yönetim kurulu Uşakspor maçının ardından uzun bir durum değerlendirmesi yaparak kamuoyuna açıkladı.

Balkes, Uşakspor Maçına Hazır

Balıkesirspor, İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında saat 11.00'de gerçekleştirilen antrenmanla yarın oynayacağı Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Mahalle Ligi Turnuvasıyla 40 Bin Çocuğa Ulaşılacak

‘Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ ve ‘Mahalle Ligi Paneli’ne katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 317 kulübe söz verdiği 15 milyon liralık desteği yerine getirdi. Başkan Yılmaz, turnuvayla 20 ilçede 40 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Altıeylül’de Çocuklar Sporla Büyüyor

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği koşuda 5’inci, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıflar yarıştı.

Balkes Sarıyer Maçına Yeni Hoca İle Hazırlanıyor

Balıkesirspor, Sarıyer maçı hazırlıklarına yeni hocasıyla başladı.

ASKF Başkanı Metin Mengüç Amatör Spordaki Son Gelişmeleri Değerlendiriyor

ASKF Başkanı Metin Mengüç Amatör Spordaki Son Gelişmeleri Değerlendiriyor

Toplam 228 haber.