Mhp İftarlarına Altıeylül'de Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi iftarlarına ve iftar sonrası etkinliklerine dün akşam da Altıeylül'de devam etti.

PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Sütlüce Mahallesi hayrında sokaklar doldu taştı.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Türkav Balıkesir Şube Başkanı ve Yönetimi, Kamu SenBalıkesir Şube Başkanı ve bağlı Sendikaların Temsilcileri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrel Başaran ve Yönetimi, Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı ve Yönetimi, Milletvekilleri Mustafa Canbey, Belgin Gökçe Uygur, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Sütlüce Mahallesi hayrına katıldılar.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Teşkilatı Ardından Cinge Mahallesine Bir Ziyarette Bulundu. Ziyarete İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Altıeylül İlçe Başkanı, Türkav Balıkesir Şube, Başkanı Ve Yönetimi, Kamu Sene Bağlı Sendikaların Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
MHP Balıkesir Teşkilatı Cinge Mahallesi Muhtarı Ali Kılınç, Kozören Mahalle Muhtarı Osman Öztünel ve Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN