SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Her Dikilen Fidan Geleceğe Bir Armağan

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hasan Basri Çantay Yurdu’nda gerçekleştirilen ‘Fidan Dikim Etkinliği’ ile yurt öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu. Bu anlamlı etkinlik, Balıkesir Valiliği koordinesinde Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirildi.

Altıeylül'de Parklara Bahar Bakımı

İlkbaharın gelmesiyle vatandaşların daha güzel bir ortamda çocuklarıyla birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Edremit’te Yol Seferberliği

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, doğalgaz başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım, onarım ve tamiratına hız verdi.

Canbey, Can Azerbaycan’da!

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında TBMM Dışişleri Komisyonu olarak, 3 gün sürecek Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Komisyonları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

SU VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ZİRVESİ

Su ve Sürdürülebilirlik Zirvesi’nde “tasarruf”, “verimlilik” ve “sürdürülebilirlik” konularına ilişkin önemli mesajlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Hakkını vere vere sürdürülebilir, tasarruflu, verimli bir belediyecilik ile suyu verimli, ekonomik kullanan bir anlayışı Balıkesir’imizde inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Akın, İlçe Toplantılarına Ayvalık’tan Başladı

Balıkesir’in her bir köşesine özenle ve akılcı hizmet ulaştırabilmek amacıyla Büyükşehir birimlerinden tek tek brifing alıp talimatlarını vermesinin ardından 20 ilçe belediye başkanıyla ayrı ayrı toplantılar düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ilk toplantısını Ayvalık Belediyesi ile yaptı. Ayvalık’ın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Akın, ilgili birimlere çözüme ilişkin talimatlarını verdi.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

ÇOCUK BAŞKAN MAKAMI DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde, Burhaniye Belediye Başkanlığı koltuğu Can Kuyumcu’ya emanet edildi.

Büyükşehir’den, Üniversitelilere Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım İmkânı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20-28 Nisan günleri arasında Bahar Yarıyılı vize sınavlarını gerçekleştirecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri için kampüse ve ek binalara ulaşım sağlayan belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.

Kayıp Şahıs Bulundu

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Yenice Mahallesinde ikamet eden N.G. (54-E) isimli şahsın 19.04.2024 Cuma günü saat: 00:35 sıralarında Simav deresinin kenarında ayağının kayıp suya düşmesi sonucu

Kaçak Gıda ve Alkole Geçit Yok

alıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet kapsamında kaçak alkol ile kişilerin sağlığını tehlikeye sokacak şekilde gıda maddesi üretme ve marka hakkına tecavüzüne yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret!

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir’de İletişim Danışmanlığı’na Erdem Sevgi atandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı’na gazeteci Erdem Sevgi atandı.

Edremit Belediyesi, Vatandaşlara Ücretsiz Fide Dağıttı

Edremit Belediyesi, tarımsal hizmetler kapsamında yerel tarımın teşvik edilmesi ve geleneksel ata tohumlarının korunması amacıyla ata tohumlarından elde edilen domates, biber ve patlıcan fidelerini ücretsiz olarak dağıttı.

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Başkan Akın, ‘Muhtarlarımız Ve Köylerimiz En Değerlilerimiz’

Altıeylül İlçesi kırsal mahalle muhtarları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın, “Köylerimize yapacağımız hizmetleri önce köy muhtarlarımıza danışıp görüşlerini alacağız. Çünkü; bizim en değerlilerimiz muhtarlarımız ve köylerimiz” dedi.

Başkan Akın’dan Gençlere Tam Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Başkan Akın, her zaman gençlerin yanında olduklarını ve projelerini desteklediklerini ifade etti.

Balıkesir’de Haşereye Geçit Yok

Vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamak amacıyla haşereyle mücadele işlemlerini bayram tatilinde de sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; hem karadan hem de ZİHA’larla havadan müdahaleyle haşereye geçit vermiyor.

BAŞKAN AKIN’DAN KÖRFEZ ÇIKARMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

Toplam 2173 haber.