Mhp İlçe İlçe Toplantılarına Bigadiç ve Sındırgı'da Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarına Balıkesir Bigadiç ve Sındırgı ile devam edildi.

PAYLAŞ

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu ve Bigadiç İlçe Başkanı Selçuk Öke’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıların ilk durağı Bigadiç oldu. MYK Üyesi Murat Kotra, MYK Üyesi Bülent Maşaoğlu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’ten oluşan heyet katılımcılarla istişarede bulundu. İstişare toplantısının ardından, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu misafirlere Şehitlik Anıtını gezdirerek bilgi verdi. 
BİGADİÇ’TE ESNAF ZİYARETİ 
Bigadiç İlçe Başkanı Selçuk Öke ile birlikte "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programı" Kapsamında MYK Üyesi Murat Kotra, MYK Üyesi Bülent Maşaoğlu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef'ten oluşan heyet Bigadiçli  Esnafları dolaşarak onlarla hasbihal etti.
İKİNCİ DURAK SINDIRGI
Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısının İkinci Durağı Sındırgı ilçesi oldu.
Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu ile birlikte "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programı" aynı heyetin katılımıyla Akpınar Yaşam Merkezin'de İstişare Toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da katıldı. 
Toplantının ardından MHP heyeti Sındırgı Pazarını ziyaret ederek Esnaflarla ve vatandaşlarla ile sohbet ettiler…
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN