Ahmet Edip Uğur Haberleri
SON DAKİKA

Ahmet Edip Uğur Haberleri

Çamlık’a; BALMEK ve Mini10 açıldı

Şehrin dört bir yanında açılışlar gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde bulunan; BALMEK ve Mini10’un açılışlarını gerçekleştirdi.

Çamlık’a Mini10 ve BALMEK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hilal Minareli Şehitler Camisiyle, konser alanlarıyla, yeni nesil Millet Kütüphanesiyle, DGM’iyle, Fırıntaş’ıyla, Balbucks’ıyla Atatürk’ün şehri selamladığı Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde 35 atölyeli BALMEK’i ve Balıkesir’in tarihi izlerini taşıyan Mini10’u kazandırıyor. Hizmetler; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’nın katılımıyla 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de açılacak.

Başkan Yılmaz’dan özel gereksinimli bireylere müjde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ilçesine özel gereksinimli bireylerin ailelerinin bir işi olduğunda çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Engelsiz Yaşam Merkezi kurdu. Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz, bunun bir başlangıç olduğunu söyleyerek Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’ne (Çamlık), tam donanımlı bir Engelsiz Yaşam Merkezi kuracaklarının müjdesini verdi.

Ahmet Edip Uğur Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

Balıkesir siyasetinin önemli değerlerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Edip Uğur vefatının yıldönümünde yapılan hayırlarla anıldı.

BBB Meclisinde Partiler Edip Uğur İçin Birleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Edip Uğur'un ismi belirlenecek bir yere verilecek…