SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

U16 Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası Devam Ediyor

Türkiye Basketbol Federasyonunca düzenlenen 16 Yaş Altı Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası, Balıkesir'de sürüyor.

Avrupa Kupası Şampiyonu Recep Ergin…

Romanya'nın Bükreş kentinde yapılan Ümitler Avrupa Judo Kupasında Balıkesir Sporcu Eğitim Merkezinden yetişen sporcu Recep ERGİN +90 Kg da Avrupa Kupası Şampiyonu oldu.

Balıkesirspor’dan Olağan Genel Kurul Toplantısı Hakkında Kamuoyuna Duyuru

Balıkesirspor’dan yapılan açıklamada “Kulübümüzün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 19.00’da Karesi AVM Büyük Toplantı Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 31 Mayıs 2022 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur.” denildi.

Büyükşehir Semt Spor Sahalarını Artırıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; gençlerin kendi semtlerinde rahatlıkla ve güvenle spor yapabilmeleri amacıyla hem şehre yeni spor sahaları kazandırıyor hem de mevcut olanları yeniliyor.

Karesi’de Gençlere Özel Satranç Turnuvası

19 Mayıs Gençlik haftası kapsamında bu yıl 2.si düzenlenecek olan Gençlik Haftası Elo Satranç Turnuvası 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Potanın Yıldızları Sahada…

Türkiye Basketbol Federasyonu’nca düzenlenen 8-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen U16 Basketbol Türkiye Şampiyonası Kurtdereli Spor Salonu ve Alparslan Türkeş Spor Kompleksinde tüm heyecanıyla sürüyor.

Minik Kramponlar Altıeylül’de Buluşuyor

Altıeylül Belediyesi ile Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün müşterek olarak düzenlediği İlkokullar Arası Minik Kramponlar Futbol Bahar Turnuvası başladı.

Tayvanlı Konuklara Balıkesir’de Atlı Okçuluk Eğitimi

Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk Spor Kulübü ata sporumuz atlı okçuluk faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Altıeylül Turnuvalara Hazırlanıyor

Altıeylül Belediyesi, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte gençler için basketbol ve voleybol turnuvaları düzenlemeye hazırlanıyor.

Satranç’ta Balıkesirli Elifnaz Akat Avrupa Şampiyonu

Yunanistan'ın Rodos Adası'nda 20-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda 16 madalya kazanan Türkiye, şampiyon oldu. Balıkesirli Elifnaz Akat kızımız da Altın Madalya ayarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Balıkesir Üniversitesi, Türk Sporunun Gelişimini Destekliyor

Balıkesir Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesinde yürütülen eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sahip olduğu spor tesisleri ile Türk sporunu desteklemeye devam ediyor.

Gürespor’da Ahmet Taşkan Dönemi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da Baş antrenörlüğe kulüpte 5 yıldır Yardımcı Antrenör ve Altyapı Koordinatörü olarak görev yapan Ahmet Taşkan getirildi.

2. Karesi Satranç Turnuvası Sona Erdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl 2.si düzenlenen 23 Nisan Satranç Turnuvası’nda dereye girenler ödüllendirildi.

Bal-kes Gençlerle çıktı: Balıkesirspor 1- Ankaragücü 2

Lig'in en dibindeki Balıkesirspor, zirvedeki takım MKE Ankaragücü ile kendi evindeki mücadelesinde 2-0 mağlup oldu.

Başkan Özgür Yılmaz Yönetimine 5 İsim Açıkladı

Balıkesirspor Başkanı Özgür Yılmaz, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Balıkesirspor 1- Menemenspor 1

Balıkesirspor evinde konuk ettiği Menemenspor ile 1-1 berabere kaldı.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’tan, BAÜN’lü Sporculara Tebrik

Balıkesir Üniversitesini, (BAÜN) Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği şampiyonalarda temsil eden öğrencilerin başarılarına yenileri eklendi.

Genç Edrolular’dan Tayfun Canlı’ya Teşekkür

Balıkesir Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 1966 Edremitspor’un taraftar grubu Genç Edrolular, Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı’yı ziyaret ederek verdiği destek için teşekkür etti.

Balıkesir Üniversiteli Milli Sporcu Emir Erışık’tan Altın Madalya

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Emir Erışık, Çekya’da düzenlenen Uluslararası Aerobik Cimnastik turnuvasında, bireysel erkekler kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazandı.

Toplam 228 haber.