Altyapı Haberleri
SON DAKİKA

Altyapı Haberleri

Edremit’te Yol Seferberliği

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, doğalgaz başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım, onarım ve tamiratına hız verdi.

Kalkınma-Tarım Ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Edremit Kalkınma-Tarım ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin yerel seçimlerden sonra ilk genel kurul toplantısı yapıldı. Birlik Başkanlığı’na Edremit Belediye Meclis Üyesi Muammer Temiz seçildi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

KUZEYBATI ÇEVREYOLU’NUN İLK ETABI AÇILDI

Balıkesir’in şehir trafiğine nefes aldıracak Kuzeybatı Çevreyolu’nun 4,2 kilometrelik ilk etabının açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir’in Edremit yoluna, otoban tarafına bağlanabileceği mükemmel bir yol. 2. etabı da sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

‘’KESİNTİSİZ ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana körfez bölgesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

BÜYÜKŞEHİR, EDREMİT’İN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR!

BalıkesirBüyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz liderliğindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Edremit’in su ve kanalizasyon altyapısını modernleştirmek için 610 milyon TL’lik dev yatırım gerçekleştirdi. BASKİ'nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla yaptığı bu büyük yatırım, Edremit’in geleceğini güçlendiriyor.

BÜYÜKŞEHİR, BANDIRMA’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR!

BASKİ, 1 Milyar 30 Milyon TL'lik DEV ALTYAPI YATIRIMIYLA BANDIRMA’YA GÜÇ KATTI!

‘’BÜYÜKŞEHİR'DEN BANDIRMA’YA YEPYENİ YOLLAR’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

HAVRAN’A YEPYENİ YOLLAR!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

İvrindi merkezde üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Yenilenen altyapı çalışmaları sonrası sıcak asfalt, kilitli parke taşı ve antik taş döşeme çalışmalarına tüm hızı ile devam edilen İvrindi’de Başkan Yusuf Cengiz öncülüğünde sanatsal görünümlü sokaklar ile konforlu ulaşım ağını genişletiyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Aralıksız Çalışmaya Devam Ediyor

Başta doğalgaz çalışmaları olmak üzere altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların yapımı, program dahilinde Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tam Kapasite Sahada

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak yapılan asfalt yama, yağmur suyu kanalı, oluk, tretuvar kaldırım, sathi kaplama öncesi yol sağlamlığı için plentmiks temel tabaka çekimi, parke taş tamir ve begonit taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Edremitspor’a Genç Takviyesi

1966 Edremit Belediyespor Kulübü’nde yeni sezon yapılanmasında altyapıdan yetişen 6 genç yetenek A takıma yükseldi. Kulüp Başkanı Tümdeniz Çelebi, genç sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

İvrindi’de Üst Yapıda Hummalı Çalışma

70 yıllık altyapı yenileme sorunu çözülen İvrindi’de üstyapı çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

Büyükşehir’den Altıeylül’ü Şaha Kaldıran Yatırımlar

Altıeylül İlçesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetleriyle şaha kalkıyor. Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe olmasının yanında birçok kırsal mahalleyi de bünyesinde barındıran Altıeylül’de; kırsal kalkınma hamlelerinden sosyal hayata canlılık katan alanlara, altyapısından ulaşımı güvenli ve konforlu hale getiren yol çalışmalarına ve kentin geçmişine ışık tutan tarihi yapıların restore edilmesine kadar her alanda dört koldan hizmet vermeye devam ediyor.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU BALIKESİRDE

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU BALIKESİRDE

Erdek, Büyükşehir yatırımlarıyla yeniden şahlanıyor

Erdek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla uzun yıllar sonra yeniden şahlanıyor ve eski ihtişamlı günlerine geri dönüyor. Erdek’te 26 projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi; altyapısında sahil düzenlemelerine kadar birçok alanda ilçenin çehresini güzelleştirdiği yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi.

Altıeylül İçin Üretiyor Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül Belediyesi bozulan ve yıpranan yollara kilitli parke taşı, bordür döşeme ve kırsal mahallelerde tarla yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamukçu’da BASKİ tarafından yenilenen altyapı sonrasında üst yapı yenileme çalışmaları da Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılıyor.

Edremit’te Sokaklar Parke Taşlar İle Örülüyor

Edremit Belediyesi doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları yeniliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde ekipler sokakları parke taşlar ile kaplıyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Burhaniye genelinde eş zamanlı ve seri şekilde, altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların onarım ve yeniden yapım çalışmaları Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ’in talimatlarıyla program dahilinde hızla devam ediyor.

Büyükşehir’de Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra; altyapı, restorasyon ve spor kompleksi yapımı çalışmalarını da aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor.

İvrindi’de Üstyapı Çalışmaları Hız Kazandı

Şehrin yenilenen altyapı hattı, doğalgaz ve fiber internet çalışmaları sonrası üstyapı çalışmalarına hız verildi.

Burhaniye’de Talip Apaydın Çamlığı Yenileniyor

Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, vatandaşların ortak kullanım alanı olan parklar ve yürüyüş yolları, daha yeşil ve altyapısı daha güçlü hale gelmeye devam ediyor.

Altınkum’da Doğalgaz Çalışmasında Bozulan Yollar Yenileniyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede devam eden doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları yeniden düzenliyor.

İvrindi’de Sokaklar Güzelleşiyor

Yaklaşık 1 buçuk yıl süren altyapı, kanalizasyon, İçme suyu, yağmur tahliye hattı ve evsel bağlantı ve doğalgaz çalışmaları sonrası ilçe merkezi güzelleşmeye başladı.

Dursunbey’de Borunun İçine Sıkışan Koyun Kurtarıldı

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde altyapı çalışmaları sırasında döşenen boruların içine koyun itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Güre’de Altyapı Güçlendiriliyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı güçlendirme çalışmaları kapsamında Güre Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmalara devam ediyor.

Güre’de Güçlü Bir Altyapı İçin Çalışmalar Sürüyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı güçlendirme çalışmaları kapsamında Güre Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmalara devam ediyor.

Cennetayağı Mahallesi’nin Altyapısı Güçlendiriliyor

Edremit Belediyesi kent genelinde güçlü bir altyapı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.