Büyükşehir 'Deneyim Ve Çocuk Atölyesi'ni Faaliyete Aldı

Çocukların psiko-sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Çamlık'ta 'Deneyim ve Çocuk Atölyesi'ni faaliyete alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilk etkinliğini gerçekleştirdi. 5 gün boyunca kendileri için özel olarak hazırlanan atölyelerde kaliteli zaman geçirecek çocuklar, eğlenirken öğrenecek.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Bir yandan Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde ara tatil boyunca çocuklar için etkinliklerini sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan da Çamlık Rekreasyon Alanı’nda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (BALMEK) atölyelerinde miniklere hafta boyunca eğlenirken öğrenecekleri eğitimler veriyor. 

Çocukların psiko-sosyal gelişimine katkıda bulunacak çalışmaların hayata geçirileceği ‘Deneyim ve Çocuk Atölyesi’ni faaliyete alan Büyükşehir Belediyesi, bu alanda birçok etkinlik düzenleyecek. Çocukların kendini daha iyi bir şekilde ifade edebilmesi ve bilişsel gelişimlerine katkı sunması amacıyla yapılacak etkinliklerin ilki, gerçekleştirildi. Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğünce organize edilen etkinliklerde çocuklar ilk gün “Matematik ve Origami” eğitimi aldı. 

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Gür ile öğrencileri tarafından verilen eğitimde çocuklar; kaliteli ve keyifli vakit geçirdiler. Çocuklara; ikinci gün “Akıl ve Zekâ Oyunları”, üçüncü gün “Masal Atölyesi” ve “Seramik Atölyesi”, dördüncü gün “Akıl ve Zekâ Oyunları”, beşinci gün ise; “Çocuk Psikodraması” ve “Seramik Atölyesi” eğitimleri verilecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN