SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Yerin 400 Metre Altında İftar Daveti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, Balya’da faaliyet gösteren Eczacıbaşı/Esan Kurşun Çinko İşletmesi’nde, yerin 400 metre altında maden işçileri ve şirket yetkilileri ile birlikte düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ak Parti Balıkesir Ramazan Programı Altıeylül ile Devam Etti

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,“30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının on üçüncü ve on dördüncü gününde Altıeylül’deydi…

İzmir’deki Balıkesirliler İftarda Buluştu

İzmir Balıkesirliler Derneği Başkanı Erkan Uzun,”10 numara şehrin 10’ları iftarda buluştu sloganıyla” bir açıklama yaparak tüm katılanlara teşekkür etti.

BBB’nin Ücretsiz Wi-Fi Ağı Genişliyor

“Akıllı Şehir” uygulamalarına büyük önem veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçede 36 sosyal alan ve 200 toplu taşıma aracında ücretsiz olarak verdiği Wi-Fi ağını günden güne genişletiyor.

Köseler Mahallesi’nde Bin 500 Kişilik İftar Verildi

Ramazan ayının yarısını geçtiğimiz bu günlerde kırsal mahallelerde sokak arası iftarlara devam ediliyor. Önceki akşam Altıeylül İlçesi Köseler Mahallesi’nde de bin 500 kişilik bir iftar verildi.

Çocuklara özel proje: Arife Çiçekleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen “Arife Çiçekleri” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar, LC Waikiki’nin bağışladığı sıfır ürünlerle tepeden tırnağa giydiriliyor. 

Protokol yetim çocuklar ve anneleriyle iftarda buluştu

Vali Hasan Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte yetim çocuklar ve anneleriyle i̇ftarda bir araya geldi.

Mhp İftarlarına Altıeylül’de Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi iftarlarına ve iftar sonrası etkinliklerine dün akşam da Altıeylül’de devam etti.

Uyuşturucuyla Mücadeleye Cesaret Veren İftar

Vali Hasan Şıldak uyuşturucuyla mücadelenin sosyal yönlerini ele alan, bireyleri sağlıklı ve sosyal hayata hazırlayan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesinin uygulayıcıları ile projeye başvurarak sürece dahil olan gençler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. 

Fırıntaş’ta 3 Vardiya 24 Saat Üretim

Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesini Ramazan sofralarına ulaştıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Fırıntaş, üretime ara vermeden 24 saat çalışarak gelen yoğun talebe yetişiyor. Vatandaşlar, 73 satış noktasından pidelere ulaşıyor.

Vali Şıldak “Bir Lokma Bin Sofra” İftar Programına Katıldı

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bir Lokma Bin Sofra” temalı iftar programında vakıf şemsiyesi altında yardım alan vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehiriçi Yolcu Taşımacılığı denetimi yapıldı

Yapılan denetimler sonucunda 2 bin 328 araç kontrol edildi, 24  araca 17 bin 675 TL idari para cezası uygulandı, 8 araç trafikten men edildi.

Öğrencilerin İftar Yemeği Vali Şıldak'ın Elinden

Ramazan ayının ilk gününden bu yana Balıkesir'in farklı bir köşesinde farklı kesimden vatandaşın iftar sofrasına misafir olan Vali Hasan Şıldak bugünkü orucunu Eşi Fatma Nur Şıldak ile Bandırma Fatma Ana Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle birlikte açtı.

Kas Hastası Kübra’nın Hayalleri Gerçekleşiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın evinde ziyaret ettiği kas hastası Kübra, eline mikrofon alıp kendi hayatını anlattı. Kübra, en çok İstanbul Eyüp Sultan’da gezmeyi, yürümeyi ve gelinlik giymek istediğini söyledi. Başkan Yılmaz, Kübra’nın hayallerini gerçekleştirmek için söz verdi.

Başkan Cengiz “Her Gün Başka Sofrada Buluşacağız”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Ramazan ayının bereketini hemşerileri ile paylaşarak her gün farklı sofrada iftar programı gerçekleştiriyor.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Gönen’de Gönüllerimiz Bir Oldu…”

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının dokuzuncu gününde Gönen’deydi…

Vali Şıldak AFAD Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında şehit ailelerinden yaşlılara, emniyet personelinden otizmli bireylere toplumun bir çok kesimiyle iftarda buluşan Vali Şıldak, bugünkü programında AFAD çalışanları ile oruç açtı.

Başkan Avcı’dan Gönül Köprüsü

Altıeylül Belediyesi evde iftar hizmeti ile Altıeylül’de ikamet eden vatandaşların yanında olmaya devam ederken, Başkan Hasan Avcı da vatandaşların evine iftara misafir oluyor.

Kahveciler Odası Geleneği Bozmadı

Kahveciler Odası bu yıl da iftar yemeğini Vicdaniye Kız Kur’an Kursu’nda gerçekleştirdi. Oda, kursta eğitim gören 150 öğrenciye iftar yemeği verdi.

Toplam 515 haber.