Chp Genel Başkan Yardımcısı Haberleri
SON DAKİKA

Chp Genel Başkan Yardımcısı Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, belediyelerin performansını takip edecek bir birim kuracak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaptığı konuşmada, belediyelerin performansını takip edecek bir birim kuracaklarını açıkladı. Bu birim, her 6 ayda bir belediyelerin performansını anketlerle ölçecek ve bir karnesini oluşturacak. Yapılan iyi işler desteklenecek, eksikler ise tamamlanacak.

‘FİLİSTİN’İN HAKLI TALEPLERİNİN YANINDAYIZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında Orta Doğu’da yaşanan gelişmelere, emeklilerin maaş düzenlemesine ve Türk güvenlik güçlerine ait SİHA’nın düşürülmesine değindi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘6 EYLÜL KAHRAMAN ATALARIMIZLA GURURLANDIĞIMIZ GÜN’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Balıkesir’in kurtuluşuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. 6 Eylül ile bütün Balıkesirliler’ in gururlandığına dikkat çeken CHP’li Akın, bir bağımsızlık destanı yazıldığını ifade etti. .

Ahmet Akın: Belediyelerimiz Öğrencilere Barınma İhtiyacı İçin Destek Verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yükseköğretim kurumlarında kayıt işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte üniversite öğrencilerinin bu yıl da barınma sorununu çözmek için sıkıntı yaşayacağına dikkat çekerek, “Kira fiyatlarının fahiş oranda arttığı bir dönemde belediyelerimiz barınma ihtiyacı için üniversite öğrencilerinin yanında olacak”

Chp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın:‘Belediyelerimiz Çanakkale’deki Yangın İçin Seferber Oldu’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; dün başlayan ve hala devam eden Çanakkale’deki orman yangınıyla ilgili belediyelerin seferber edildiğini açıkladı. CHP’li Akın, “AFAD ile koordineli bir şekilde Çanakkale’deki yangınla mücadele için toplam 40 ağır araç ve 50 personel çalışma yürütüyor. Talep gelmesi durumunda bütün büyükşehir belediyelerimiz yardıma hazır” açıklamasında bulundu.

CHP’li Akın: "Doğal Afetler ve Deprem Bakanlığı Kurulmalı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Türkiye’deki deprem gerçeğine uygun olarak acilen Doğal Afetler ve Deprem Bakanlığı’nın kurulması çağrısı yaptı. CHP’li Akın, “Bu kadar büyük deprem riski varken ve değerli hocalarımız bu kadar uyarılar yaparken hemen Doğal Afetler ve Deprem Bakanlığı’nın kurulması lazım” diye konuştu.

Ahmet Akın: ‘Tercih Döneminde Gençlerimize Danışmanlık Hizmeti Vereceğiz’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; bugün başlayan üniversite tercih döneminde CHP’li belediyelerin adaylara yükseköğretim bölümleri ve üniversiteler hakkında danışmanlık hizmeti vereceğini bildirdi. CHP’li Akın, “Belediyelerimiz daha önce olduğu gibi bu yıl da gençlerimize ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti verecek. Üniversite adaylarının hayatlarını şekillendirecek bu önemli süreçte belediyelerimiz uzmanlardan oluşan ekiplerle gençlerimizin yanlarında olacak” diye ko

Ahmet Akın:”ÖTV Zammı Yeni Zamları Tetikleyecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, benzinde litre başına alınan yaklaşık 2,5 lira tutarındaki özel tüketim vergisinin (ÖTV) 7,52 liraya; motorinde litre başına alınan yaklaşık 2,05 lira tutarındaki ÖTV’nin de 7,05 liraya çıkarılmasının tüm sektörlerde maliyetleri artıracağı için yeni zamlarda domino etkisi yaratacağına dikkat çekti.

Ahmet Akın:‘Orman Yangınlarına Karşı Tedbirli Olunmalı’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Akdeniz iklim sistemi içerisinde yer alan kentlerde yaz aylarıyla birlikte yangın riskinin arması nedeniyle CHP’li belediyelerin orman yangınlarına karşı dikkatli olması ve tedbir almaları yönünde talimat verildiğini bildirdi.

