Ali Hikmet Paşa Meydanı Haberleri
SON DAKİKA

Ali Hikmet Paşa Meydanı Haberleri

Türk Harb-İş Çalışanları Alana Çıktı: ”Geçinemiyoruz”

Türkiye İşçi Sendikalı Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’e bağlı Türk Harb-İş Sendikası Balıkesir Şubesi, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’na bağlı askeri fabrikalarda ve tersanelerde çalışanların ücretlerinin geçinemeyecek boyuta inmesi gerekçesiyle Ali Hikmet Paşa Meydanında açıklama yaptı.

Balıkesir, Yücel Yılmaz’ı bağrına bastı

AK Parti’nin yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak açıklanan mevcut başkan Yücel Yılmaz, İstanbul dönüşünde Balıkesirlilerin muhteşem coşkusu ile bayram havasında karşılandı. Mahşeri kalabalığın yaşandığı Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz “Balıkesir’imize hizmet etmek bizim için en onurlu, en gururlu görev. Balıkesir’i, Türkiye’nin bir numarası yapmak için çok çalışacağız.” dedi.

100. Yılda Altıeylül Belediyesi’nden Dolu Dolu Etkinlik

Altıeylül Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında 1 hafta içerisinde dolu dolu etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutlamaya devam eden Altıeylül Belediyesi 100 öğrenci ile öncesinde Anıtkabir’e ziyaret, sonrasında Atatürk Anıtı, Ali Hikmet Paşa Meydanı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi önünde 100 Efeyle Zeybek oyunu, bugünde Cumhuriyetin 100. Yılı 100 Türk Büyüğünün ismini taşıdığı çınar ağacı fidan dikimi gerçekleştirildi.

CHP BALIKESİR İL ADAYLARIYLA DESTEK KAMPANYASINA KATILDI

Balıkesir CHP İl Başkanlığı Ali Hikmet Paşa Meydanında bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Erden Köybaşı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüteceği seçim kampanyasına destek olmak amacıyla, Balıkesir Milletvekili Adayları ve partililerle birlikte olduklarını belirterek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tarihi Şadırvanda Sona Gelindi

Tarihi Şadırvanda Sona Gelindi

Ali Hikmet Paşa’nın Çehresi 20 Günde Değişti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki tarihi şadırvan restorasyonu ile meydan düzenleme çalışmalarını söz verdiği gibi 31 Aralık’ta tamamlıyor.

Başkan Yılmaz:" AHP Meydanı’ndaki Şadırvan Yeniden Göz Kamaştıracak"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın, Balıkesir’in her yerindeki kadim şehircilik anlayışını, tarihin ve medeniyetin tüm unsurlarını ortaya çıkarmak için gece gündüz çalıştığı belirtildi. Başkan Yılmaz, gece yarısı; devam eden Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda Şadırvan Restorasyonu, Zağnos Paşa Camisi Meydanı 2. Etap ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi, işçilere kolaylıklar diledi.

Şadırvanda Çalışmalar Hızlı Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tarihi Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki şadırvanın restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Cumartesi günü saat 22.00’de meydanın trafiğe kapatılması ile başlayan hummalı çalışma, ara vermeden devam ediyor.

10 Aralık’ta Şadırvan Restorasyonu Başlıyor

Şehrin tarihine tanıklık eden yapıları restore ederek geleceğe kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 19. yüzyılda inşa edilen Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki şadırvanı eski ihtişamına kavuşturacak olan projeyi 10 Aralık tarihinde başlatıyor. Şadırvan, 31 Aralık 2022 tarihinde yeniden göz kamaştıracak bir hale getirilecek.

Şadırvan 19. Yüzyıldaki İhtişamına Kavuşuyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Zağnos Paşa Meydanı çevresinde gerçekleştirdiği düzenleme ve sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında; Karesi İlçesi Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda bulunan tarihi şadırvanın restorasyonu yapılacak.

Balıkesir’e Yeni Yatırım Müjdeleri

Zağnos Paşa Camisi çevre düzenlemelerini inceleyen ve çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir müjde de Milli Kuvvetler Caddesi, Ali Hikmet Paşa Meydanı, Mekik ve Çavuş sokakları için verdi. Yeni sağlıklaştırma projelerinin ihalelerinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Balıkesir’de Öğrencilere Sıcak Karşılama

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, üniversite öğrencilerini Terminalde karşıladı. Vali Şıldak, bilgilendirme ve yönlendirme desteği sağlayan Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Balıkesir Terminali ile Ali Hikmet Paşa Meydanında kurulan stantlarını da ziyaret etti.

‘Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi’

Cumhuriyet Kadınları Derneği Türkiye genelinde aylardır sürdürdüğü “Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi” çalışmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi.

CHP’den Ali Hikmet Paşa’da Anma Etkinliği

Suikast sonucu hayatlarını kaybeden gazeteci Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ile yine 24 Ocakta hayatını kaybeden eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem'i ölüm yıl dönümlerinde CHP Balıkesir Teşkilatı Ali Hikmet Paşa meydanında bir basın açıklaması yaparak andı…