Ameliyat Haberleri
SON DAKİKA

Ameliyat Haberleri

ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALACAK

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği sınavı yapacak.

BAÜN Hastanesinde 3 cm’lik Kesi ile Bypass Ameliyatı Yapıldı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, Üst Düzey Cerrahi İşlemlerin Adresi 3 cm.’lik Kesi ile Bypass Ameliyatı Yapıldı

BAÜN’de 124 Yataklı Ek Hastane Binasının Temeli Atıldı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinin gelişim ve büyüme süreci, 124 yataklı ek hastane binası ile devam edecek. Mevcut hastanenin yanına yapılacak olan ve içerisinde hibrit ameliyathaneler, çocuk acil servisi ile yoğun bakımın da yer aldığı ek hastane binasının temeli düzenlenen program ile atıldı. 

Balıkesir’de İlk Defa Dirsek Artroskopisi Ameliyatı Yapıldı

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğine uzun zamandır sol dirseğinde ağrı, hareket kısıtlılığı olan 40 yaşındaki kadın hastaya, Doç. Dr. Özgün KARAKUŞ tarafından kapalı yöntemle “Dirsek Artroskopisi” ameliyatı gerçekleştirildi.

Balıkesirsporlu Genç Kaleci Yoğun Bakımda

Balıkesirspor U15 Takımında forma giyen kaleci Eren Mert Yıldızlı, dün oynanan İnegölspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında başına aldığı darbe sonucu acil ameliyata alındı.

BAÜN Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Bir İlk Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Op. Dr. Erman Alçı, Balıkesir’de bir ilki gerçekleştirdi.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi'nde Bir İlk Daha: “5 cm.’lik Kesi ile Bypass Ameliyatı”

Sağlık alanındaki teknolojik gelişmelerin ve güncel uygulamaların yakından takip edildiği Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, Balıkesir ve çevresinde önemli bir sağlık merkezi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.