Ahmet Akın Chp’li Belediyelerden Sorumlu Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin “A takımı” olarak tanımlanan Merkez Yönetim Kurulu’nda tekrar yer alırken; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; “Yerel yönetimlerde bir marka haline gelen Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin sayısını daha da artıracağız. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin herkesi kucaklayan; vatandaşın derdine derman olan sosyal, halkçı politikalarını daha da çoğaltacağız” diye konuştu.

Seçim Gazına Sıfır Fiyat Maaş Artışını Etkileyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; iktidarın 20 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında konutlarda ücretsiz yaptığı doğalgazı TÜİK’in enflasyon sepetine sıfır fiyat olarak yansıtmasının kamu çalışanları ve emeklilere 6 ay boyunca yapılacak ücret ödemesini negatif yönde etkileyeceğine işaret etti.

Balıkesir İkinci Turda Kılıçdaroğlu’na Desteğini Artırdı

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘İKİNCİ TURDA DESTEĞİNİ ARTIRAN AİLEM BALIKESİR’E TEŞEKKÜRLER’ ‘OY KULLANAN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’ ‘MÜCADELEMİZ HEM BALIKESİRİMİZ İÇİN HEM DE TÜRKİYE İÇİN SÜRECEK’

Ahmet Akın:''Şoför esnafı zarar ediyor''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma’da şoför esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Şoför esnafının kontak çevirirken sürekli zarar ettiğine dikkat çeken CHP’li Akın; “Pandemiden sonra sürekli zarar eden şoför esnafımıza 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne uğurladıktan sonra rahat bir nefes aldıracağız” diye konuştu.

Ahmet Akın: ''Türkiye Cumhuriyeti’ni Sonsuza Kadar Yaşatmaya Azim Ve Kararlıyız''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı mesajında gençlere seslenerek, “Gençler vatanı siz kurtaracaksınız. Bekamızı tehdit eden, sizin geleceğinizi elinizden alan, size daha gencecik yaşınızda bedel ödeten zihniyete vatanımızı bırakmamak için kullanacağınız her oy kıymetlidir. Damarlarımızda akan asil kanımızdan aldığımız kudretle hep birlikte kazanacağız” dedi.

AHMET AKIN: Haydi Balıkesir Sandığa!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Marmara, Saraylar, Ekinlik ve Avşa’daki ziyaretlerinden sonra Gönen’de gövde gösterisine dönüşen halk buluşmasına katıldı. Ahmet Akın, “Beraber Türkiye’yi değiştireceğiz. Daha güzel bir Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Milletin hizmetkarı olarak kimseyle kavga etmedik etmeyeceğiz. Kavgayla değil, sevgiyle, barışla birleşe birleşe kazanacağız. Sözümüz söz yine baharlar gelecek!” dedi.

AHMET AKIN: Çiftçi Kazanacak Madenci Hakkını Alacak

Saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Millet İttifakı iktidarında Savaştepe ve Soma’nın makus talihini yeneceğini söyledi.

Ahmet Akın:Çiftçimiz de Balıkçımız da ‘Kırmızı Mazot’ Kullanacak

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın coşkulu Körfez turunu sürdürdü. Edremit, Gömeç ve Ayvalık’ta hemşehrileriyle bir araya gelen CHP’li Ahmet Akın’a gösterilen ilgi büyüktü.

5 Milyon 300 Bin Genç Türkiye’nin Kaderini Değiştirecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Erdek’te düzenlenen Millet İttifakı’nın gövde gösterisine dönüşen coşkulu mitingde halka hitap etti. Gençlere seslenen Ahmet Akın, “Vakti geldi! Size söz kaybettiğiniz ne varsa telafi edeceğiz” dedi.

