SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

Hasan Avcı'ya Destekler Devam Ediyor

Altıeylül için ‘DAHA BİTMEDİ İŞİMİZ ÇOK’ diyen Hasan Avcı Altıeylül’de yaşayan vatandaşlar tarafından destek almaya devam ediyor. Vatandaşlar, “Başkanım seni tekrar Altıeylül’de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Seninleyiz. Yanındayız” dedi.

“SİZİN DESTEĞİNİZ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Hakan Afşin ARICAN Projeleriyle nokta atışı yapıyor. 

Kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren ARICAN, önceki gün Aslıhan, Aslıhantepecik ve Atköy kırsal mahallelerini ziyaret etti.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. 

Başkan Yılmaz'dan kopyacı adaylara siyaset dersi...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yıldır kendisinin uygulaya geldiği işleri çakma belediyelerden kopyalayıp yeni orijinal fikirlermiş gibi anlatanlara “Biraz yaşadığın şehri tanı. Burada Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı var. Biraz Ağzından çıkanı düşünüp konuşacaksın” diyerek siyaset dersi verdi.

Başkan Aydemir: "23 Şubat mitingi asla unutulmayacak."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu.

Canbey; Bizim Balıkesir İçin Hedeflerimiz Var!

31 Mart Mahalle İdareler Seçimi için saha çalışmalarına hız veren Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, geçtiğimiz haftasonu Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

 Mesut Eray saha çalışmalarına hızlı başladı.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday olarak açıklandığı 2 Şubat tarihinden itibaren, baba ocağı Ayvatlar’dan başladığı mahalle ziyaretlerinde, merkez ve kırsal olmak üzere 13 mahallede vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

Başkan Orkan STK ve Odaları Ziyaret Etti

Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve odaları ziyaret etti. Başkan Orkan oda ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Mesut Eray Seçim Çalışmalarına Ayvatlar’dan başladı

2024 Yerel seçimleri Altıeylül Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday gösterilmesinin hemen ardından Ata Ocağı Ayvatlar Mahallesi’nde ilk meşaleyi yakarak seçim çalışmalarına başladı.

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray Oldu

  Balıkesir Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Kurtdereli Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım Töreni’nde Balıkesirlilere tanıtıldı. Altıeylül İlçe Belediye Başkan adaylığı için Mesut Eray Başkan Adayı olarak gösterildi.

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alan komisyonlar, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin kordinatör milletvekilinin sunacağı raporlarla, açıklanmayan tüm il ve ilçelerin adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Başkan Mehmet Aydemir bir günde 5 ilçe ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Aydemir; çalışmalarına hızlı başladı. Kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımını belirleyen Mehmet Aydemir milletvekili adaylığı döneminde özveri çalışmalarının meyvelerini topluyor. Teşkilatların ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Aydemir’e coşkulu karşılamalar yapılıyor.

Balıkesir 'i Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolar açıklandı.

  AK Parti İl Başkanlığında, yeni belirlenen yönetim kurulu üyeleriyle ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İl Başkanı Aydemir, yapılan istişareler sonucunda AK Parti Balıkesir İl Yönetiminde yer alan isimlerin belirlendiğini söyledi…

MHP Milletvekili Yüksel: “Türkiye'yi Doyuran İl Balıkesir”

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel; 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin 15.maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz aldığı konuşmasında; 22 Aralık Cumartesi günü Irak'ın kuzeyinde hain bir pusuda 12 vatan evladının Şehit olduğunu belirterek, “Necip Türk Milletimize başsağlığı diliyorum. Türk vatanının bütünlüğünü korumak için son nefes, son nefer ve son damla kanımıza kadar bu mücadeleden dönmeyeceğiz. Şehitlerimizin Mekânları cennet, ruhları şad olsun.” dedi.

Öztaylan:” Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ‘devlet işleyişinde tam koordinasyon’ demektir” 

Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi Kapsamında Cumhurbaşkanlığı Bütçesi Üzerine Meclis’te bir konuşma yaptı. 

Toplam 136 haber.