SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Balıkesirspor, Balkonuk Center’da Yemekte Bir Araya Geldi

Balıkesirspor, Başkanı Abdullah Bekki ile As Başkan ve Sportif İşler Sorumlusu yönetici Sedat Sarıkaya’nın Balkonuk Center’da organize ettiği yemekte bir araya geldi.

 GÜRESPOR FIRTINA GİBİ ESİYOR!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) müthiş bir sezon geçiren Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Mersin deplasmanında Çukurova Basketbol Gelişim’i 84-55 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Edremit temsilcisi, ligin 6. haftasında aldığı bu galibiyetle birlikte 6’da 6 yaparak şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Balıkesirspor Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu...

Balıkesirspor sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi’nin misafiri oldu. Okul toplantı salonundaki organizasyona yardımcı antrenörler ve oyuncular katıldı.

Sanayi Odası Başkan ve Yönetimi Balıkesirspor’da…

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış ve Yönetim Kurulu üyeleri Balıkesirspor’u ziyaret etti.  Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, Yönetimiyle birlikte ağırladığı misafirlerine bu nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz etti.

Balıkesirli kadınlara judo eğitimi verilecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, kadına yönelik fiziksel şiddete karşı kadınların savunma becerilerini artırmak amacıyla Balıkesirli kadınlar için “Savunma Teknikleri Atölyesi” kurulacak. Judo eğitiminin verileceği atölyede dersler 22 Ekim Salı günü başlayacak.

Başkan Akın, çocuklarla birlikte pedal çevirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Amatör Spor Haftası nedeniyle her yıl düzenlenen Geleneksel Adnan Menderes Mahallesi Bisiklet Yarışması’nda çocuklarla birlikte pedal çevirdi.

“Zirvedeki Sporcu Buluşmaları” Gençlere İlham Verdi

Amatör Spor Haftası kapsamında, Balıkesir Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Zirvedeki Sporcu Buluşmaları” söyleşi programı, gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Balıkesir Lisesi Konferans Salonu’nda moderatörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Ali Bozdemir'in üstlendiği panelde, başarılarıyla tanınan olimpiyat sporcuları gençlerle bir araya geldi.

4’te 4 yapan Gürespor, kayıpsız devam ediyor

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, J&M Çanakkale Belediyespor’u  mağlup etti. 4’de 4 yapan Körfezin Melekleri dolu dizgin yoluna devam etti.

10 Kolikler:”Hocaya yapılan çirkin sözler kabul edilemez”

Balıkesirspor taraftar gurubu 10 Koliklerden açıklama geldi: ”Ligin henüz başı alınan puanlar rekabette olduğumuz rakiplerimizden alındı. Hocaya yapılan çirkin sözler kabul edilemez daha 5.haftadayız Yıllar sonra böyle ilgi gören Balıkesirspor seyrediyoruz Dk 80 de stattan çıkan taraftarlar çok büyük ayıp etmiştir. Son düdük çalana dek stadı terketmek bizlere yakışmaz. Dersimizi aldık özeleştirimizi yaptık. Bundan sonrada Balıkesirspor Ruhuyla mücadele etmeye devam edeceğiz önümüzdeki maçlara bakacağız. Yönetim taraftar Hoca futbolcu kenetlenmeden başarı asla gelmez. KENETLEEEN”

Muğla Maçı  ve Yıllar Öncesi…

Muğla Maçı  ve Yıllar Öncesi…

 Başkan Akın: "Kurtdereli Mehmet Pehlivan’a sahip çıkacağız"

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nin ilk günü, muhteşem bir kortejle sona erdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık ve sporcuların başı çektiği korteje Balıkesirliler büyük ilgi gösterdi. Kortejin sonunda konuşan Başkan Akın “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de güvendiği, saydığı, sevdiği güreşçimiz, hemşehrimiz Kurtdereli Mehmet Pehlivan’a sahip çıkacağız. Onun kültürünü yaşatacağız.” dedi. 

ALTIEYLÜL’DEN BALIKESIRSPOR’A DESTEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrimizin gururu Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla meclis üyelerine kombine bilet dağıttı. Başkan Şehirli, Balıkesirspor’un başarısının şehrimizin birliği ve beraberliği için önemli olduğunu vurgulayarak, takımımıza olan desteğin artırılması gerektiğini belirtti.

Türkiye Tırmanış Şampiyonası Balıkesir’de Yapıldı

Okul Spor Faaliyetleri Kapsamında yapılan Okullar Arası Gençler (A-B) Spor Tırmanışı, Türkiye'nin dört bir tarafından katılan genç tırmanıcıların kıyasıya rekabetine sahne oldu. İsmail Akçay Tırmanış Duvarı'nda düzenlenen yarışlar, 30 ilden sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Toplamda 120 takım ve 418 ferdi sporcu, heyecan dolu mücadeleler için bir araya geldi.

Balıkesir, Hafta Sonu Spor ve Dostluk Dolu Anlara Ev Sahipliği Yaptı.

Dolu dolu geçen Hareketlilik Yılına yakışır etkinlikler, bu hafta sonu yine sporcuları ve sporseverleri bir araya getirerek sağlıklı yaşam biçimine teşvik etti ve dostluk bağlarını güçlendirdi.

Türkmentepe  yamaç paraşütü tutkunlarını bir araya getirdi

Altıeylül Belediyesi’nin Akçökey Mahallesi Türkmentepe’de 4.ncüsü üniversiteler arası ilki gerçekleştirilen 1. Üniversiteler Arası Yamaç Paraşütü etkinliğine 65 paraşüt tutkunu katılım sağladı.

Büyükşehir Belediyespor Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kulübü yeni yönetimi ilk toplantısını 13 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirdi.

Yeşilay Bisiklet Turu Balıkesir'de Gerçekleşti

Etkinlik, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla binlerce kişiyi bir araya getirdi. Yeşilay, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yeşilay Spor Kulüpleri işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte, bisiklet severler hem spor yapmanın keyfini yaşadılar hem de sağlıklı yaşamın önemine dikkat çektiler.

Öğrenciler Satranç Şampiyonası'ndan Başarılarla Döndü

Çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılarla adından söz ettirerek Balıkesir'i gururlandırıyor. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 2 bin 500 sporcunun yarıştığı şampiyonada; Balıkesir'den 60 sporcu şampiyonaya katıldı. Katılan 60 sporcudan 6'sı milli takım havuzuna girmeye hak kazanarak Balıkesir’e başarılarla döndü.

Mahalle Ligi Müsabakalarında Final Heyecanı

“İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla her yıl düzenlenen Mahalle Ligi Finalleri, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlendi.

Toplam 245 haber.