Ahmet Akın: ”Emeklimiz Hakkını Alacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kepsut ve Dursunbey’de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan CHP’li Ahmet Akın, “Kepsut ve Dursunbey’de hemşehrilerimizle dinmeyen bir heyecan ile kucaklaştık. Gördüm ki Kepsut’da da Dursunbey’de de umut filizlenmiş milletimizin yüreğinde. Ne mutlu ki 14 Mayıs’ta baharlar gelecek memleketimize” dedi.

Ahmet Akın: '' Çiftçinin Maliyetini Düşürecek Gıdayı Ucuzlatacağız ''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde dur durak demeden sürdürdüğü çalışmalarında Altıeylül’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Bitmeyen bir heyecan, dinmeyen bir tutku ile insanlarımızla kucaklaşmaya, aydınlık yarınları müjdelemeye devam ediyoruz” diyen Ahmet Akın, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olacak ve Türkiye hakkını alacak” dedi.

Gençler, Atalarının, Dedelerinin Topraklarına Dönecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde seçim çalışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Balıkesir ve ilçelerinde büyük ilgi ile karşılanan Ahmet Akın, Millet İttifakı olarak yapacaklarını anlatıyor. CHP’li Akın, “Oy versin vermesin, kim haksızlığa uğradıysa herkes Millet İttifakı iktidarında hakkını alacak. Türkiye hakkını alacak” dedi.

Ahmet Akın: "Birinci Turda Bu İşi Bitireceğiz!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’de büyük ilgi ile karşılandı. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı açılışında bulunmak üzere İzmir’e giden CHP Enerjiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP’nin İzmir Milletvekili adayları ile birlikte Bayraklı ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. 

Milletimizin Çifte Bayramı Kutlu Olsun

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. CHP’li Akın, “Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem de Ramazan Bayramı ile iç içe çifte bayram kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız kutlu olsun” dedi.

İZMİR BALIKESİRLİLER DERNEĞİNİN İFTARINA İLGİ BÜYÜK OLDU

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir'de yaşayan Balıkesirlileri İftarda buluşturdu. Bayraklı Belediyesi Havuz düğün salonunda 1100 kişinin katıldığı iftara Balıkesir Milletvekilleri, Belediye Başkanları, kamu kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. İftar buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İzmir Büyükşehir

Enerji Maliyetleri Düşerken, Vatandaşın Faturasına Yansıyacak İndirim Yapılmadı

‘AVRUPA’DA DOĞALGAZ FİYATI YÜZDE 90 DÜŞTÜ; TÜRKİYE’DE İSE BİR KURUŞ İNMEDİ’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, geçtiğimiz yıl enerji faturalarında yaşanan artışın enflasyondaki artışı bile geride bıraktığına işaret ederek, “Soru önergemize yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; enerji maliyetlerinin düşmesi durumunda faturaların da düşeceğine işaret etti. Avrupa’da doğalgaz fiyatları son 7 ayda yüzde 90 oranında düşerken, Türkiye’de ise tek bir kuruş bile inmedi” değerlendirmesinde bulundu.

Aysun Aykan: Balıkesir’de Deprem Üretebilecek 20 Tane Diri Fayımız Var

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Balıkesir il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

CHP, Balıkesir’de ‘Deprem Acil Eylem Komisyonu’ Kurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nın “Deprem Acil Eylem Komisyonu” kurduğunu duyurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Deprem İletişim Merkezi Verilerini Paylaştı

10 kenti yerle bir eden depremin ardından CHP Genel Merkezi'nde oluşturulan Deprem İletişim Merkezine ilk günden bu yana 45 bin aşkın çağrı geldi. Merkezin Başkanı CHP'li Ahmet Akın koordinasyon eksikliğine dikkat çekerken “depremzedeler ilk günden bu yana ‘Devleti arıyorum, yardım edin’ çağrısında bulundu” dedi.

Ahmet Akın: ‘En Çok Enkaz Altındakilerle İlgili Çağrı Alıyoruz’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından kurulan Afet Koordinasyon Merkezi bünyesindeki iletişim hattına gelen ihbarlarla ilgili açıklama yaptı. CHP’li Akın, şunları dile getirdi: