SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Başkan Morali

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Balıkesirli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, İslam Oyunları ve Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Milli Takım’ın Niğde Demirkazık’taki kampında çalışmalarına devam ediyor. Ay-yıldızlıların kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, sporculara moral verdi.

Ata Sporu Güreş'e Davet

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Vali Hasan Şıldak’ı bu yıl 62’ncisi gerçekleştirilecek Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti.

Başkan Yılmaz ve Başkan Orkan'dan Ankara'da Kurtdere Daveti

12-13-14 Ağustos tarihlerine yapılacak olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Birliği Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. Başkanlar, bakanlar, siyasetçiler ve yöneticileri kırmızı dipli mum ile güreşlere davet ettiler.

Birol Parlak ile Yeniden

İç transfer çalışmalarını sürdüren Balıkesirspor, 2 sezondur kulübün formasını giyen tecrübeli futbolcu Birol Parlak ile sözleşme imzaladı.

Balıkesirspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Teknik Direktör Muhammet Yılmaz ve antrenörler eşliğinde yeni sezon için antrenmanlara başlayan Balıkesirspor sabah akşam çalışmalarını sürdürüyor.

"Balıkesir'in Gururu Habibe'yi kutluyoruz"

Spora gösterdiği ilgi ve sağladığı katkılarla bilinen AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Macaristan'dan Balıkesir’e kupayla dönen Habibe'yi ziyaret edip tebrik etti.

Edremit, Özel Olimpiyatlara Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Özel Sporcular Eğitim Derneği (TÖSSED) işbirliğiyle düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin 40. Yıl etkinliklerinin 15. durağı Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Yönetim Balıkesirspor İçin; Sabır ve Fedakârlık İstedi…

Balıkesirspor Kulübü’nde bugün yapılan basın toplantısında son durum ve gelişmeler anlatıldı.

Dursunbey’de Atlı Okçuluk Şampiyonası Heyecanı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası çeyrek final müsabakaları Dursunbey Saz bölgesinde gerçekleştirildi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.

Edremit Sahilleri Plaj Voleybolu ile Renklendi

Edremit Belediyesi’nin destekleri ile her yıl düzenlenen “Zeytinli Altınkum Plaj Voleybol Turnuvası” 14-17 Temmuz tarihleri arasında Altınkum sahilinde gerçekleştirildi.

Altıeylül’de Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

Altıeylül Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde organize ettiği yüzme kursları ile Atatürk Açık Yüzme Havuzu’nda 6-14 yaş arası çocuklar ile bir araya geliyor.

Başpehlivan Dağdeviren Rakiplerine Meydan Okudu

33 yıl aradan sonra ilk kez Kırkpınar’da başpehlivanlık kürsüne çıkma şerefine nail olan Balıkesirli güreşçi Ertuğrul Dağdeviren “Kurtdereli Güreşleri’nde altın kemeri Balıkesir’den dışarıya çıkarmayacağız.” diyerek rakiplerine meydan okudu.

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde yürütülen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında çocukların ve gençlerin katılımı ile yüzme çalışmaları Balıkesir’de de başarılı bir şekilde devam ediyor.

Balıkesirspor Altyapıdan 8 Futbolcuyla Yola Devam Etme Kararı Aldı

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon kadro planlaması kapsamında altyapıdan yetişen 8 futbolcuyla yola devam etme kararı aldı.

BAÜN’lü Şampiyon Sporcudan, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Ziyaret

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda Grekoromen stil 60 kg’da altın madalya alarak şampiyon olan Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencisi Kerem Kamal, BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

Balıkesirspor’a Ticaret Odası’nda Sıcak Karşılama

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer ve Yönetim Kurulu, Balıkesir Ticaret Odası’na da bir ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli yöneticilerle yakından ilgilendiler.

Balıkesirspor’dan Rona Yırcalı’ya Anlamlı Ziyaret

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer ve Yönetim Kurulu, şehrimizin saygın iş adamlarından Rona Yırcalı’ya bir ziyarette bulundu.

BAÜN’lü Şampiyondan Altın Madalya

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda milli sporcumuz ve Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Yasemin Adar Yiğit, yeni bir zafere daha imza attı.

Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Millilerimizden Büyük Başarı

Türkiye Voleybol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen 2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda, kadınlar ve erkekler kategorilerindeki yarı final ve final müsabakalarıyla sona erdi.

Toplam 228 haber.