Atatürk Evi Haberleri
SON DAKİKA

Atatürk Evi Haberleri

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Kazak Gazeteciler Karesi Atatürk Evi'nde

Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfının bu yıl ikincisini düzenlediği organizasyon dahilinde Balıkesir'de bulunan Kazakistanlı gazeteciler, Karesi Atatürk Evi'ni gezdiler.

Karesi Atatürk Evi’nde Anlamlı Anma

Karesi Atatürk Evi, 10 Kasım’da 7’den 77’ye ziyaretçi akınına uğradı. Atatürk Evi’nde NEF öğrencileri anma programı düzenlerken, Balıkesir protokolü de Atatürk Evi’nin ziyaretçileri arasında yeraldı

KARESİ ATATÜRK EVİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

KARESİ ATATÜRK EVİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü Karesi Atatürk Evi’nde Kutlandı

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Karesi Atatürk Evi’nde kutlama programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklerin yeraldığı kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu.

Karesi Atatürk Evi’ne Özel İlgi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın vizyon projelerinden olan Karesi Atatürk Evi ziyaretçi akınına uğrarken, ziyaretçilerini de hayran bırakıyor. Mini bir kompleks gibi olan müze, hem dijital, hem de etkileşim kurulabilen alanlarıyla ziyaretçilerine Kuva-yi Milliye ruhunu aşılıyor.

Karesi Atatürk Evi’nde ‘Efeler ve Türküler’ Programı

Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’e değer katan Karesi Atatürk Evi’nde “Efeler ve Türküler” programı düzenlenecek. 6 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek olan programda T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriler sunulacak.

Karesi Atatürk Evi Ziyaretçilerine Kitap Sürprizi

Karesi Belediyesi'nce Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin benzeri olarak inşa ettiği Karesi Atatürk Evi, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma Günü’nde ziyaretçi akınına uğradı. Ayrıca Atatürk Evi’ne gelen ziyaretçilere İstiklal Marşı’nı kaleme alan Mehmet Akif Ersoy’un anlatıldığı kitap hediye edildi.

Karesi Atatürk Evi’ne 1 Yılda 70 Binin Üzerinde Ziyaretçi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın projelerinden olan Karesi Atatürk Evi ziyaretçi akınına uğruyor.

Karesi Belediyesi’ne “Şehir Planlaması” Kategorisinde Ödül

Karesi Belediyesi’nin Karesi Atatürk Evi projesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 4 kategoride düzenlediği ve 143 projenin katıldığı yarışmada “Büyükşehir Merkez İlçe Belediyesi Şehir Planlaması” kategorisinde 1.lik ödülü getirdi.