SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Ahmet Akın: Ekiplerimiz kaza bölgesinde

Balıkesir’den Nevşehir istikametine giderken Aksaray’da meydana gelen, 7 kişinin hayatını kaybettiği 32 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın harekete geçti. Yaşanan kaza nedeniyle üzgün olduğunu belirten Başkan Akın, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılar için de büyükşehir belediyesi olarak bölgeye intikal ettiklerini duyurdu.

10.10 Dünya Balıkesirliler Günü kutlanıyor

10 Ekim Dünya Balıkesirliler Günü kapsamında Balıkesir’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. “Balıkesirli olmanın gururunu yaşıyorum.” diyen Başkan Ahmet Akın, Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen çelenk sunma töreninde tüm Balıkesirlilerin 10.10 Dünya Balıkesirliler Günü’nü kutladı.

BALIKESİRLİ ÇOCUKLAR FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİ İÇİN ÇİZDİ

Balıkesir’de çocuklar ve yetişkinler İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı katliamlara tepki göstermek ve farkındalık oluşturmak için resim yaptı.

Balıkesir, Gazze İçin Dayanışma Gösterdi

Direnişin Simgesi Etkinliklerle Anıldı Filistin Katliamı'nın birinci yılı münasebetiyle, 81 ilde Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Gazze şehitlerini anmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Ak Parti Balıkesir”  Mazlum Kardeşlerimizin Yanındayız”

Ak Parti İnsan hakları Başkanlığı tarafından organize edilen ve 81 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen basın açıklaması Balıkesir’de de gerçekleştirildi.

Susurluk’ta Bir Kişi boğuldu

Susurluk İlçesi Aziziye Mahallesi’nde meydana gelen boğulma vakasına Balıkesir İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekibimizden 4 dalgıç ve AFAD ekiplerinin müşterek müdahalesi sonucunda Ş. G. isimli vatandaş ölü vaziyette boğulduğu yerden çıkartıldı

Balya’da Trafik Kazası; 8 Kişi Yaralandı

Balya İlçesi Havutbaşı Mahallesi civarında yurt dışı plakalı M.T. yönetimindeki araç ile 55 KK 860 plakalı A.S. yönetimindeki aracın karıştığı trafik kazasına Balya İtfaiye Grup Amirliği personeli müdahale etti.   Kazada; M.A. , Ö.M.T. , A.U. , Z.R. , A.S. , M.R.E. , O.Ç. ve M.O. sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekibine sevki yapıldı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BALIKESİR’DE...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Susurluk’ta CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti örgütü ile bir araya geldi. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizeli ile de makamında bir araya gelen CHP lideri Özel, belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap etti:

CHP'li Sarı, Elinde Dürbün Balıkesir Semalarında Yolcu Uçağı Aradı

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı açıldığı günden bu yana 6 yıl geçmesine rağmen Balıkesir Merkez Havaalanı’na tek bir yolcu uçağı inmeyişine tepkilerini sürdürüyor. Daha önce havaalanı ile ilgili rapor hazırlayarak kamuoyu ile paylaşan CHP’li Sarı, bu kez elinde dürbün Balıkesir semalarında yolcu uçağı aradı.

İlçe Ziyaretlerine Hız Veren Tunç Balya’daydı

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç dur durak bilmiyor, Tunç Balya’daydı. Başkan Tunç ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Hem teşkilat ile buluşan hem de gittiği ilçede sivil toplum kuruluşları ve halkla buluşan Başkan Tunç sahada yer almaya devam ediyor.

BALIKESİR AHMET ABİSİNİ EBEDİYETE UĞURLADI...

Balıkesir’in duayen fotoğraf sanatçısı ikindi vakti Zağnospaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme mezarlığında toprağa verildi. Bir ameliyat geçiren ve ardından yoğun bakımda vefat eden Ahmet Esmer 90 yaşındaydı. Esmer, iki çocuk ve dört torun sahibiydi.

