Avrupa Şampiyonası Haberleri
SON DAKİKA

Avrupa Şampiyonası Haberleri

Balikesir 'Avlu Triatlon 2023' Avrupa'nın En İyisi Seçildi

Bir kanalda ve bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın göz bebeği durumunda olan Triatlon Balıkesir, Avrupa Şampiyonasının ev sahipliğinde gösterdiği özverili ve Balıkesir’e yakışan bir organizasyon ile Triatlonda 2023 Yılının En İyi Organizasyon Ödülüne layık görüldü

Türkiye Ümit Genç Ve U21 Karate Şampiyonası Ve Milli Takım Seçmeleri Açılış Seremonisi

Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir’in ev sahipliği yaptığı, 31 Ekim - 6 Kasım tarihlerinde arasında Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda düzenlenen, Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Sultanlara Metin Mengüç Salonda Destek Verdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek Cumhuriyetimizin 100. yılında Avrupa şampiyon olup, Türk spor tarihinde takım sporlarında Avrupa şampiyonu olan ilk takım olarak tarihe geçerken, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Balıkesirli üyesi Metin Mengüç de bu başarıya hem tanık hem de ortak oldu.

AVLU BALIKESİR TRİATLONU AVRUPA ŞAMPİYONASI BAŞLADI

32 ülkeden700 sporcunun katıldığı “Avlu Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası", Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Güç Seninle” sloganıyla başladı. Yüzme, koşu ve bisiklet parkurlarına katılan sporcular Balıkesir’e aşık olduklarını dile getirdi.

Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Sporcularla Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Kickboks Avrupa Şampiyonasında (EUSA 2023) ülkemize 1 altın ve 1 bronz madalya kazandırarak üniversiteyi başarıyla temsil eden Güler Deniz Topuz ve Barış Karaman ile bir araya geldi

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Sona Erdi

2022 CEV U17 Kızlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri Balkan Şampiyonası’nda finalde kıyasıya mücadelenin ardından Türkiye’yi 3-1 yenen Sırbistan Şampiyon oldu ve Avrupa Şampiyonasına direkt katılma hakkı elde etti.

Balıkesir'de Voleybol Şöleni

2022 CEV U17 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası 1. Raunt elemeleri Balkan Şampiyonası heyecanı Balıkesir’de tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin ev sahipliğinde Balıkesir’de Kurtdereli Spor Salonu’ndaki karşılaşmalar yüksek mücadeleye sahne oluyor.