Ak Parti Il Başkanlığı Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Il Başkanlığı Haberleri

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

Başkan Mehmet Aydemir bir günde 5 ilçe ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Aydemir; çalışmalarına hızlı başladı. Kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımını belirleyen Mehmet Aydemir milletvekili adaylığı döneminde özveri çalışmalarının meyvelerini topluyor. Teşkilatların ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Aydemir’e coşkulu karşılamalar yapılıyor.

Balıkesir 'i Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolar açıklandı.

  AK Parti İl Başkanlığında, yeni belirlenen yönetim kurulu üyeleriyle ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İl Başkanı Aydemir, yapılan istişareler sonucunda AK Parti Balıkesir İl Yönetiminde yer alan isimlerin belirlendiğini söyledi…

Balıkesir'in İlk Onaylı Manda Sütü İşleme Tesisi Açıldı...

Dursunbey’de manda yetiştiriciliği yapan üretici Adem Kaya, Bakanlık ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden gerekli izinleri alarak, Mahmudiye Mahallesinde manda sütü işleme tesisini kurdu. Söz konusu üretim tesisi, Bakanlık tarafından onaylanmış Balıkesir’in ilk Manda Sütü İşleme Tesisi olması sebebiyle önemli bir gelişme...

Muhtarlardan Aydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

   Balıkesir Altıeylül Mahalle Muhtarları (Yenice, Taşpınar, Köylüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cinge, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı) Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarları sıcak ve sevecen karşılaması ile dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir Oldu

Uzun süredir vekâleten yürütülen Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığına Mehmet Aydemir getirildi. Son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan Mehmet Aydemir Ak Partide İl Yönetimlerinde görev yapmıştı.

Ak Parti Balıkesir’den Yoğun Gündemli Toplantı…

AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yoğun gündemli olarak Balıkesir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

BAŞKAN BAŞARAN BASIN TOPLANTISIYLA VEDA ETTİ

İl Başkanı başaran 4 yıldır yürüttüğü AK PARTİ il başkanlığı görevini bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla bırakacağını açıkladı. Basın toplantısına AK PARTİ Genel Başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’inde katıldığı basın toplantısında. Tedavi surecini daha kapsamlı yürütebilmek için ve bazı yönetimsel sıkındırlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Gelecek Partisi Eski İl Başkanı Ak Partiye Geçti

Balıkesir Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanlığı yapan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Genel Merkezin izlediği siyasetten duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa etmişti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın taktığı rozetle AK Parti saflarına geçti.

Kocaavşar Mitingine Binler Katıldı

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Kocaavşar’da düzenlediği mitingte kalabalıklar alana sığmadı, coşku ve destek hiç eksilmedi.

AK Parti İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısı

Başkan Başaran, “TÜRKİYE İÇİN, BALIKESİR İÇİN HEMEN ŞİMDİ!”

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Milletvekili Adayı Değilim, Görevimin Başındayım”

AK Parti İl Başkanlığı yoğun gündemli Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısında; Teşkilat içi çalışmalar, Balıkesir ve Türkiye gündemi ile 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Kurum: “İlk Evim Projesine Balıkesir’den 42 bin başvuru oldu.”

Dünya Habitat Günü için Balıkesir’e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Valilik, Ak Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir ziyaretlerinin ardından geldiği Zağnospaşa Camii Meydanında bir basın açıklaması yaptı. Bakan Kurum,  Türkiye’den Anadolu coğrafyasından tabiat harikası Balıkesir’den, tüm dünyaya “artık kimseyi geride bırakmayalım yeryüzünde savaş çatışma istemiyoruz” diye mesaj verdiklerini söyledi.