Altıeylül Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylül Belediyesi Haberleri

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Şehirli başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis ihtisas komisyonları ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.

ALTIEYLÜL’DE 100 BİN TON GERİ DÖNÜŞÜM DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi. Altıeylül’ün daha temiz ve çevreci bir ilçe olması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bünyemize kazandırmış olduğumuz 4 adet yeni araçla sıfır atık çalışmalarımızı daha da hız kazandıracağız” dedi.

ALGEM REKOR KIRDI

Balıkesir’de örneği olmayan ve Türkiye’de örnek gösterilen Altıeylül Belediyesi, ALGEM bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM)’de çocuk üniversitesi, üniversite hazırlık kursları, başarılı olan kadınlara mikro finans şubesi vasıtasıyla faizsiz kredi desteği ve ayrıca 7 yıl içerisinde toplamda 50 bin aileye yardım eli uzatıldı.

Hasan Avcının Afişleri Kesildi

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Seçim afişleri kesildi. Bu olay üzerine bir açıklama yapan Avcı:” Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.” dedi 

Hasan Avcı Sütlüce'de

Coşkulu, heyecanlı, içten, samimi duygularla Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya destek veren Sütlüce Mahalle sakinleri sloganlarla, meşalelerle Hasan Avcı’ya yanındayız mesajı verdi.

RAMAZAN ALTIEYLÜL’DE GÜZEL

Altıeylül Belediyesi bu ramazanda da yine ihtiyaç sahiplerinin yanında.

Hasan Avcı: ''Desteklerinizi Bekliyorum.''

Her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanan ve Altıeylül'ün çehresini değiştiren Hasan Avcı'ya destek gün geçtikçe artıyor.

Hasan Avcı'ya Destekler Devam Ediyor

Altıeylül için ‘DAHA BİTMEDİ İŞİMİZ ÇOK’ diyen Hasan Avcı Altıeylül’de yaşayan vatandaşlar tarafından destek almaya devam ediyor. Vatandaşlar, “Başkanım seni tekrar Altıeylül’de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Seninleyiz. Yanındayız” dedi.

ALTIEYLÜL’DE CUMHUR İTTİFAKI RÜZGARI

Cumhur İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altıeylül Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu hatırlatan Eray, “31 Mart’ta hep beraber bu sandıkları patlatacağız ve 1 Nisan’dan itibaren Altıeylül’de, ‘Gerçek Belediyeciliği’ göstereceğiz” dedi.

Vatandaşlardan Eray'a Sıcak Karşılama

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkanı Mesut Eray, haftasonu mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Eray, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Hemşehrimizin bu gönülden ilgisi ve sevgisi bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi.

ALTIEYLÜL’DE SİNEMA VE TİYATRO ETKİNLİKLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte 29 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında sinema ve tiyatro etkinlikleriyle Altıeylüllüler eğlenceli bir tatil geçirdi.

ALTIEYLÜL’DE TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Altıeylül Belediyesi Altıeylül Yarı Yıl Şenlikleri kapsamında düzenlenen sinema ve tiyatro şenlikleri ilgi görmeye devam ediyor.

ÇOCUKLAR ALTIEYLÜL’DE MUTLU

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklar için dolu dolu etkinlik faaliyetleri hazırladı.

ALTIEYLÜL’DEN EĞİTİME TAM DESTEK

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi eğitim semineri düzenlendi. Seminere; 600’e yakın 12. Sınıf öğrencileri katılım sağladı.

KONAKPINAR GENÇLİK MERKEZİ SİZLERİ BEKLİYOR!

Açıldığı günden bugüne kadar herkesin merak ettiği Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi vatandaşlara kapılarını açtı.

ALTIEYLÜL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Balıkesir’in parlayan ilçesi Altıeylül’ün Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın hayata geçirmiş olduğu projeler göz dolduruyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

“GENÇLERİMİZLE GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ”

Altıeylül Belediyesi gençlerin eğitimlerini her alanda desteklemeye devam ediyor. Belediye tarafından yapılan sınavlarda başarılı olan açık lise ve mezun 50 öğrenci üniversite hazırlık kurslarında eğitim-öğretim görüyor.

Şehit Türkan Bebeğin Adı Altıeylül'de Yaşatılacak

 Bulgaristan'da zorunlu göçe karşı Türkler’ in mücadelesinde 17 aylık bebek annesi Fatma Küçük'ün sırtında kurşunla vurularak şehit olmuştu. 26 Aralık 1984 tarihinde Bulgaristan'da kimliksizleştirme politikalarına karşı çıkan Türklerin üzerine açılan ateş sonucu şehit düşen 17 aylık Türkan bebek için Altıeylül Belediyesi Dinkçiler Mahallesi Göçmen Konutlarında yapılan parka Türkan Bebek ismi verildi.

İSMET DENİZ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI

İş İnsanı İsmet Deniz, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi MHP Altıeylül Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

ALTIEYLÜL’ÜN VİZYON PROJELERİ VALİ USTAOĞLU’NDAN TAM NOT ALDI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’e Altıeylül Belediyesi’nin son 5 yılda yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği ve planlanan projelerle ilgili sunum yapıldı.

Altıeylül Gönüllere Dokunuyor

Altıeylül Belediyesi ev sahipliğinde Sabri Uğur Millet Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen organizasyonda Altıeylül Sosyal Hizmet Merkezi yönetimiyle birlikte 'Eskiye Dair Her Şey' konulu etkinlik düzenlendi. ESKİLER HEP ANILARDA ESKİLER HEP KİTAPLARDA KALACAK

Altıeylül Belediyesi Gençlerin De Yanında

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün öğrenciler için düzenlemiş olduğu sınav öncesi motivasyon, sınav stresi, kaygılarını giderme konusunda eğitim verdi.

Sayıştay Raporu Açıklandı

Sayıştay Denetim raporları Sayıştay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde ve Altıeylül Belediyesi'nin resmi internet sayfasında kamuoyu ile paylaşıldı.

Dev Projenin Temel Hafriyatı Tamamlandı

Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası için çalışıyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Altıeylül'e ve Balıkesir'e yakışacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası bir buçuk aylık yoğun mesai ardından tamamlandı. 7 bin metrekarelik kapalı alana kurulacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binasının temeli 4 bin 80 kamyon hafriyat çalışmasıyla bitirildi.

Öğrenciler Moral Depoladı!

Altıeylül Belediyesi sosyal etkinlikler kapsamı içerisinde düzenlemiş olduğu spor etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor. Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi Gümüşçeşme halı sahasında ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de düzenlenen çeşitli yarışmalarda doyasıya eğlendiler. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte öğrenciler ara tatil öncesi moral depoladı.

Başkanlar Büyükşehir ve Altıeylül'ün Ortaklaşa Çalışmalarını İnceledi

Altıeylül’de yollar daha konforlu oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül ve Büyükşehir Belediyelerinin birlikte yaptığı Baruthane Caddesi ile Yıldız Mahallesi Hastane Caddesi ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Rüzgâr Caddesi’nde ki yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

HASTANE İLE BARUTHANE CADDESİ’NE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi işbirliğinde, deforme olan Altıeylül İlçesi’ndeki Hastane Caddesi ile Baruthane Caddesi sıcak asfalt serimi ile yeniden güvenli ve konforlu hale getiriliyor. Başkan Yücel Yılmaz ile Başkan Hasan Avcı çalışma yürütülen caddelerde incelemelerde bulundu.

Altıeylül’de 100. Yıl Coşkusu

Altıeylül Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri içerisinde yer alan Türkmen Tepe Yamaç Paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü. Altıeylül'e bağlı Akçaköy'de yapılan etkinlikte Cumhuriyetin 100. Yılını gökyüzünde kutlandı.