Altıeylül Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylül Haberleri

Türkiye’nin Dört Bir Yanından 101 Sporcu Bir Araya Geldi.

Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak düzenlenen santranç turnuvası, Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Turnuvada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 101 sporcu, zeka ve strateji dolu bir rekabet ortamında bir araya geldi.

Başkan Hakan Şehirli 94 Mahalle Muhtarı ile Bir Araya Geldi!

Altıeylül Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 94 mahalle muhtarına yönelik anlamlı bir kahvaltı programı düzenledi.

Balıkesirli çiftçilere Büyükşehir’den destek...

Balıkesir’deki üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Çiftçimize Destek Programı”nı hayata geçirdi. Belediye proje kapsamında, Altıeylül ve Karesi ilçelerinde toplam 477 çiftçiye yüzde 50 hibeli 23 bin 250 kg süt otu tohumu (Ryegrass) dağıttı.

"İş'te Altıeylül Personel Kariyer Masası"

Altıeylül Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için yeni bir kariyer portalı olan "Altıeylül Kariyer"i hayata geçirdi. Bu platform, Altıeylül ve çevresindeki firmalarda istihdam fırsatlarını artırmayı hedefliyor.

Yakupköy’deki su sorunu BASKİ tarafından giderildi

Altıeylül’e bağlı kırsal Yakupköy Mahallesi yakınındaki yerleşim yerinde vatandaşların talebi üzerine su hattı döşeme çalışmaları gerçekleştiren Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ) ekipleri, bölge halkını sağlıklı, temiz ve kesintisiz su ile buluşturdu.

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ'NDEN MÜJDE!

 Başkan Hakan Şehirli: “Kendi İşini Kurmak İsteyenler İçin Halkımıza Yeni Fırsatlar Sunmaya devam ediyoruz” Altıeylül Belediyesi, ekonomik kalkınmayı desteklemek adına hayata geçirdiği Mikrofinans Şubesi ile büyük bir adım attı. Teminat ve kefalet gerektirmeyen mikrokredi seçenekleriyle, dar gelirli bireylerin kendi işlerini kurmasına olanak tanıyan bu hizmet, özellikle kadın girişimcilerin ekonomik hayata katılımını teşvik ediyor… 

ALTIEYLÜL'E YENİ KARDEŞ

Balıkesir'de sosyal belediyeciliğin bir numaralı adresi gösterilen Altıeylül, Çanakkale Umurbey Belediyesi ile kardeş oldu. Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, kardeş belediyenin başkanı Erdal Doğan ile Zoom üzerinden bir toplantı gerçekleştirdi.

Altıeylül Belediyesi'nden Dur Durak Bilmeyen Kurtuluş Festivali

ALTIEYLÜL’DEN ADINA YAKIŞIR FESTİVAL... KURTULUŞ ALTIEYLÜL’DE KUTLANACAK... KUVA-Yİ MİLLİYE RUHU ALTIEYLÜL’DE CANLANACAK... Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kurtuluş Festivali tasarruf tedbirlerine rağmen, yerel dinamikler ile dolu dolu içerikler ile 8 gün boyunca Altıeylül’de gerçekleştirilecek.

Altıeylül Belediyesi’nden Milli Gurur; Yusuf Dikeç’e Anlamlı Jest

Altıeylül Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyatları’nda atış stiliyle dünya çapında fenomen haline gelen milli sporcu Yusuf Dikeç’in portresini ilçede bir trafoya resmetti. Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Dikeç’in başarısını ölümsüzleştiren bu çalışma, gençlere ve spor tutkunlarına ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

Başkan Hakan Şehirli: “ 7/24 Hizmet Odaklı Yerel Yönetim!”

Altıeylül’de Altyapı ve Temizlik Seferberliği: Parke Taşı Döşeme ve Hijyen Çalışmaları Devam Ediyor. Başkan Şehirli:" Daha iyi noktalara taşıma gayretimiz çalışmalarımıza yansıyor. Ekibimizle birlikte 7/24 hizmet odaklı yerel yönetim anlayışımız devam edecek" dedi.

ALTIEYLÜL’DEN BALIKESIRSPOR’A DESTEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrimizin gururu Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla meclis üyelerine kombine bilet dağıttı. Başkan Şehirli, Balıkesirspor’un başarısının şehrimizin birliği ve beraberliği için önemli olduğunu vurgulayarak, takımımıza olan desteğin artırılması gerektiğini belirtti.

ALTIEYLÜL’DEN BALIKESİRSPOR’A DESTEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrimizin gururu Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla meclis üyelerine kombine bilet dağıttı. Başkan Şehirli, Balıkesirspor’un başarısının şehrimizin birliği ve beraberliği için önemli olduğunu vurgulayarak, takımımıza olan desteğin artırılması gerektiğini belirtti.

