SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Burhaniye’nin Kırsal Mahallelerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi’nin, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Edremit’te Depremzedeler İçin Yardımlar Devam Ediyor

Edremit Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından ilçeye gelen depremzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Gıda, temizlik ürünleri ve giyim ihtiyaçları Edremit Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinde sağlanıyor.

Cennetayağı Mahallesi’ne yeni yağmur suyu hatları döşeniyor

Edremit Belediyesi ekipleri kış mevsiminde sorun yaşanmaması için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına Cennetayağı Mahallesi’nde devam ediyor.

Balıkesir, Osmaniye'de Depremin Yaralarını Sarıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olmakla birlikte 10 İli etkileyen depremlerin ardından Osmaniye'de görevlendirilen Vali Hasan Şıldak, bölgedeki çalışmaların koordinasyonunu aralıksız sürdürüyor.

Deprem bölgesindeki sokak hayvanları unutulmadı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde onlarca sokak hayvanını enkazdan kurtararak tedavi etti. Ekipler tarafından sokak hayvanları için 2 tondan fazla mama dağıtıldı.

Başkan Arslan: “Birlikte güçlüyüz”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan:”Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Birlikte güçlüyüz.”

Belediye’den Otopark Sorununa Müdahale

Burhaniye Belediyesi’nin talebiyle, Burhaniye’nin merkezindeki yıkılan eski hastanenin olduğu alan ücretsiz otopark olarak halka hizmet verecek.

Başkan Avcı Deprem Bölgesinde

- Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, depremzedelerin acılarını paylaşmak, yapılan yardım ve çalışmaları yerinde incelemek üzere deprem bölgesine gitti.

Meb Akub Balıkesir, Malatya’da

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB), AFAD koordinasyonunda deprem bölgesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Halk Eğitimi Merkezleri Depremin Yaralarını Sarıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeni ile duyulan ihtiyaçlar için var gücüyle çalışıyor.

Karesi’de Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Yoğun kar yağışı için günler öncesi hazırlıklarını tamamlayan Karesi Belediyesi ekipleri yağışın başlaması ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlara erzak, sokak hayvanlarına ise mama dağıtımını sıklaştırdı.

Edremit’ten Deprem Bölgesine Yardım Eli

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde meydana gelen 7.7 ve ardından gelen 7.6’lık büyük depremin ardından Edremitliler yardım için seferber oldu. Edremit Belediyesi’nin çağrısı üzerine binlerce Edremitli yardıma koştu.

Ahmet Akın: “Yaraları Hep Birlikte Saracağız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini en az hasarla atlatmak için tüm gücümüzle milletimizin yanındayız” dedi.

Vali Şıldak'tan Bandırma ve Gönen'de İncelemeler

İl genelindeki yatırımları ziyaretleriyle yakından takip eden Vali Şıldak Bandırma ve Gönen İlçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Altınkum’da Doğalgaz Çalışmasında Bozulan Yollar Yenileniyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede devam eden doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları yeniden düzenliyor.

Edremit’te Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Zeytinli Mahallesi’nde yeni yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

İYİYİ VE KÖTÜYÜ BİRLİKTE PAYLAŞMAK

Altıeylül’de Kimse Yalnız Değil

Altıeylül Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 2022 yılında da “Altıeylül Hep Yanında” sloganıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SAHİP OLDUĞUMUZ ZENGİNLİKLERİN FARKINDA MIYIZ?

Toplam 514 haber.