MHP Ramazan Gecelerini Dolu Dolu Yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir teşkilatı Ramazan gecelerini dolu dolu yaşamaya devam ediyor. Bir akşamda birden fazla etkinlikte bulunan MHP Balıkesir teşkilatı, iftarlarda ve teravih sonraları vatandaşlarla birlikte olarak sohbetler yapıyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel,  Başkan Yardımcısı Fatih Mete Ezginer, Karesi İlçe Başkanı Kürşat Burak Boduroğlu, Karesi Belediyesi Meclis Üyeleri Cem Özışıkoğlu, Ali Rıza Deniz, Göktuğ Şeretmeli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte önce 2.Sakarya’da Mahalle sakinlerinin düzenlediği İftar Programına katıldı. Mahalle halkının büyük bir ilgi ve sevgiyle karşıladığı MHP Heyeti vatandaşlarla kahve sohbeti yaparak birlikte çay içtiler.

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, beraberinde İl Başkan Yardımcıları, Altıeylül İlçe Başkanı Tayfun Tursun, Kamu Sen Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Baki, Türk Yerel Hizmet Sen Balıkesir Şube Başkanı Bünyamin Sağlam ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Teravih Namazı sonrası Kabaklı Mahallesi sakinleri ve Kabaklı Muhtarı Cemile Alkan ile bir araya gelerek sohbet etti.

Sohbetlerin ardından MHP Üye Kayıt Programı Kapsamında gerçekleştirilen törende geleceğin mimarı olan gençlerin Milliyetçi Hareket Partisine üye kayıtları gerçekleştirildi.

İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel; hem misafirperverlikleri için Kabaklı Mahallesi Sakinlerine hem de üye Programına gösterdikleri teveccüh için gençlere teşekkürlerini sundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN