Altıeylül Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylül Haberleri

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan coşkusu Altıeylül’de yaşanacak

Atatürk Parkı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde çocuklar aileleriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Kayıp Şahıs Bulundu

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Yenice Mahallesinde ikamet eden N.G. (54-E) isimli şahsın 19.04.2024 Cuma günü saat: 00:35 sıralarında Simav deresinin kenarında ayağının kayıp suya düşmesi sonucu

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret!

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ’NİN MİSAFİRLERİ ERASMUS ÖĞRENCİLCERİ OLDU

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli; Polonya-Danimarka ve Portekiz’den gelen öğrenciler ile bir araya geldi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Şehirli, “Öncelikle Altıeylülümüze, Balıkesirimize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Başkan Akın, ‘Muhtarlarımız Ve Köylerimiz En Değerlilerimiz’

Altıeylül İlçesi kırsal mahalle muhtarları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın, “Köylerimize yapacağımız hizmetleri önce köy muhtarlarımıza danışıp görüşlerini alacağız. Çünkü; bizim en değerlilerimiz muhtarlarımız ve köylerimiz” dedi.

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Şehirli başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis ihtisas komisyonları ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.

BALIKESİR’İN GÖNLÜNDE GERÇEK BELEDİYECİLİK YATIYOR

Büyük Sevgi Yürüyüşünde on binler, gerçek belediyecilik için Karesi’de Dinçer Orkan, Altıeylül’de Mesut Eray ve Büyükşehir’de Yücel Yılmaz için yürüdü. Festival havasında gerçekleşen kortej yürüyüşünde vatandaşlar “Balıkesir sensiz olmaz, Başkanımız Yücel Yılmaz” naralarıyla başkanına tam destek hep destek dedi.

ALTIEYLÜL HASAN AVCI DEDİ

Balıkesir tarihinde böyle birliktelik, Balıkesir tarihinde böyle güçlü, heyecanlı, coşkulu bir seçim kampanyası yaşamamıştır. ‘Altıeylül’den Bağımsız adayım’ dediği günden bugüne kadar; haklı yürüyüşün, haklı çıkışın, hiç düşünmeden, hiç başkalarının lafına bakmadan Altıeylüllüler Hasan Avcı’nın yanında dimdik durarak güçlü bir kampanyaya imza atmanın gurunu yaşadılar. Bu haklı gurur, bu haklı heyecan 28 Mart Perşembe günü ‘Milletimizle Yürüyoruz’ yürüyüşle Altıeylül’e ve Balıkesir’e damgasını vurdu.

Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurulacak

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği bir projesini daha açıkladı. Eray, “Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kuracağız.” dedi.

ALTIEYLÜL’DE 100 BİN TON GERİ DÖNÜŞÜM DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi. Altıeylül’ün daha temiz ve çevreci bir ilçe olması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bünyemize kazandırmış olduğumuz 4 adet yeni araçla sıfır atık çalışmalarımızı daha da hız kazandıracağız” dedi.

Eray, ‘Dinkçiler gençleri isteyecek, Mesut abiniz yapacak.’

Selimiye mahallesinde iftar programına katılan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Selimiyeli vatandaşlara yeni bir sosyal tesis sözü verdi. Eray, Teravih namazı sonrası coşkuyla karşılandığı Dinkçiler Mahallesi’nde ise gençleri kırmadı, müzik okulu ve halı saha sözü verdi.

ALGEM REKOR KIRDI

Balıkesir’de örneği olmayan ve Türkiye’de örnek gösterilen Altıeylül Belediyesi, ALGEM bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM)’de çocuk üniversitesi, üniversite hazırlık kursları, başarılı olan kadınlara mikro finans şubesi vasıtasıyla faizsiz kredi desteği ve ayrıca 7 yıl içerisinde toplamda 50 bin aileye yardım eli uzatıldı.

YÖRÜK BEYİ ERAY’DAN YÖRÜK TÜRKMEN KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Balıkesir Yörük ve Türkmen Federasyonu tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

Eray, ‘Modern Pazar alanlarında, konforlu alışveriş olacak.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Sebze Meyveciler Odası ve Tuhafiyeciler Odası’nın iftarına katıldı.

Eray, ‘Millet Bahçesi bölgenin cazibe merkezi olacak.’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği projeleri açıklamaya devam ediyor.

ALTIEYLÜL’Ü BALIKESİR’İN 1 NUMARALI İLÇESİ YAPACAĞIZ

Göreve geldiği 6,5 yıl süre zarfı içerisinde Altıeylül’e kazandırılan eserler vatandaşların beğenisini topluyor. Eser ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “6,5 yıl içerisinde Altıeylül’e kazandırdıklarımız vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Altıeylül’ü Balıkesir’in 1 numaralı ilçesi yapmak konusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Eray, ‘Pamukçu eski ihtişamlı günlerine kavuşacak’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’ dedi.

Eray: "Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi kazandıracağız"

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençler için hayata geçireceği projeler hakkında bir açıklamada bulundu.

Halalca Cumhur İttifakı dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.

HASAN AVCI ATEŞİ TÜM ALTIEYLÜL’Ü SARDI!

Bağımsız olarak çıkmış olduğu yolda Hasan Avcı’ya “Tek kalır, kimse inanmaz, kimse yanında olmaz, dolaştığı mahallelerde kimse desteklemez, kar gibi erir gider” dediler. Bunu diyenlere inat; Balıkesir’de ikinci tarihi yazacak olan Hasan Avcı’ya destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜZ…

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN Bahçelievler Çarşamba pazarında bayrak dağıttı.

Tarımsal sulama ücretsiz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Altıeylül İlçesi Karamanköy Mahallesi’nde iftara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarımsal sulamanın ücretsiz olduğunun müjdesini verdi.

Altıeylül Mola Evleri’ne kavuşacak

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, özel gereksinimli çocuğu olan aileler için müjdeyi verdi; Altıeylül Mola Evleri’ne kavuşacak.

ALTIEYLÜL’DE 31 MART’TA TARİH TEKERRÜR EDECEK

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta güçlü bir destekle 1968’de Balıkesir tarihine kazınan o hadise yeni bir destanla Altıeylül’de yeniden vücut bulacak. Yeniden hayat bulacak ”dedi.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi, Altıeylül ve Burhaniye ilçelerinde uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik (2) ikamet adresi ve (1) araçta 19 Mart 2024 tarihinde operasyonlar gerçekleştirildi

Altıeylül’de park sorununa kalıcı çözüm, Yeraltı Otopark Projesi

 Modern Pazar Alanları Altıeylül’de alışverişin tanımını değiştirecek Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’de sürdürülebilir projeler ile çözüm üretecek.

Eray, “Altıeylül, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne kavuşacak”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, geçmişe saygı, geleceğe saygı düşüncesiyle Altıeylül’e ‘Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ kazandıracaklarını söyledi.