BASKİ; Muhtarlarla, Mahallelerin Su Problemini Görüşüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ, 20 ilçenin her birinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenleyerek mahallelerin öncelikli olan su ve altyapı problemlerini masaya yatırıyor. İlk toplantı, Altıeylül ilçesi muhtarlarıyla gerçekleştirildi.

"Altıeylül Kariyer" Portalı Hizmete 26 Temmuz’da Açılıyor…

Altıeylül Belediyesinden Bir İlk Daha Altıeylül Belediyesi, iş arayanlara ve işverenlere destek sunmak amacıyla "Altıeylül Kariyer" adlı yeni kariyer portalını faaliyete geçiriyor. Bu yenilikçi platform, iş bulma süreçlerini kolaylaştırmayı ve işverenlere nitelikli eleman temini sağlamayı hedefliyor. İş arayanlar, 7/24 evlerinden veya mobil cihazlarından rahatlıkla özgeçmiş oluşturabilecek, güncelleyebilecek ve kendilerini ilgilendiren iş ilanlarına anında başvuruda bulunabilecekler.

Altıeylül’de Gençler Yaz Tatilini Boş Geçirmeyecek.

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençler için dopdolu bir yaz sezonu programı hazırladı.

Mahalle Sakinleri İstedi, Başkan Şehirli Yaptı

Başkan Şehirli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Plevne, Bereketli, Köseler ve Ovaköy Mahallerinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

2.ALTIEYLÜL LAVANTA GÜNLERİ'NE ZİYARETÇİ AKINI

Altıeylül Belediyesi tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen "Altıeylül Lavanta Günleri", binlerce kişinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Orman Yangını Söndürme Çalışmaları Başlatıldı

Altıeylül ilçesinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan yangını söndürmek için çalışmalara devam ediyor.

2. ALTIEYLÜL LAVANTA GÜNLERİ'NE DAVETLİSİNİZ

Altıeylül Belediyesi: “Değerli komşularımız sizleri lavanta günlerine bekliyoruz”

Belediye Personeli Fatma Gündüz’den Örnek Davranış

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Fatma Gündüz, Rüzgar Caddesi mevkiinde bulunan parkta temizlik yaptığı sırada para dolu bir poşet buldu. Sahibine ulaştırılması için Altıeylül Belediyesi Zabıta Amirliğine teslim edilen para kısa süre içerisinde sahibine teslim edildi.

Altıeylül Alaturka Türk Müziği Topluluğu büyük beğeni topladı

Altıeylül Alaturka Türk Müziği Topluluğu'nun Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde vermiş olduğu konser büyük beğeni topladı. Şef Hazma Sarıgül yönetiminde sahne alan koro, seslendirdiği eserlerle izlemeye gelen misafirlere muhteşem konser deneyimi yaşattı.

Altıeylül'de sosyal alanlar düzenleniyor

Sağlıklı bireyler, sağlıklı toplum için Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakımını, temizliğini ve oyun gruplarının yanı sıra spor alanlarında bulunan fitness aletlerinin bakımlarını, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN ŞEHİRLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şehirli; “Altıeylül Belediyesi olarak komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü acil duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız” dedi.

Eski Belediye Binası Yıkılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 17-23 Haziran günlerinde Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin eski hizmet binasının yıkımına başlayacak. Bu günler arasında; Yeni İzmir Yolu Caddesi, Bursa-İzmir İstikameti, Tren Garı ve Balıkesir Valiliği arası tek yön taşıt trafiğine kapatılarak trafik düzeni değişecek.

Başkanı Şehirli: “Büyük ustayı eserleriyle andık”

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli: “Büyük ustayı eserleriyle andık” Türk edebiyatının usta şairi Nazım Hikmet'i aramızdan ayrılışının 61. yıl dönümünde Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Ayyıldız Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen etkinliklerle andı.

Tübitak Bilim Olimpiyatları'nda Altıeylül Fen Lisesinden Büyük Başarı

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda elde ettikleri başarılarla gurur kaynağı olan Balıkesir'in genç bilim insanları Altıeylül Fen Lisesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Altıeylül’den Kurban Kesim Hizmeti

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Küçükbaş kurban kesim hizmeti uzman kasaplar tarafından sağlıklı koşullarda Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda gerçekleştirilecek.

Hakan Şehirli’den Personeline Müjde

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi’nde personelle bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi’nde ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şehirli, “Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk 4 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz.

Altıeylül Belediyesi’nden Sivrisinek Ve Haşerelere Karşı İlaçlama

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 81 merkez 13 kırsal mahalle olmak üzere tüm Altıeylül'de karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele başlattı.