Altıeylül Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylül Belediyesi Haberleri

"Altıeylül Kariyer" Portalı Hizmete 26 Temmuz’da Açılıyor…

Altıeylül Belediyesinden Bir İlk Daha Altıeylül Belediyesi, iş arayanlara ve işverenlere destek sunmak amacıyla "Altıeylül Kariyer" adlı yeni kariyer portalını faaliyete geçiriyor. Bu yenilikçi platform, iş bulma süreçlerini kolaylaştırmayı ve işverenlere nitelikli eleman temini sağlamayı hedefliyor. İş arayanlar, 7/24 evlerinden veya mobil cihazlarından rahatlıkla özgeçmiş oluşturabilecek, güncelleyebilecek ve kendilerini ilgilendiren iş ilanlarına anında başvuruda bulunabilecekler.

Altıeylül’de Gençler Yaz Tatilini Boş Geçirmeyecek.

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençler için dopdolu bir yaz sezonu programı hazırladı.

2.ALTIEYLÜL LAVANTA GÜNLERİ'NE ZİYARETÇİ AKINI

Altıeylül Belediyesi tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen "Altıeylül Lavanta Günleri", binlerce kişinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

2. ALTIEYLÜL LAVANTA GÜNLERİ'NE DAVETLİSİNİZ

Altıeylül Belediyesi: “Değerli komşularımız sizleri lavanta günlerine bekliyoruz”

Belediye Personeli Fatma Gündüz’den Örnek Davranış

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Fatma Gündüz, Rüzgar Caddesi mevkiinde bulunan parkta temizlik yaptığı sırada para dolu bir poşet buldu. Sahibine ulaştırılması için Altıeylül Belediyesi Zabıta Amirliğine teslim edilen para kısa süre içerisinde sahibine teslim edildi.

Altıeylül'de sosyal alanlar düzenleniyor

Sağlıklı bireyler, sağlıklı toplum için Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakımını, temizliğini ve oyun gruplarının yanı sıra spor alanlarında bulunan fitness aletlerinin bakımlarını, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN ŞEHİRLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şehirli; “Altıeylül Belediyesi olarak komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü acil duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız” dedi.

Başkanı Şehirli: “Büyük ustayı eserleriyle andık”

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli: “Büyük ustayı eserleriyle andık” Türk edebiyatının usta şairi Nazım Hikmet'i aramızdan ayrılışının 61. yıl dönümünde Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Ayyıldız Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen etkinliklerle andı.

Altıeylül’den Kurban Kesim Hizmeti

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Küçükbaş kurban kesim hizmeti uzman kasaplar tarafından sağlıklı koşullarda Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda gerçekleştirilecek.

Hakan Şehirli’den Personeline Müjde

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi’nde personelle bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi’nde ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şehirli, “Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk 4 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz.

Altıeylül Belediyesi’nden Sivrisinek Ve Haşerelere Karşı İlaçlama

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 81 merkez 13 kırsal mahalle olmak üzere tüm Altıeylül'de karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele başlattı.

Türkmentepe yamaç paraşütü tutkunlarını bir araya getirdi

Altıeylül Belediyesi’nin Akçökey Mahallesi Türkmentepe’de 4.ncüsü üniversiteler arası ilki gerçekleştirilen 1. Üniversiteler Arası Yamaç Paraşütü etkinliğine 65 paraşüt tutkunu katılım sağladı.

Türkmentepe  yamaç paraşütü tutkunlarını bir araya getirdi

Altıeylül Belediyesi’nin Akçökey Mahallesi Türkmentepe’de 4.ncüsü üniversiteler arası ilki gerçekleştirilen 1. Üniversiteler Arası Yamaç Paraşütü etkinliğine 65 paraşüt tutkunu katılım sağladı.

Üniversiteler Yamaç Paraşütü İçin Altıeylül’de Buluşuyor

Altıeylül Belediyesi, Akçaköy mahallesinde bulunan Türkmentepe’de 1. Üniversiteler Arası Yamaç Paraşütü Etkinliği düzenliyor. 2 gün sürecek etkinliğe 65 yamaç paraşütü pilotu katılım sağlayacak.

Gençler Altıeylül’de buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun, heyecanının yaşandığı Altıeylül'de vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinliklerde vatandaşlar bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

19 Mayıs heyecanı Altıeylül’de yaşanacak

Altıeylül Belediyesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Haftası bünyesinde yapılan etkinliklerle 19 Mayıs heyecanını Altıeylüllü vatandaşlarla birlikte kutlamak için bir dizi program hazırladı.

Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Konakpınar’da stres attı

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Konakpınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen yılsonu pikniğiyle yılın tüm stresini atma fırsatı buldu.

Tayfun Canlı Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu!

Körfezin merkezi Edremit Belediyesi’nin başarılı Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı Balıkesir’in en büyük ilçesi Altıeylül Belediyesine Koordinatör Başkan Yardımcısı oldu.

BAŞKAN ŞEHİRLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM) Toplantı Salonu'nda bir araya gelen 81 kırsal 13 merkez mahalle muhtarı ihtiyaç ve taleplerini Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ile paylaştı.

ALTIEYLÜL ÇİFTÇİNİN YANINDA

Yaklaşık 10 gündür çalışmalarını sürdüren Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri, 81 kırsal mahallesi bulunan Altıeylül’de tarla yolu açma faaliyetlerini sürdürüyor.

İŞ İNSANLARINDAN KONAKPINAR’A TAM NOT

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ''Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk'' dedi.

Altıeylül'de Parklara Bahar Bakımı

İlkbaharın gelmesiyle vatandaşların daha güzel bir ortamda çocuklarıyla birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız verdi.

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Şehirli başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis ihtisas komisyonları ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.

ALTIEYLÜL’DE 100 BİN TON GERİ DÖNÜŞÜM DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi. Altıeylül’ün daha temiz ve çevreci bir ilçe olması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bünyemize kazandırmış olduğumuz 4 adet yeni araçla sıfır atık çalışmalarımızı daha da hız kazandıracağız” dedi.

ALGEM REKOR KIRDI

Balıkesir’de örneği olmayan ve Türkiye’de örnek gösterilen Altıeylül Belediyesi, ALGEM bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM)’de çocuk üniversitesi, üniversite hazırlık kursları, başarılı olan kadınlara mikro finans şubesi vasıtasıyla faizsiz kredi desteği ve ayrıca 7 yıl içerisinde toplamda 50 bin aileye yardım eli uzatıldı.

Hasan Avcının Afişleri Kesildi

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Seçim afişleri kesildi. Bu olay üzerine bir açıklama yapan Avcı:” Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.” dedi 

Hasan Avcı Sütlüce'de

Coşkulu, heyecanlı, içten, samimi duygularla Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya destek veren Sütlüce Mahalle sakinleri sloganlarla, meşalelerle Hasan Avcı’ya yanındayız mesajı verdi.

RAMAZAN ALTIEYLÜL’DE GÜZEL

Altıeylül Belediyesi bu ramazanda da yine ihtiyaç sahiplerinin yanında.