BAŞKAN AKIN: "KANGREN HALİNE GELEN HATLARI DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yıllardan bu yana kronikleşen altyapı problemlerini çözmek için kapsamlı bir çalışma başlatıyor. 1970’li yıllardan kalan eski hatlar yüzünden altyapının kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Başkan Ahmet Akın “Eskimiş, ekonomik değerini yitirmiş ve ömrünü tamamlamış, şehrin kangreni haline gelmiş bu hatları da en yakın zamanda değiştireceğiz.” dedi.

Altıeylül Belediyesi'nden Dur Durak Bilmeyen Kurtuluş Festivali

ALTIEYLÜL’DEN ADINA YAKIŞIR FESTİVAL... KURTULUŞ ALTIEYLÜL’DE KUTLANACAK... KUVA-Yİ MİLLİYE RUHU ALTIEYLÜL’DE CANLANACAK... Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kurtuluş Festivali tasarruf tedbirlerine rağmen, yerel dinamikler ile dolu dolu içerikler ile 8 gün boyunca Altıeylül’de gerçekleştirilecek.

Altıeylül Belediyesi’nden Milli Gurur; Yusuf Dikeç’e Anlamlı Jest

Altıeylül Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyatları’nda atış stiliyle dünya çapında fenomen haline gelen milli sporcu Yusuf Dikeç’in portresini ilçede bir trafoya resmetti. Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Dikeç’in başarısını ölümsüzleştiren bu çalışma, gençlere ve spor tutkunlarına ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

Balıkesir, 2024 Avrupa Sprint ve Bayrak Yarışları'na Ev Sahipliği Yaptı

Balıkesir, 9-11 Ağustos 2024 tarihlerinde uluslararası spor arenasında önemli bir etki yarattı. Şehir, Avlu Yaşam Merkezi’nde düzenlenen 2024 Avrupa Triatlon Bayrak ve Sprint Yarışları ile büyük bir heyecan yaşadı. Son beş yıldır ülkenin triatlon merkezi olarak öne çıkan Balıkesir, bu prestijli organizasyona ev sahipliği yaparak uluslararası başarısını bir kez daha pekiştirdi.

Başkan Akın, Domates Üreticisinin Sesi Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tarlasından hasat zamanı gelir elde etmeyi bekleyen domates üreticilerinin; fiyatların düşük olması ve maliyetini karşılayamaması sebebiyle gerçekleştirdiği eyleme katılarak seslerine güç kattı. Her zaman üreticilerin yanında dimdik duracaklarını söyleyen Başkan Ahmet Akın “Çiftçimiz ne kadar üretirse, memleketimiz o kadar kalkınır. Memleketimiz kalkındığı zaman milletimiz refaha ulaşır.” dedi.

Aksakal'da Çiftçiler Domates Fiyatlarına Tepki Gösterdi

CHP’Lİ SERKAN SARI: - ÇİFTÇİ ANAYASAL HAKKINI KULLANIYOR KİME NEYİN CEZASINI YAZIYORSUNUZ? - HER ŞEYE SÖZÜ OLAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TEK KELAMI YOK! - SORUNU ÇÖZMEZSENİZ EYLEMLER DEVAM EDECEK CHP, Balıkesir’de domates üreticisi ile birlikte eylem yaptı.

Balıkesirliler, Milli Kuvvetler’in Hafta Sonu Kapanmasına ‘Evet’ Dedi

Göreve geldiği ilk ayda Balıkesir’in yaya kullanımı en işlek caddelerinden biri olan Milli Kuvvetler’in hafta sonlarında trafiğe kapanması konusunda saha çalışması yaptıran Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yüzde 67,8 evet sonucundan yola çıkarak 21 Temmuz Pazar gününden itibaren caddeyi hafta sonları trafiğe kapattı. Hafta sonu akşamları caddede düzenlenen konserler, vatandaşların beğenisini kazandı.

Toplam 2383 haber.