SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Yönetimden İlk Gol Kralı Nevzat Kırceylan’a Plaket…

Balıkesirspor dün akşam kendi evinde Kırşehirspor’la karşılaştı ve maçı genç futbolcu Emirhan Çakır’ın attığı golle 1-0 kazandı. Yönetim Balıkesirspor’un efsane futbolcularından Nevzat Kırceylan’ı bu maça özel olarak davet etti.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ŞEHRİN TAKIMI BALIKESİRSPOR İÇİN SEFERBERLİK ZAMANI

İsmail Özkan’dan Balıkesirspor’a Ziyaret

Atatürk Stadı’nda oynanan maçlar öncesi çalınan ve taraftarı coşturan 10KoliklerR ses ver şarkısını seslendiren Balıkesirli TRT Sanatçısı İsmail Özkan bugün Gömeç’teki canlı yayın için geldiği Balıkesir’de tesislere bir ziyarette bulundu.

Ayvalık Açık Su Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Yüzmede kulaçlar Ayvalık’ta atıldı. Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’in Kurtuluşunun 100. Yılı spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası nefes kesen mücadelelerle sona erdi.

Sıtkı Şeremetli Köşe Yazısı

Balıkesirspor İçin Seferberlik İlan Edilmeli!

Balıkesirspor Kahvaltıda Buluştu

14 Eylül Çarşamba günü Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Balıkesirspor, 10 Burda AVM’de yer alan Alaçatı Muhallebicisi’ndeki kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

BALIKESİRPOR İÇİN BİRLİK, BERABERLİK ZAMANI

Ali Eren Demirezen Almanya'da Yılın En İyi Boksörü Seçildi

Balıkesir'in gururu ağır sıklet boksörümüz Ali Eren Demirezen Almanya'da 2 ödül birden aldı.

Bay Net İnşaat Balıkesirspor - Diyarbekirspor Maç Özeti

Bay Net İnşaat Balıkesirspor - Diyarbekirspor Maç Özeti

Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Balıkesir’de

Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçme müsabakaları Balıkesir'de bugün Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda başladı. 30 Ağustos- 4 Eylül tarihlerinde arasında turnuvalar devam edecek.

100 Binden Fazla Çocuk Yüzme Öğrendi

Başkan Yücel Yılmaz’ın 2015’te Karesi’de başlattığı “Havuzlar Mahalleye, Çocuklar Havuza” projesi il geneline yayıldı. 11 ilçede okul bahçelerine kurulan 12 yarı olimpik yüzme havuzunda çocuklar yüzme öğreniyor. 2015 yılından bu yana Balıkesir’de 100 binden fazla öğrenci yüzme öğrendi.

Kurtdereli Güreşlerinin Coşkusu Kırkpınar’ı Geçti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri etkinlikleri üç gün sürdü ve bu süreç içinde yaşanan coşkunun tarihi Kırkpınar’ı bile geçtiği görüldü.

62. Kurtdereli Güreşleri’ne İlgi Büyük Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Yusuf Can Zeybek kazandı.

Kurtdere'de Başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Yusuf Can Zeybek kazandı.

62. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşlerine Coşkulu Kortej

Balıkesir’de Geleneksel Kurtdereli yağlı güreşleri heyecanı başladı. Organizasyon kapsamında dün akşam kortej düzenlendi.

62. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri Başladı

Balıkesir’de bu yıl 62.’si düzenlenen Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri bugün başladı.

62. Kurtdereli Yağlı Güreşleri Basın Toplantısı Yapıldı

Bu yıl 62.’si düzenlenen Kurtdereli yağlı güreşleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Edremit Temsilcileri Yeni Sezona Hazırlanıyor

Edremit ilçesini spor dallarında temsil eden üç kulüp yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Sporla Dolu Bir Yaz

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 6 - 15 yaş aralığındaki 1682 çocuk; futboldan basketbola, jimnastikten masa tenisine kadar 8 farklı branşta spor eğitimleri alıyor.

Toplam 228 haber.