MHP 'ANLATMA VE AYDINLATMA' Toplantıları Bandırma VE Erdek'te Yapıldı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde yapıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MYK Üyesi İbrahim Ünal, MDK Üyesi Muhammed Tekin, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, parti üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin katılımlarıyla Bandırma Şoförler Odası’nda İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bandırma ve Erdek’te düzenlenen toplantılarda yaptığı konuşmalarda; Bu seçimler gerçekten kader seçimidir. Bu itibarla bıkmadan usanmadan etrafınızdaki bu ihanet senaryolarını Kılıçdaroğlu yönetimindeki Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve birlikte oluşturdukları gökkuşağı koalisyonunun ihanetlerini aziz milletimizle paylaşmaya gayret sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bandırma’da gerçekleştirilen 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nın ardından Balıkesir Haber TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Büyükataman, konuşmasına Balıkesir Hbaer TV’ye yayın hayatında başarılar dileyerek başladı.

İsmet Büyükataman, Bandırma ilçesinde gerçekleştirdikleri 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nın verimli geçtiğini vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, konuşmasının devamında 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının öncelikle 125 ilçede başlamasının amacını da açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN