Aşı Haberleri
SON DAKİKA

Aşı Haberleri

Sındırgı’da Park, Bahçe ve Mesire Alanlarında Bahar Temizliği

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bahar mevsimi ile birlikte, parklar, dereler, refüjler ve mesire alanları başta olmak üzere şehrin her noktasında temizlik ve bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması İkincisinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Üsküdar'da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası (İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri) Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması Marmara bölge finalinde 2. olan Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Emin Uyanık, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Bandırma ilçesinde, S.K. isimli vatandaşın park ettiği motosikleti çalındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan kamera çalışmaları sonucunda şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerin motosikleti Bursa'ya götürüp sattığı ortaya çıktı. B.K tutuklanırken, K.B yakalandı.

Tamir İçin Bırakılan Araçtan 15 Parça Çalındı

Bandırma ilçesinde bir vatandaşın tamir için sanayiye bıraktığı hasarlı araçtan 15 parça çalındı. Polis tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalanarak tutuklandı.

BAŞKAN YILDIZ DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLER İLE PAYLAŞTI

İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi "Ustalar Çıraklarla Buluşuyor" projesi kapsamında bu hafta Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baydemir'i öğrencilerle buluşturdu.

Motor Arızası Nedeniyle Sürüklenen Göçmenler Kurtarıldı

Ayvalık ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken motorları arızalanarak denizde sürüklenmeye başlayan 36 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİNİN YANINDA

Büyükşehir, öğrencilere Bandırma’da 106 bin 204 kez ücretsiz ulaşım sağladı

NEFES KESEN OPERASYON

Edremit ilçesinde gerçekleştirilen asayiş, huzur ve narkotik uygulamasında aranan 8 şüpheli yakalandı. Uygulama kapsamında bin 114 kişinin sorgulaması yapıldı ve 8 zanlı gözaltına alındı. Ayrıca, bir ruhsatsız tabanca, 2 mermi ve 10 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. İş yerleri ve araçlar da denetlendi, cezalar kesildi ve bir işletmeye idari ceza uygulandı.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR’DE DEVRALINAN TOPLAM BORÇ: 15.5 MİLYAR TL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem mali hesapları pankart ile belediye binasına asılarak kamuoyu bilgilendirildi. Devralınan toplam yaklaşık borç 15 milyar 428 milyon 985 bin 173 lira.

KEPSUT YOLUNDA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

BALIKESIR Kepsut yolunda tır ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çocuklar, 23 Nisan kutlamalarında doyasıya eğlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesirli çocukların unutulmaz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşadıkları bir güne imza attı. Sabah saatlerinden gece geç saatlere dek çocukların bayramını kutlayarak onlarla birlikte etkinliklere katılan Başkan Akın; çocukların yüzlerini güldürdü, günlerini güzelleştirdi.

Ayvalık açıklarında 71 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca yakalanan 71 düzensiz göçmen, Ayvalık ilçesi sınırlarındaki Cunda Adası'na getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulunulan göçmenlerin, İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği belirtildi.

Edremit Belediye Başkanı, 23 Nisan'da koltuğunu öğrenciye devretti

Edremit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, koltuğunu Karagözoğlu İlkokulu öğrencisi Begüm Taşkıran'a devretti. Taşkıran, temiz bir ilçe olması talimatını verdi ve Atatürk'ü minnetle anarak çocuklara teşekkür etti.

Büyükşehir’den, Üniversitelilere Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım İmkânı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20-28 Nisan günleri arasında Bahar Yarıyılı vize sınavlarını gerçekleştirecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri için kampüse ve ek binalara ulaşım sağlayan belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.

Edremit Belediyesi, Vatandaşlara Ücretsiz Fide Dağıttı

Edremit Belediyesi, tarımsal hizmetler kapsamında yerel tarımın teşvik edilmesi ve geleneksel ata tohumlarının korunması amacıyla ata tohumlarından elde edilen domates, biber ve patlıcan fidelerini ücretsiz olarak dağıttı.

Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

Başkan Ahmet Akın ilk nikâhta sözünü tuttu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, "Nikâhınızı kıyacağım" sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikâhını kıydı.

BAŞKAN AKIN’DAN KÖRFEZ ÇIKARMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

BAYRAMDA BAŞKAN ERTAŞ’A ZİYARETÇİ AKINI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bayramın ikinci günü belediyede vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmaya ilgi büyük oldu, belediye binası girişine kadar uzun kuyruklar oluştu.

Bayram Öncesi Berber ve Kuaförlerde Yoğunluk

Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı'na yaklaşılmasıyla birlikte berber ve kuaför salonlarında yoğunluk yaşanmaya başlandı. Bayram arifesinde temiz ve bakımlı görünmek isteyen vatandaşlar, randevu alarak bu yoğunluğun daha kolay yönetilebileceğine dikkat çekti.

Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başladı

Ramazan Bayramı tatilinde Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasındaki feribot seferleri, Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla hareketlendi.

Başkan Ahmet Akın, hemşehrilerinin bayramını kutladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sevgi, saygı, hoşgörü ve huzurla dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Ahmet Akın, “Ülkemizin ve güzel şehrimiz Balıkesir’in daha aydınlık yarınlara ve huzur içerisinde geçireceği nice bayramlara ulaşması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ak Parti adayı olarak Bigadiç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , İlçe Seçim Kurulundan dün mazbatasını almasının ardından bugün Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

Büyükşehir’den bayram boyunca ulaşım ücretsiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı süresince toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı. İlk kez Bandırma şehir içi otobüsleri de ücretsiz oldu.

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Büyükşehir Ailesi bayramlaşıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaşmaya başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Büyükşehir Ailem’le ilk bayramlaşmamız. Hep birlikte güzel bir uyum ve huzurla, Balıkesir için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şehit yakınları ve gazilerden, Başkan Akın’a iade-i ziyaret

Mazbatasını almasının ardından görevine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a, başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdi.