Amatör Spor Kulüpleri Haberleri
SON DAKİKA

Amatör Spor Kulüpleri Haberleri

Mahalle Ligi Müsabakalarında Final Heyecanı

“İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla her yıl düzenlenen Mahalle Ligi Finalleri, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlendi.

Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 30 Milyon Lira Destek

Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ne katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, amatör spor kulüplerine bu yıl için 30 milyon lira maddi destek sağlayacaklarını belirterek spora her noktada destek olacaklarını söyledi. Sporun En’lerinin de ödüllendirildiği törende ayrıca Balıkesir’i; ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporculara da ödülleri takdim edildi.

AHP, 17 EKİM’DE AÇILIYOR

Amatör spor kulüplerine 100 milyon lira maddi destek sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de tam donanımlı 5 futbol sahalı 127 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nin açılışını 17 Ekim’de gerçekleştiriyor.

Amatör Spor Haftası Başladı…

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası, 9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanacak. Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması, kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek spora katılımın üst seviyede sağlanması amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası, 15 Ekim’e kadar devam edecek.

Başkan Yılmaz, Amatör Spor Kulüplerine Desteği 60 Milyona Çıkardı

Mahalle Ligi Turnuvalarının bu yıl ki şampiyon takımları belirlendi. 9 Kategoride, 24 binin üzerinde sporcuyla gerçekleştirilen turnuvaların sonunda yapılan törende, şampiyon takımlar ödüllerine kavuştu. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl 15 milyon lira olan amatör spor kulüpleri desteği bu yıl 60 milyon liraya çıkardıklarını müjdeledi.

Amatör Sporu Şaha Kaldıracak Destekler

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) organizasyonunda düzenlenen “Amatör Spor Kulüplerimize Destek Bizden, Spor Yapmak Onlardan” töreni, Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Karesi Belediyesi'nden Amatör Futbol Kulüplerine Destek

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesi ilçesinde hizmet veren amatör futbol kulüplerine forma desteğinde bulundu. Başkan Orkan, kulüplere saha yapımı içinde çalışmalara başladıklarını müjdeledi.