Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Haberleri

Şehir Hastanesinde “Günübirlik Tedavi Merkezi” Açıldı

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi nitelikli sağlık hizmeti verme misyonu gereği yeniliklere devam ediyor. Bu kapsamda hastanede H Blok 1. Kat'ında "Günübirlik Tedavi Merkezi" açıldı. 

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde Bilimsel Bir İlk Yaşandı.

TUSYAD (Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği) kapsamında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ortopedi Kliniği tarafından düzenlenen ve ortopedi uzmanı Doç. Dr. Özgün Karakuş koordinatörlüğünde Türkiye çapında 600 çevrimiçi ve 70’e yakın bireysel katılımla  “Ulusal Canlı Cerrahi ve Sempozyum” eğitim etkinliği gerçekleştirildi.

ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALACAK

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği sınavı yapacak.

İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müftülüğü tarafından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ek binasında bulunan hastalara, hasta yakınları ve servis personeline yönelik Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Sayın Celal Sürgeç'in de katıldığı program dualar, ilahi ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirildi.

Balıkesir’de İlk Defa Dirsek Artroskopisi Ameliyatı Yapıldı

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğine uzun zamandır sol dirseğinde ağrı, hareket kısıtlılığı olan 40 yaşındaki kadın hastaya, Doç. Dr. Özgün KARAKUŞ tarafından kapalı yöntemle “Dirsek Artroskopisi” ameliyatı gerçekleştirildi.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde İlk Kez Kornea Nakli Yapıldı

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde ilk kornea naklini yapmış olmanın gururu yaşandı.

Sağlığımız ve Biz

BALIKESİR ATATÜRK ŞEHİR HASTANESİ’NDEKİ SON GELİŞMELER